- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
sizlere yine, yeni bir konu ile geldimzemuszemusucuza dudak şişiriciaklinialirimsmileürün nasıl yaparız onu görücez:sm_cool:hatta ve hatta gözümüze hitap etmesi için onu allayıp pulluycaz:sm_cool:
eminönünde bi toptancı bulmuştumama başka yerlerde 5-6 melyon:dilcikar::smiley-cool::roflol:
üzerindede yazdığı gibi bu bir glos
kokusu ve rengi çok hoşuma gitmişti..ürün bu canlarım
bu glosumu seçtim ucuz diye.diğerlerinin yapısını bozmak istemedim
ayrıca belki sıkılırım diye..gerek yok yaniyerimsenibensizde ucuz glosunuza deneyin,memnun kalırsanız şayet,o zaman istediğiniz glosun içine katabilirsiniz tarçın yağınıolumunekankayizsmile
tarçın yağı bende ne zamandır var.bu forumdada tarçın yağı ile ilgili bir topik var.
ama kızlar direk dudaklarına sürüyor..bu yanlış!dudakları tahriş eder ve kurutur..geçici bir şişlik veriyor zaten..
ama bu geçiçi şişliğide diğer gloslarda olduğu gibi sağlamalıyız..
kaydirigubbakcemile5piyasada kullanmadığım dudak şişirici ürün kalmadı(gerek yok ama neden daha şiş olmasınaklinialirimsmile)
glosunuzun içine bir kaç damla atmanız yeterli..ama fazla atmayın,dudakları kurutuyoryerimseniben
hatta ve hatta glosumun rengini değiştirmek için içine biraz ruj kattım:smiley-cool:
gördüğünüz gibi toka ie rujumu kazıdım,ve glosumun içine bıraktım..sizde bitmeye yakın rujlarınızı böyle değerlendirebilirsinizolumunekankayizsmile
hızımı alamadım,aldım küçük slikon tabancamı,aldım küçük savarovski görünümlü ucuz taşlarımı,ve başladım glosumu süslmeye:sm_cool: :sm_cool:
onlada kalmadım,farımıda süsledim:lepi:
ve sonuçbayanssulusmile
Son düzenleme: