- 2 Ocak 2012
- 320
- 8
kızlaarrr ben 7 yıldır falan dudaklarımı dolgunlaştırmak için herşeyi denedim. artık uzmanı gibi bişey oldum diyebilirim. dolgun dudak hastasıyım hala daha deniyorum aslında en mantıklısı enjekte ettirmek ama daha yaşım küçük olduğu için ailem izin vermez. deneyimlerimi paylaşıcam sizlerle. avonun bütün dolgunlaştırıcılarını kullandım bitek çift taraflı anew clinical hem dudak çevresi hem dudak için bi ürünü vardı ondan memnun kalmıştım ama artık o ürün satılmıyo. diğerleri pek işe yaramıyo zaten. en çok izmir karşıyaka çarşıda hobi mağazasından aldığım extra lip diye bi rujdan çoook memnun kalmıştım aşırı dolgunlaştırdı ama o da çok az yerde var özel yerler ithal ediyomuş. yağlardan tarçın yağını tavsiye etmem çok yakıyo ve kurutuyo dolgunlaştırırken büzüştürüyo aynı zamanda. şuan rossman diye almanyadan ithal çift taraflı bi dolgunlaştırıcı kullanıyorum ama idare eder. o bitsin lip fusion xl alıcam o baya iyi yani. bide param olduğu bi vakit lancome primordiale optimum levres alıcam:) en çok bu ikisi iyi. onun dışında bunları kullanırken aynı zamanda aklınıza geldikçe dudak fırçalayın bide nemlendirici desteği verin. özellikle bephanten merhem sürün. bide ben ruj değil dudak kalemi sürüyorum hertarafına daha dolgun ve mat gösteriyo.