Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu şişlik incek miDUDAK DOLGUSU ASİMETRİ NORMALMİ RESİMLİ
bilmiyorum tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim igne yerleri sert geliyorBu şişlik incek mi
Ayy benim dolgum hiç böyle olmadı 0.5 ccye göre bayağı şişmişGözlerim senden özür dilerim.
Yaptıran çok arkadaşım var, hiç böyle bir şey görmedim onlarda.Ayy benim dolgum hiç böyle olmadı 0.5 ccye göre bayağı şişmiş
Alt dudağın suçu neydi?DUDAK DOLGUSU ASİMETRİ NORMALMİ RESİMLİ
cok büyük istemiyorum üst dudagım inceydi ve inanilmaz acı vericiAlt dudağın suçu neydi?
evet malesef lazer için gitmiştim ikna ettilerHanımefendi güzellik merkezinde mi yaptırdınız
Üst alt arasında inanılmaz bi fark oluşmuş. Ayrıca şekilsiz olmuş sosis gibi duruyor. İnşallah geçici birseydir.cok büyük istemiyorum üst dudagım inceydi ve inanilmaz acı verici
İki gün daha durun normal boyutlara inmezse DOKTORA danışın eritsin de adam akıllı bişiye benzesinevet malesef lazer için gitmiştim ikna ettiler
pazartesi kontrol var cok mutsuzumİki gün daha durun normal boyutlara inmezse DOKTORA danışın eritsin de adam akıllı bişiye benzesin
alerji igneside yaptılar ama yinede böyle oldu medikal güzellik uzmanıymış yapanDolgu malzemesine alerjiniz mi oldu acaba bu kadar şişmesi normal değil