Dudak dolgusu için tavsiyelerinize ihtiyacım var hanımlar(İzmir)

Bbhomemaker

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
29
9
31
Kızlar,

bi çok değişik başlık olmasına rağmen konuyla ilgili ben hala tam bir bilgi edinemedim kafam doldu taştı.
İzmir'de dudak dolgusunu gerçekten profesyonel bir şekilde yapan bir klinik yada tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı?

merhaba ,

yazık kımse cevap yazmamış neden acaba ,
ben şimdi sana tavsıye verebılırım Fahrı Mola var ,
alsancakta gul sokakta beymen cafe nın ustunde yerı ve bana yaptı gayette guzel oluyor .
tabı ılk 3 gun odem oluyor o ınınce fıstık gıbı olursıun :)

Hala dudak dolgusu yaptırmadıysan bende prof.dr ufuk bilkayı tavsiye ederim.9 ay oldu ve hala çok hoşuma gidiyo benim.öncesi ve sonrasını koyuyorum belki karar vermene yardımcı olur

Merhabalar, başlığı görünce ben de öneride bulunayım istedim forumdan çok faydalanan biri olarak:) benim için en önemli kriter doğal durmasıydı, 2 yıl önce Fahri Mola'ya ilk dudak dolgumu yaptırdım. Piyasanın üstünde bir ücret aldı ancak gerçekten değdi ödem bile yapmadı diyebilirim juvaderm kullanmıştı. Geçen sene de novar estetik kıbrıs şehitleri şubesinde yaptırdım çok daha uygun bir fiyata teosyal kiss kullanıldı şeklinden çok memnun kaldım ancak 3 gün boyunca inanılmaz ödem yaptı aynalara bakamadım Bakalım bu sene başka bi doktora gidicem daha uygun fiyatlı olduğu için memnun kalırsam yine yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…