Dudak dolgusu fiyatı nedir

brieflysumo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
3
1
20
2cc dolgu yaptırmak istiyorum ama hiçbir yerde fiyat göremedim bir de ilk dolgu gerçekten ilk bir hafta veya 10 gün içerisinde eriyorsa o süre içerisinde tekrar yaptırabilirmiyim?

yaptıranlar beğenmiyor afedersin basur gibi duruyor yaptıranlarda, hasan can kayada bile kızın bile dudaklarım estetik dedi ama hasan can kaya bu dudak değil basura benziyo dedi
Resimlerine baktım bazı insanlarda belirgin durmuyor diye 2 cc olarak karar kılmıştım

Net bir fiyat yok, doktorun kullandigi markaya gore degisir. Klinigi nerede ona gore degisir, serbest piyasa yani.Onemli olan fda onayli dolgulari yaptırmak, mutlaka barkod isteyin. Gecen hafta arkadasim sardenya marka bir dolgu uygulatmis, dudaklari muthis oldu ama ben cesaret edemedim. Bu markayi hic duymadigim gibi fda onayi olup, olmadigini da bilemiyorum. Sardenya marka dolgu enjekte ettiren varsa, tecrubelerini paylassin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…