• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dudak damak yarığı için ufuk bilkay

nilllyaggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2014
2
0
1
40
herkese merhaba 1 hafta önce 22 haftalık bebeğimde dudak ve damak yarığı olduğunu öğrendik ve hala çok kötüyüm buna da şükür diyorum eli ayağı var organları sağlam ama anne yüreğim dayanmıyor işte lütfen aynı şeyi yaşayanlar bana yazsın şimdi de dr a karar veremiyorum biz denizlide yaşıyoruz ankarada figen bülbül çok önerildi ama kontrole gitmek gelmek doktora uzaklık gözümü korkutuyor dr ufuk bilkaya bu işlemi yaptıran var mı forumlarda hep estetik üzerine önerilmiş bir doktor acaba bu işi iyi yapar mı sonuçta çocuğumun sağlığı söz konusu lütfen yardım edinnnn başka dr önerisi olan varsa onu da yazabilir....

herkese merhaba 1 hafta önce 22 haftalık bebeğimde dudak ve damak yarığı olduğunu öğrendik ve hala çok kötüyüm buna da şükür diyorum eli ayağı var organları sağlam ama anne yüreğim dayanmıyor işte lütfen aynı şeyi yaşayanlar bana yazsın şimdi de dr a karar veremiyorum biz denizlide yaşıyoruz ankarada figen bülbül çok önerildi ama kontrole gitmek gelmek doktora uzaklık gözümü korkutuyor dr ufuk bilkaya bu işlemi yaptıran var mı forumlarda hep estetik üzerine önerilmiş bir doktor acaba bu işi iyi yapar mı sonuçta çocuğumun sağlığı söz konusu lütfen yardım edinnnn başka dr önerisi olan varsa onu da yazabilir....

Çok ama çok geçmiş olsun:KK43: Benim yeğenim de öyle doğdu. Üzülmeyin! Bol bol dua edip şükredin. Neler neler var. Evet süreç çok zor. Çok zor günler geçireceksiniz ama sonra göreceksiniz ki yaşadıklarınız hiçbir şeymiş. Çünkü tedavisi var.

Abimler Bursada oturuyorlar. Ancak doğduğundan beri bir ayakları İstanbulda. Şu an yeğenim 1,5 yaşında. dudak ameliyatını doğduktan hemen sonra oldu. Damak ameliyatını 1. yaşı dolduğu gibi oldu. Bizimkinin çift taraflı yarıktı. Ve ileri düzeydi.

Kesin olarak onep ile görüşmelisin.
Durumunuz yoksa yardımcı da olurlar. Bu işin Türkiyede ilk derneğini dr. Erol kurmuş. Dernekten faydalanırsınız. Biz toplam 17 bine yakın para harcadık. Şükür durumumuz vardı. Ama sizin durumunuza göre yardım ediyorlar. Ve başarılılar. Özelden yeğenimin görüntülerini paylaşabilirim. İçin rahatlar.

Bu arada kız mı erkek mi meleğin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back