Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar öncelikle merhaba yeni üye oldum ben daha önce hep takip ederdim burayı msj yazmazdım ilk mesajımın böle olmasını iztemezdim ama dertliyim dudak çevremde koyuluk var kahverengi nedeni ne bilmiyorum napmalıyım sizce neden oluyodur bu koyuluklar?özellkle yazın daha çok belli oluyo çok güneşe çıkan biri olmadğım halde yazın dahada belrgin oluyo çok moralimi bozuyo bu durum zaten esmer biryim ama dudak çevrem daha koyu renkte.doktora gidicem ama öncelkle bu durumu yaşayan varmı veya bi bilginiz varmı bu konuda sormak istedim
arkadaşlar öncelikle merhaba yeni üye oldum ben daha önce hep takip ederdim burayı msj yazmazdım ilk mesajımın böle olmasını iztemezdim ama dertliyim dudak çevremde koyuluk var kahverengi nedeni ne bilmiyorum napmalıyım sizce neden oluyodur bu koyuluklar?özellkle yazın daha çok belli oluyo çok güneşe çıkan biri olmadğım halde yazın dahada belrgin oluyo çok moralimi bozuyo bu durum zaten esmer biryim ama dudak çevrem daha koyu renkte.doktora gidicem ama öncelkle bu durumu yaşayan varmı veya bi bilginiz varmı bu konuda sormak istedim
canım ben renk koyulukları için karbonat ve yogurdun etkili oldugunu biliyorum. leke olarak deilde sigara içtigim için hafif bi sarı renk oluyor. onuda haftada iki kez bu maskeyle açıyorum. çok memnunum. ama benim cildim yaglı kuru bi cildin varsa yakıp tahriş edebilir. bir tatlı kaşıgı yogurda bi çay kasıgı karbonat ekle lekeli bölgelerine sür. kurudugunda ılık suyla yıka. hiç denemedigim ama leke açıcı ve sıkılaştırıcı özelligi oldugunu duydugum diger bi maske de bal kabagı papatya maydonoz suyu.. ama kaynatıp elde edilen su diil. blenderdan geçirip hazırlayacagın kendi suyu olacak. üçünü de ayrı ayrı sıkıp suyunu birleştirmen gerekiyor. bir digeri limon bal yogurt bu gayet etkili bi maskedir. özellikle llimonun renk açıcı özelligi vardır.. şimdilik aklıma gelenler bunlar.
cvbın için teşekkürler cnm ama öle onlarla geçicek bi leke diil ben de domates suyu ve un karışımnı deniorum cilde berraklık verio ama tabi o lekelere bi etkisi olmuo sanırım bu lekeler içten gelen bişe