Dudak Makyajı Dudak bakımı..

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

manyatikarpuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
69
0
arkadaşlar. dudaklarım çok kuruyor blistex dudak kremini kllanıyorum ama fazla etkili gelmedi bana iyi ama daha iyisi lazım dudaklarım kuruyor ve ben yoluyorum tamamanı felaket kanıyor
sizizn kullandığınız renk vermeyen yoğun bi dudak kremi fiyatıda fazla uçuk olmasın hani:)

blistexin en iyisi bana göre lacıvert kutudakı med plus olanı dıgerlerı banada fazla ıyı gelmedı.seninki hangisi?vaseline ve nutrogena nınkılerdende memnunlar bı bak ıstersen

blistexin en iyisi bana göre lacıvert kutudakı med plus olanı dıgerlerı banada fazla ıyı gelmedı.seninki hangisi?vaseline ve nutrogena nınkılerdende memnunlar bı bak ıstersen
tatlım benimkide lacivert kutu ama bilmiyorum dudaklarım iyiyken sürmüyorum ondan olabilir mi en iyisi hergün düzenli kullanmak sanırım..

Bende aynı şeyden şikayetçiyim. Dudaklarım çok çatlak bide üstüne üstlük ben dudaklarımı sürekli kemiriyorum. Blistex medplus önerdiler aldım ama memnun kalmadım. Sürüyorum yine dudaklar çatlak ... :126:

sivilce için jel sürmeye başladım dudaklarım kendinden geçti havalar da soğuk zaten dudaklarımın kenarları yara oldu resmen çok sinir oluyorum
blistex di umudum gerçi 3lü almıştım ben aromalı iğrençler gerçekten de şu laciverte umut bağlamıştım o da işe yaramayabiliyormuş demek ki.
niveanın beyaz kremini sürüyorum ben bi haftadır geceleri de bal sürüyorum tedavi ediyor kısa sürede önerilerinizi bekliyorum ben deee

aslında en iyi eos ama yemişler kafayı fiyatı 23 lira kargo bedeli 10 lira :S

Son düzenleme:
benim dudaklarım da sürekli kurur ve çatlar, kabuk bağlar..
nivea denedim bir işe yaramadı.
en son nutrogena kullanmaya başladım, memnunum..

lacivert blistex aldım dün ama ne cins şey o öyle ya viks sürmüş gibi hissediyorum kendimi kokusu dudağımı yakması hem de çok katı sürerken parmağıma azıcık geliyor sevmem de parmakla sürülen şeyleri hiç ama iyileştiriyo gibi bilemedim de sevmedim ben bunu ı ı

shea butter (karite yağı) kullanın dudaklarınıza çok iyi gelecek. benimde dudaklarım çok kuruyordu, bu yağı kullandığımdan beri durak çatlağı kalmadı hem de bu kar kış şartlarında.

benim kullandığım en iyi dudak nemlendiricisi burt's bees arılardan elde edilen %100 doğal içerikli boynerlerde satılıyor.

blistex ürünleri kullandım...maalesef ıı ıhhh olmuyo kuru kuru kuruuu.... çareyi vazelinde buldum her akşam sürüyorum sabaha pamuk gibiii ve de artık yara olmuyor tavsiye ederim ben çoooook memnunum

blistex ürünleri kullandım...maalesef ıı ıhhh olmuyo kuru kuru kuruuu.... çareyi vazelinde buldum her akşam sürüyorum sabaha pamuk gibiii ve de artık yara olmuyor tavsiye ederim ben çoooook memnunum

veseline nin dudak kreminimi diyorsun canım yoksa normal büyük kutudaki krem mi?

veseline nin dudak kreminimi diyorsun canım yoksa normal büyük kutudaki krem mi?

büyük kutuda adı vazelin extra yazıyo rengi lila...üstünde zaten resimlerle göstermiş dudak,topuk,dirsek,el diye gidiyoo...kışın soğuktan,yazın nem kaybından korur yazıyor...o kadar memnunum ki başka hiçbirşeye gerek yok deneyin derim

denicem canım çok sağol:9

canim ben vazeline nin dudak rujlarini kullanıyorum ruj mu desem besleyici mi bilmem ama hepsi bi harika sanirim kakaolu renk vermıyor ben renk verenlerini kullanıyorum hem ruj gibi hem bakım yapıyor kesinlikle öneririm fiyatıda cok makul :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…