Dudak Makyajı Dudak çatlaması

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
kızlar uzun zamandır dudaklarım çatlak halde yağlı krem sürüyorum blistex fln kullanıyorum yumuşatıyor iyi güzel ama sonra tekrar oluyo soyuluyo böyle annem kızıyo hatta kanatça şimdi elleme diye ne önerirsiniz kullanmam gereken bişey varmı lütfen yardımcı olurmusnuz..:26:

Hobby'nin zeytin yağlı kremi var,dandik bişey sanıyodum ellerime sürmüştüm dudaklarıma da sürdüm sabah uyandığımda yumuşaktı.Tavsiye ederim kısacası :)

Dudaklarını yalayınca ya da su vesaire değdirdikten sonra kurula asla özellikle iyileşme aşamasında kendikendine kurumaya bırakma.Blistex kullandığını söylemişsin ama hangi blstex onların ruj stick haline olanı ,küçük kavanozda olanı ve minicik krem tüp halinde olanı var. Hepsinin işlevleri etkileri ayrı Minik tüp krem halinde olanı en etkilisi .Eğer dudakların çok soyulduysa iyileşme çabuk olsun diye eczaneden aldığın medacassol kremi az sürüp çabuk iyileşme sağlayabilrsin sonra blistexle devam edersin

aslında dudak çatlamasına en iyi gelen şey su içmek kışın benim dudaklarım da çatlar yarılır soyulur ama su içtiğim zaman büyük ölçüde geçer içten nemlendirmek lazım yani

Tatlımm bunun kesin çözümü var bende
Bodyshopun kasanın orda satılan dudak kremleri böyle plastik gibiydi kutusu 5-6 ay oldu alalı henüz bitmedi çünkü kullanmıyorum yazın .Dudaklarım kendimi bildim bilelim çatlaktı çok kötüydü acıyodu hep kanıyodu en son parlatıcı gibi olur çantama atarım diye aldım hiç çatlamayaa iyi gelceğini düşünmedimm.Bikaç kere yatmadan önce sürdüm ve oh lalaaa bidaha hiç çatlama olmadı öpüyorum çokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…