Dudak dolgusu veya kontürü

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.625
1.121
Arkadaşlar benim dudaklarım çok ince, hiçbir ruj yakışmıyor. Böyle çok dolgun değil de hafif bir dolgunluk istiyorum. Özellikle dudak ve burun arası mesafem çok fazla, o mesafenin azalmasını istiyorum. Aslında dolgudan ziyade sanırım kontür yapılması gerekiyor dudaklarıma. Çünkü benim dert ettiğim şey dediğim gibi burun-dudak arası mesafenin çok olması. Eğer üst dudağa kontürle yukarıya doğru şekil verilirse sorun çözülmüş olur. Ankara'da bu işlemi başarıyla yapan, yapabilecek olan tanıdığınız doktorlar var mı acaba veya güzellik merkezleri?

Son düzenleme:
Kontür dudak çizgisi dışına yapılamıyor, yaparım diyen varsa da sakın yaklaşmayın, üç dört ay sonra dudak renkleri solmaya başlıyor ve dudağın ortasından başlayıp dışına doğru gerçekleşiyor. En son dudak çevresindeki boya çıkıyor. Dolayısıyla işlemin etkisi geçmeye başladığında eğer işlem dışa taşırılıp yapılmışsa sanki ruj taşmış gibi ya da bazen çizgi şeklinde kalıyo ki, çok kötü görünüyor. Ben de Ankaradayım, benim de aynen dediğiniz gibi dudak-burun mesafem fazla, uygun fiyatlı dolgu yapan doktor arayışındayım. Eğer bullursam aynı zamanda göz altı, elmacık da düşünüyorum

Liplift işlemini düşünmez misiniz? Hem dudak burun arası mesafe kısalır, hem de dudak kalınlaşır.

Dudak dışına taşan kontür yaptırmayın. Sadece dudak kalemini dışardan sürmüş gibi görünüyor, çıkarken de dert oluyor. Dolguyla da mesafe daralmıyor malesef. Tek çaresi liplift.

Kesinlikle eskisinden daha güzel hale gelmiş. Ama iz meselesi beni korkutuyor
Gördüğüm kadarıyla çok az iz kalıyor ve burun altında kaldığı için pek belli olmuyor. Ama tabi yaptıran birini de tanımıyorum, internetteki fotoğraflara göre yorum yapmak da pek doğru değil. Burada liplift yaptırmış kişilerden fikir alabilirsiniz

nasıl bulabilirim o kişileri acaba?

Ben hem dışına hem dudak mesafesini kısaltacak dudak dolgusu yaptırdım öyle ördek gibi durandan degil

Ben hem dışına hem dudak mesafesini kısaltacak dudak dolgusu yaptırdım öyle ördek gibi
Doktorum Osman Bulutlar Ebru Polat tanıştırmıştı beni seneler önce gözümü kırpmadan gideceğim doktor kontür dolguları 3 senedir kaldı kala var tekrar gideceğim
Sonuç nasıl oldu? Güzel mi, beğendiniz mi?

dudak kontürü aşırı güzel bi işlem benim yan profilimi çok değğiştirdi bence çok önemli sadece iyi bir yere yaptırmak gerek dolguyu yukarı taşırırsalar çok şiş ve yapay olabiliyor ama ben çok öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…