- Konu Sahibi princesslilykins
-
Kesinlikle balı tavsiye ederim bir gün boyunca sürün ve farkı görün diyorum
Tabi balın tadını aldıktan sonra dudaklarınızda bal kalırsa:))
bepanthenin merhemini kullabilirsin kremi diil ama merhemi. bi dönem kullandığım bi ilaç dudaklarımı aşırı kurutuyordu hep bu merhemi kullandım çok etkili hala da dönem dönem kullanırım
bepanthenin merhemini de kullanmıştım, vazelin de sürmüştüm.. bulabildiğim her yöntemi uygulamaya çalışıyorum..kısa vadede işe de yarıyor..ama mesela merhemi gece sürüyorum ertesi gün yumuşacık.. okulda da bir süre öyle duruyor fakat daha öğle tatili gelmeden tekrar kupkuru..kendimi tutamayıp dudaklarımıo yiyorum onun da etkisi var biliyorum ama önüne geçemiyorum.. kendimi tutsam bile yine de az da olsa kuruyor..merhemi gündüz sürdüğümde de çok yağlı gibi duruyor.. parlatıcılar da bir işe yaramıyor bende.. hele de çilekliyse onu yalamadan duramıyorum =) o zaman da daha kötü oluyor özellikle dudaklarımı yememem için bir tavsiyeniz var mıı :uhm:
KESİNLİKLE PORTAKAL YAĞINI TAVSİYE EDERİM GECE TEMİZ DUDAKLARINA SÜR YAT..BUNU SORUN GECENE KADAR UYGULA BEN ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM BİRDE KESİNLİKLE DUDAKLARINI YEME KAVLATMA BU SORUNU DAHADA BETER EDER...KALİTELİ RUJ VE PARLATICI KULLANMALISIN.....GECER GECER MERAKLANMA CANIM:1hug:
çok çok teşekkür ederim canım =) portakal yağını nerden temin edebilirim? niveanın parlatıcısını kullanıyorum, ama tadını sevdiğimden daha çok dudaklarımı yememe neden oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?