Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece üst dudağıma yaptırdım. 1 ml 1500 TL, 0,5 cc 750 TL. Markası hymax750 TL dudak dolgusu kaldı mı?
Ne marka kullandılar ?
Burada 1 ml 1500 tlBaya ucuz olmus. Ben en son sordugumda 1900-2050 arasıydı ki kaç ay oldu üstünden
Yanlış anlama da direkt kazıklamışlar. Benim arkadaşım İstanbul’da hyamaxi 10cc 3500e yapıyor. 1 cc 1500 çok fazlaKızlar merhaba. Sadece üst dudak dolgusu yaptırdım 0.5 ml ve 750₺ ödedim. Sizce fiyat nasıl iyi mi, çok mu?
10cc 3500 mü merdivenaltı herhaldeYanlış anlama da direkt kazıklamışlar. Benim arkadaşım İstanbul’da hyamaxi 10cc 3500e yapıyor. 1 cc 1500 çok fazla
Ben 1 ml 2000 TL ödedim toplamda 2 ml yaptırdım 4000 bin ödedim bugün 2. Hafta ilk hafta şişlik morluk oldu şimdi daha iyi hatta az bile geldi sankiKızlar merhaba. Sadece üst dudak dolgusu yaptırdım 0.5 ml ve 750₺ ödedim. Sizce fiyat nasıl iyi mi, çok mu?
gayet makul 3.ooo. iyi güvenilir hekime yaptırıp biraz para harcamaktan korkmayın. tecrübeyle sabit ucuz iş hem vakit hem nakit kaybı üstelik güzelleşeceğim derken daha kotu oluyor durum. ucuz etin yahnisi misali.Ben yeni sordum bide direk doktora instadan sordum arif aydina.3 bin yazdi. 750 nasil fiyatmis.pazartesi botox yaptirdim o bile 1500 olmus
Yaptırdığım işlemden gayet memnunum. Keşke alt dudağıma da yaptırsaymışımgayet makul 3.ooo. iyi güvenilir hekime yaptırıp biraz para harcamaktan korkmayın. tecrübeyle sabit ucuz iş hem vakit hem nakit kaybı üstelik güzelleşeceğim derken daha kotu oluyor durum. ucuz etin yahnisi misali.
merhaba memnun kaldınız mı acaba ben de bu markayı yaptırmayı düşünüyorum da çene ucumaSadece üst dudağıma yaptırdım. 1 ml 1500 TL, 0,5 cc 750 TL. Markası hymax
yaa nerde yaptırmıştı ankarada da var mıdır acabaaYanlış anlama da direkt kazıklamışlar. Benim arkadaşım İstanbul’da hyamaxi 10cc 3500e yapıyor. 1 cc 1500 çok fazla
Evet canım memnunummerhaba memnun kaldınız mı acaba ben de bu markayı yaptırmayı düşünüyorum da çene ucuma