Maske Tarifleri Dudak Dolgunlaştırma Yöntemleri

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

sheconomist

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2014
9
0
Kızlar merhaba, bir süredir kafayı dudaklarıma takmış durumdayım, bağışıklık sistemim çok zayıf olduğu için yılda 5-6 kere uçuk çıkıyo ve uçuklar geçtikten sonra dudaklarımın uçuk olan yerlerinde nokta nokta şeklinde renk farkı oluşuyo. çok fark edilmiyo tabi ben bildiğim için anlıyorum.

Aynı zamanda da üst dudağım biraz ince. Dudaklarımı herhangi bir operasyon, dolgu vs yapmadan dolgunlaştırmak istiyorum.

Biraz internetten araştırdım. Tarçın yağı ve acı kırmızı biber yağı maskesi önerilmiş birçok yerde.

Aktardan tarçın yağı aldım ve parlatıcımın içerisine birkaç damla damlattım. gerçekten ilk 10dk belirgin şekilde değişiklik oluyo ama sonra dudaklardaki yanma hisse geçince o etki de geçiyo. gerçi sadece 1 gün denedim daha.

Konu ile ilgili bilgisi olan varsa, yardımcı olursanız çok sevinirim
:KK17::KK17:

Kızlar merhaba, bir süredir kafayı dudaklarıma takmış durumdayım, bağışıklık sistemim çok zayıf olduğu için yılda 5-6 kere uçuk çıkıyo ve uçuklar geçtikten sonra dudaklarımın uçuk olan yerlerinde nokta nokta şeklinde renk farkı oluşuyo. çok fark edilmiyo tabi ben bildiğim için anlıyorum.

Aynı zamanda da üst dudağım biraz ince. Dudaklarımı herhangi bir operasyon, dolgu vs yapmadan dolgunlaştırmak istiyorum.

Biraz internetten araştırdım. Tarçın yağı ve acı kırmızı biber yağı maskesi önerilmiş birçok yerde.

Aktardan tarçın yağı aldım ve parlatıcımın içerisine birkaç damla damlattım. gerçekten ilk 10dk belirgin şekilde değişiklik oluyo ama sonra dudaklardaki yanma hisse geçince o etki de geçiyo. gerçi sadece 1 gün denedim daha.

sen dudagını kalnlaştırmak mı istiyorsun :) benim de dolgun biraz ince olsa daha iyi olurdu diyorum:KK43:

Nane yagiyla tarcin yagini bude bali karistirip surmek etkiliyms diye duymustum :-)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen dudagını kalnlaştırmak mı istiyorsun :) benim de dolgun biraz ince olsa daha iyi olurdu diyorum:KK43:

evet kalınlaştırmak istiyorum ben üst dudağımı ve dudağımın çevresi homojen olsun istiyorum. uçuklardan kaynaklanan noktacık şeklinde renk farkı olmasın istiyorum.

Başladım tarçın yağına, bakalım işe yarıyacak mı? :KK17:

bende deneyeyim bu yöntemi benimde üst dudak ince :)

Başlayalım denemeye de gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi :) bu akşam gece yatarken sürüp dudaklarımda bırakıcam tarçın yağını :)

canım ben yarın alabilirim bulunduğum ilçede bu tarz şeyler yok malesef, yarın eve gidicem, yarın alıp yarın akşam da ben başlayayım :) aynen haberdar edelim birbirimizi :)

evet kalınlaştırmak istiyorum ben üst dudağımı ve dudağımın çevresi homojen olsun istiyorum. uçuklardan kaynaklanan noktacık şeklinde renk farkı olmasın istiyorum.

Başladım tarçın yağına, bakalım işe yarıyacak mı? :KK17:

bnm dudaklarım çok kuru özellikle kışın yatarken vazelin sürüyorum kananmasın nemli olsun diye. O kadar şişiriyo ki dudagımı bn istemedgm halde maalesef nemlendrmek için yapıyorum sen de gece yatmadan sür bolca vazelini :))))))))))))))))))))

bnm dudaklarım çok kuru özellikle kışın yatarken vazelin sürüyorum kananmasın nemli olsun diye. O kadar şişiriyo ki dudagımı bn istemedgm halde maalesef nemlendrmek için yapıyorum sen de gece yatmadan sür bolca vazelini :))))))))))))))))))))

Nemlendirmek için bir tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı zeytinyağ karıştır. Dudaklarına bir miktar toz şekerle beraber peeling yap. sonra da bal ve zeytin yağı karışımını dudaklarında bırak yarım saat civarı. faydasını görürsün :)

Nemlendirmek için 1 tatlı kaşığı bal ve 1 çay kaşığı zeytin yağını karışıtır dudaklarına bir miktar toz şekerle peeling yap. Kalan bal + zeytinyağı karışımını dudaklarına sürüp yarım saat bekle faydasını görüceksin :)

Nemlendirmek için bir tatlı kaşığı bal 1 çay kaşığı zeytinyağ karıştır. Dudaklarına bir miktar toz şekerle beraber peeling yap. sonra da bal ve zeytin yağı karışımını dudaklarında bırak yarım saat civarı. faydasını görürsün :)
dudaklarımsn çatlamasından çok sinr oluyorum denicm bunu da inş iyi gelir çoook teşekkr ederim :))))))))))))

kizlar gece yatmadan once dudaklarimi 1-2 dk dis fircasiyla fircaladim. sonra da bikac damla tarcin yagi surdum, ust dudaklarim belirginlesti, dudak cevrem de iyi gozukuyodu, 5 dk sonra yattim. sabah dudaklarim cok puruzsuzdu, 1 ay filan bu sekilde yapsam belki fark eder.

Ne dersiniz? Baska tavsiyesi olan yok mu? :KK17::KK17:

canım bildiğim kadarıyla tarçın vs. geçici dolgunluk sağlıyor. bu sitedeydi sanırım bi arkadaş dudak yogasıyla baya kalınlaştırmıştı dudaklarını. resimlerini falan eklemişti. ama o 1 yıl yapmıştı ben o kadar sabredemediğim için işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama onun resimlerine bakarak fazlaca işe yaradığını söyleyebilirim. netten bi araştır istersen.

canım bildiğim kadarıyla tarçın vs. geçici dolgunluk sağlıyor. bu sitedeydi sanırım bi arkadaş dudak yogasıyla baya kalınlaştırmıştı dudaklarını. resimlerini falan eklemişti. ama o 1 yıl yapmıştı ben o kadar sabredemediğim için işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum ama onun resimlerine bakarak fazlaca işe yaradığını söyleyebilirim. netten bi araştır istersen.

ben de 1 yil sabredemem diye dusunuyorum. bir urun buldum internetten arastiririrken CITY LIPS . amerikada odul almis bir dudak dolgunlastirici imis. 10 gunde bile belirgin sekilde dolgunluk oluyomus ve 3 ay devam ediyomus etkisi. dudak cevresindek ince cizgileri de yok ediyomus.

Turkiyede yok henuz urun. amerikada getirtmeyi dusunuyoru

duyan bilen kullanan var mi aranizda?

Eklentiler

• before_after2.jpg
    before_after2.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 797
X