- 24 Ağustos 2009
- 4.625
- 1.121
-
- Konu Sahibi fataldanger
Kontür dudak çizgisi dışına yapılamıyor, yaparım diyen varsa da sakın yaklaşmayın, üç dört ay sonra dudak renkleri solmaya başlıyor ve dudağın ortasından başlayıp dışına doğru gerçekleşiyor. En son dudak çevresindeki boya çıkıyor. Dolayısıyla işlemin etkisi geçmeye başladığında eğer işlem dışa taşırılıp yapılmışsa sanki ruj taşmış gibi ya da bazen çizgi şeklinde kalıyo ki, çok kötü görünüyor. Ben de Ankaradayım, benim de aynen dediğiniz gibi dudak-burun mesafem fazla, uygun fiyatlı dolgu yapan doktor arayışındayım. Eğer bullursam aynı zamanda göz altı, elmacık da düşünüyorumArkadaşlar benim dudaklarım çok ince, hiçbir ruj yakışmıyor. Böyle çok dolgun değil de hafif bir dolgunluk istiyorum. Özellikle dudak ve burun arası mesafem çok fazla, o mesafenin azalmasını istiyorum. Aslında dolgudan ziyade sanırım kontür yapılması gerekiyor dudaklarıma. Çünkü benim dert ettiğim şey dediğim gibi burun-dudak arası mesafenin çok olması. Eğer üst dudağa kontürle yukarıda doğru şekil verilirse sorun çözülmüş olur. Ankara'da bu işlemi başarıyla yapan, yapabilecek olan tanıdığınız doktorlar var mı acaba veya güzellik merkezleri?
Liplift işlemini düşünmez misiniz? Hem dudak burun arası mesafe kısalır, hem de dudak kalınlaşır.Kontür dudak çizgisi dışına yapılamıyor, yaparım diyen varsa da sakın yaklaşmayın, üç dört ay sonra dudak renkleri solmaya başlıyor ve dudağın ortasından başlayıp dışına doğru gerçekleşiyor. En son dudak çevresindeki boya çıkıyor. Dolayısıyla işlemin etkisi geçmeye başladığında eğer işlem dışa taşırılıp yapılmışsa sanki ruj taşmış gibi ya da bazen çizgi şeklinde kalıyo ki, çok kötü görünüyor. Ben de Ankaradayım, benim de aynen dediğiniz gibi dudak-burun mesafem fazla, uygun fiyatlı dolgu yapan doktor arayışındayım. Eğer bullursam aynı zamanda göz altı, elmacık da düşünüyorum
Liplift nasıl bir şey tam olarak?Dudak dışına taşan kontür yaptırmayın. Sadece dudak kalemini dışardan sürmüş gibi görünüyor, çıkarken de dert oluyor. Dolguyla da mesafe daralmıyor malesef. Tek çaresi liplift.
Liplift nasıl bir şey? Dudağa ne yapılıyor tam olarak?Liplift işlemini düşünmez misiniz? Hem dudak burun arası mesafe kısalır, hem de dudak kalınlaşır.
Burun altından küçük bir parça çıkarıp hemen burun alt kenarından dikiyorlar. Gördüğüm kadarıyla belli belirsiz bir iz oluyor. Burun dudak mesafesi kısalıyor ve üst dudak kalınlaşıyor.Liplift nasıl bir şey? Dudağa ne yapılıyor tam olarak?
Bu bayanda yapılmış mesela. Ben yaptırmadım böyle bir işlem, süreciyle ilgili fikrim yok.Liplift nasıl bir şey? Dudağa ne yapılıyor tam olarak?
Kesinlikle eskisinden daha güzel hale gelmiş. Ama iz meselesi beni korkutuyorBu bayanda yapılmış mesela. Ben yaptırmadım böyle bir işlem, süreciyle ilgili fikrim yok.
Gördüğüm kadarıyla çok az iz kalıyor ve burun altında kaldığı için pek belli olmuyor. Ama tabi yaptıran birini de tanımıyorum, internetteki fotoğraflara göre yorum yapmak da pek doğru değil. Burada liplift yaptırmış kişilerden fikir alabilirsinizKesinlikle eskisinden daha güzel hale gelmiş. Ama iz meselesi beni korkutuyor
Gördüğüm kadarıyla çok az iz kalıyor ve burun altında kaldığı için pek belli olmuyor. Ama tabi yaptıran birini de tanımıyorum, internetteki fotoğraflara göre yorum yapmak da pek doğru değil. Burada liplift yaptırmış kişilerden fikir alabilirsiniz
Sitedeki arama kısmına liplift yazıp çıkan sonuçlara bakabilirsiniznasıl bulabilirim o kişileri acaba?
Teşekkür ederim.Sitedeki arama kısmına liplift yazıp çıkan sonuçlara bakabilirsiniz
Sonuç nasıl oldu? Güzel mi, beğendiniz mi?Ben hem dışına hem dudak mesafesini kısaltacak dudak dolgusu yaptırdım öyle ördek gibi durandan degil
Sonuç nasıl oldu? Güzel mi, beğendiniz mi?