citircerez Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2022 295 534 20 Ocak 2024 Konu Sahibi citircerez #1 Hanımlar merhaba, aranızda dudak dolgusu sonra memnun kalmayıp eritme işlemi yaptıran var mı? Dolguyla aynı ücret mi ve erittikten ne kadar sonra tekrar yaptırdınız? Cevaplarsanız sevinirim.
Hanımlar merhaba, aranızda dudak dolgusu sonra memnun kalmayıp eritme işlemi yaptıran var mı? Dolguyla aynı ücret mi ve erittikten ne kadar sonra tekrar yaptırdınız? Cevaplarsanız sevinirim.
rose08 Üye Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2023 865 336 27 20 Ocak 2024 Konu Sahibi citircerez #2 Kalıcı mı yaptırdın canım 3 aya kendisi epey erir zaten diye düşünüyorum
citircerez Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2022 295 534 20 Ocak 2024 Konu Sahibi citircerez #3 rose08 .!.: Kalıcı mı yaptırdın canım 3 aya kendisi epey erir zaten diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Kalıcı değil, hyaluronik yaptırdım ama 6 ay oldu topaklanması geçmedi. 4 seferdir yaptırıyorum, bu sefer ki doktor beceremedi.
rose08 .!.: Kalıcı mı yaptırdın canım 3 aya kendisi epey erir zaten diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Kalıcı değil, hyaluronik yaptırdım ama 6 ay oldu topaklanması geçmedi. 4 seferdir yaptırıyorum, bu sefer ki doktor beceremedi.
D dlnzyy Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Mayıs 2021 20 4 15 Şubat 2024 Konu Sahibi citircerez #4 Merhaba eritme işlemi yaptırdınız mı? Aynı sorunu ben de yaşıyorum toplam 4 cc dolgu yaptırdım sonuncudan hic memnun degilim
Merhaba eritme işlemi yaptırdınız mı? Aynı sorunu ben de yaşıyorum toplam 4 cc dolgu yaptırdım sonuncudan hic memnun degilim