- 6 Temmuz 2015
- 10
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi canimcim90
-
Merhaba, bir kaç gündür dudağım çatlak ve bu beni çok rahatsız ediyor.İnternetten görüp bal uyguladım ama bu dudağımı daha da çatlattı. Lipsticklerin de çatladıktan sonra işe yaramadığını düşündüğüm için kullanmıyorum. Şu anlık arko krem kullanıyorum. Sizin bildiğiniz bu çatlağı kolay geçirebilecek bir yöntem var mı? Teşekkürler.
Canm benim denemediğim kalmadı bu konuda çok sıkıntı cektim en sonunda watsonda bi ürün var minik ama çok etkili yanlış değilsem 18 lira felandı bi iki güne hiç bişey kalmadı aklıma geldikçe kuruduğunu hissettikçe sürüyorum umarım sanada çare olur istersen resmini atayımMerhaba, bir kaç gündür dudağım çatlak ve bu beni çok rahatsız ediyor.İnternetten görüp bal uyguladım ama bu dudağımı daha da çatlattı. Lipsticklerin de çatladıktan sonra işe yaramadığını düşündüğüm için kullanmıyorum. Şu anlık arko krem kullanıyorum. Sizin bildiğiniz bu çatlağı kolay geçirebilecek bir yöntem var mı? Teşekkürler.
Canm benimde öyleydi en sonunda bi krem buldum ve kurtuldum çok şükür ruj Sürünce bile o çatlakların arasına giriyo çok kötü duruyordu gülerken acısıda cabası resmini atacakdım adını hatırlamıyorum ama netten baktım buydu galiba yanlış anlamyın satıcı felan değilim :))Takipteyim. Asla gecmeyen dudak catlaklarim var. Yazin sicaktan kisin soguktan...
Merhaba, bir kaç gündür dudağım çatlak ve bu beni çok rahatsız ediyor.İnternetten görüp bal uyguladım ama bu dudağımı daha da çatlattı. Lipsticklerin de çatladıktan sonra işe yaramadığını düşündüğüm için kullanmıyorum. Şu anlık arko krem kullanıyorum. Sizin bildiğiniz bu çatlağı kolay geçirebilecek bir yöntem var mı? Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?