- 25 Nisan 2023
- 38
- 34
-
- Konu Sahibi serceparmak
Dudak dolgusu için bilgim yok ama şişen ve ağrıyan yere soğuk uygulama yapabilirsiniz. Tabi yanlış değilse.Kızlar bugün dudak dolgusu yaptırdım. Aşırı şişti ve ağrı var bu normal mi? Nasıl çabuk geçiririm lütfen yardımcı olun
Bu ağrı ve acı ödemden kaynaklı değil midir ? Buz koyuyorum iyi geliyor ağrısı hafifliyor. Alerjik değildir inşallah. Yarın arıcam doktoru.Dudak dolgusu sonrası ödem normal ancak ağrı, acı normal değil. Yarın mutlaka dr unuzu arayın.
Buz uygulayın sürekli. Saat başı 10 dak. Koyun buz
Teşekkür ederim geçti çok şükür ilk gece olması normalmiş doktoruma sordum iğne yazmıştı onu yaptırınca geçti ödem ama çok canım yandıYani ödem den ağrı acı olmadı hiç. Bilemiyorum ki. Çok abartı mı şişti. Aşırı şiş değilse alerji gelişmemiştir, normaldir. Gerginlik hissini acı diye nitelemiyorsunuz değil mi?
Merhaba, ben de dün akşam yaptırdım doktoruma normalde 1cc yapıyordu erir 1.5 yapalım dedi tamam dedim. Çok şişti korkuyorum iner dimi bu ? İnmesi lazım böyle çalısamamTeşekkür ederim geçti çok şükür ilk gece olması normalmiş doktoruma sordum iğne yazmıştı onu yaptırınca geçti ödem ama çok canım yandı
Geçmiş olsunMerhaba, ben de dün akşam yaptırdım doktoruma normalde 1cc yapıyordu erir 1.5 yapalım dedi tamam dedim. Çok şişti korkuyorum iner dimi bu ? İnmesi lazım böyle çalısamam(
Çok teşekkür ederim ama biraz indi gibi daha iyiAyselSilahimiGetir Profiline de yazdım. Normal görünmüyor bence. Enfekte olmuş olabilir. Ayrıca da asimetrik duruyor.,Başka bir doktora sor. O doktora da bir daha gitme.
İyi bari. Soğuk kompres yapın. Belki fayda eder. Geçmiş olsun. Yine bir terslik olursa yazın. Ben özelden kendi doktorumum numarasını yollarım.Çok teşekkür ederim ama biraz indi gibi daha iyi
Biraz daha iyi duruyor ama asimetrik duruyor hala. Aynı doktorla devam edecekseniz asimetriklik konusunda uyarın.Çok teşekkür ederim ama biraz indi gibi daha iyi
Yok, daha gitmem. Teşekkür ederimBiraz daha iyi duruyor ama asimetrik duruyor hala. Aynı doktorla devam edecekseniz asimetriklik konusunda uyarın.
Çok teşekkür ederimİyi bari. Soğuk kompres yapın. Belki fayda eder. Geçmiş olsun. Yine bir terslik olursa yazın. Ben özelden kendi doktorumum numarasını yollarım.