- 1 Eylül 2011
- 179
- 0
kızlar merhaba dudak dolgunlaştırıcı ürünlerden almak istiyorum, ne derece etkili oldukları hakkında daha önce bu konuda açılan yorumları okuyarak fikir sahibi oldum az çok aslında... anladığım kadarıyla bu ürünler geçici bir dolgunluk sağlıyor. Ama en azından alacağım ürün dudaklarıma bakım yapan, çatlamasını önleyen ve geçici de olsa gerçekten işe yarayan bir şey olsun istiyorum. İşte tam da bu noktada yardımınıza ihtiyacım var :44:
aklımda 3 ürün var;
1) lip fusion xl
Eki Görüntüle 269872
bu ürün duyduğum kadarıyla 48 saat etkiliymiş hollywood ünlüleri v.s kullanıyormuş ve dudak dolgunlaştırıcılar içinde en iyisiymiş... kullanan varsa ne kadar doğru olduğunu yazabilir mi? bir de bu ürünü nasıl satın alabilirim?
2)sally hansen lip inflation extreme
bu ürünü 32 tlye gördüm eczanede çok şirin geldi kullanan varsa bilgi verirse sevinirim
3)ID bare minerals dudak dolgunlaştırıcı
ıd'nin de çok kaliteli bir marka olduğu söyleniyor ama ne derece doğru bilmiyorum :44:
bu 3 ürünü kullananlar varsa fikir verirlerse çok sevinirm sizce hangisini almalıyım???
yardım için şimdiden teşekkürler
aklımda 3 ürün var;
1) lip fusion xl
Eki Görüntüle 269872
bu ürün duyduğum kadarıyla 48 saat etkiliymiş hollywood ünlüleri v.s kullanıyormuş ve dudak dolgunlaştırıcılar içinde en iyisiymiş... kullanan varsa ne kadar doğru olduğunu yazabilir mi? bir de bu ürünü nasıl satın alabilirim?
2)sally hansen lip inflation extreme
bu ürünü 32 tlye gördüm eczanede çok şirin geldi kullanan varsa bilgi verirse sevinirim
3)ID bare minerals dudak dolgunlaştırıcı
ıd'nin de çok kaliteli bir marka olduğu söyleniyor ama ne derece doğru bilmiyorum :44:
bu 3 ürünü kullananlar varsa fikir verirlerse çok sevinirm sizce hangisini almalıyım???
yardım için şimdiden teşekkürler