Dudak Makyajı Dudağımda ben var

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

Hande1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
43
0
Ya benim dudagımda ben var.. kimsede görmedimm henüzz. acaba sadece bende mı var çok merak ediyorum olanlar varsa yada görenler varsa cevap verirse çok sevinirim :) bide bu nasıl gecerki acabaaa :)))

üstünde ya da altında değil ,tam ortasında değil mi?bende de var:KK1: ve sonradan çıktı bu böyle birkaç yıl önce filan.bana da çok garip geliyor.neyse bari yalnız değilmişim. başta bir şey falan kaçtı sandım dudağıma,ama insanın dudağına durup dururken uç falan da girmez ki hani.peelingle fırçayla filan geçer mi diye denedim,ı ıh, geçmedi. ay ne saçma bir şey ahaha:KK9:

üstünde ya da altında değil ,tam ortasında değil mi?bende de var:KK1: ve sonradan çıktı bu böyle birkaç yıl önce filan.bana da çok garip geliyor.neyse bari yalnız değilmişim. başta bir şey falan kaçtı sandım dudağıma,ama insanın dudağına durup dururken uç falan da girmez ki hani.peelingle fırçayla filan geçer mi diye denedim,ı ıh, geçmedi. ay ne saçma bir şey ahaha:KK9:

ay aynen üst dudagımın tam ortasında :KK70: yanlız olmadıgıma bende sevındım :KK70: bu ayrıcalık olmalıı :p banada 4-5 sene oldu sanırımm banada cok garip gelıyorr. hayır internette araştırıyorum yıne bulamıyorumm neyse razı olmak gerek heraldeee :))

benim de üst dudağımın tam ortasında.çok ilginç bir olay,ama geçmiyor yani.o büyüklükte kalsa bari,şimdilik belli belirsiz en azından,büyürse sıkıntı:KK1:

bende de var çok minik alt dudagımda ama ortada değil..et ben değil ufak noktacık gibi..

benim alt dudagımda var minik ben. Anneannemde ve annemde de tam aynı yerde var :) bizimki genetik sanırım :)

bende de var üst dudağımda nokta kadar ufacık birşey :)ve işin ilginç tarafı bunu bana erkek arkadaşım söylemişti dudağında ben mi var senin diye :)onca yaşıma kadar farketmemişim bide inatlaşıyordum hayır ne beni yok deyip duruyordum :KK70:

Benimde erkek arkadaşımın dudağında var, minicik bişey:))
Ona da ben söyledim senin dudağında ben varım diye:KK17:
Sanırım bi çok kişide vardır ama sevgili, yok yakın arkadaş falan olmadıkça kimse gözünü dikip milletin dudağına bakamıyor o yüzden de farkedemiyoruz:)

Benim ablamda da var ilginç bir şey değil. Ben cok severim hatta dudakta ben olmasını. Çok aşırı belirgin olmıcak tabi öyle simsiyah..

Ya benim dudagımda ben var.. kimsede görmedimm henüzz. acaba sadece bende mı var çok merak ediyorum olanlar varsa yada görenler varsa cevap verirse çok sevinirim :) bide bu nasıl gecerki acabaaa :)))

benim de var ama benim ki diğer arkadaşların ki gibi değil oldukça büyük tam ortada. ben de benden başka var mı acaba diye merak ediyordum :)

Bende de var ama sonradan değil,çocukluğumdan beri.ben büyüdükçe o da büyüdü. :)) dikkatli bakmayan fark etmiyor

X