- 16 Ocak 2021
- 699
- 388
- 28
-
- Konu Sahibi Melek_kizim
Ay nolur bilgili birisi bilgi verebilir mi
Teşekkür ederim 0.90 cc yani 1ml yapılıyormuş tamamıni kullanmadı doktor rötuşa çağırdığında bakarız demiştiKaç mg kullanıldı baya yapmış çünkü zamanla azalır üzülmeyin :) eğer çok memnun değilseniz sıcak bişeyler için dolguyu eritir
Çok teşekkür ederim yok pişman oldum keşke 1ml yerine 0.5cc yaptırsaydım kademeli şekilde çok çok fazla sis geliyo evet gerçekten dudaklarim cok ince ve küçüktü ondan galibaÖdem var iner zamanla bir hap vardı unuttum bende yaptırmıştım dolgu. Alerjik olabilir ama ilk günler böyle şiş olacak zaten. 1 haftada toparlar biraz. İlk yapılarında 1ml yapılıyor
Zaten inmeden hemen diğerini yaptırmayın. Ördek gibi olmasın önceki hali çok inceymiş çünkü. Bariz belli oluyor öyle dudaklar.
Çok teşekkür ederim yok pişman oldum keşke 1ml yerine 0.5cc yaptırsaydım kademeli şekilde çok çok fazla sis geliyo evet gerçekten dudaklarim cok ince ve küçüktü ondan galiba
Yaa çok çok teşekkür ederim vallahi çok iyi geldi mesajınızÇok güzel olacak iyi ki yaptırmışsınız. Benim her seferinde ilk üç gün ana haber bültenine çıkacak kadar şişiyor dudaklarım endişe etmeyin. Bol bol su içmeniz lazım. Doktorunuza danışarak yavaş yavaş masaja da başlasanız iyi olur ödem hafifledikten sonra. Bir aya oturuyor dudak dolgusu eminim az gelecek tekrar isteyeceksiniz ☺Güle güle kullanın
Teşekkür ederim evet gerçekten dudaklarım cok inceydi. Ama bugün daha bi güzel oldu sanki yaGuzellesir umarim moralini bozma. Gercekten ihtiyacın varmis.