- 28 Mayıs 2019
- 190
- 284
- 18
- Konu Sahibi Beyazolsun
-
Yok canim yarası yoktu ki bahçe kapali bi hayvan saldiramaz aksine benim ördek kovaliyo kedileri gaga atiyoGeçmiş olsun ördeklerde çok tatlıymış.bu konuda bilgim yok ama acaba daha önce açık yarası mı vardı o tarafta,sonra da enfeksiyon kapıp bu hale gelmiş olabilir mi?
Ya da saldırıya uğrayıp o hayvanın ısırığından mikrop kapmış olma ihtimali aklıma geliyor?
Çoğu veteriner büyük baş yada kedi kopekle ilgileniyor bu tarz hayvanlara pek onem vermiyorlar. Tartismisligim var bu sebepleNiye ilgilenmesinler ki onların işi bu değil mi
Hayvan eziyet cekiyor belli ki biran once veterinere goturun
Götürmesine goturcemde anlarlarmi acaba ördekle ilgilenirlermi diye düşündümNiye ilgilenmesinler ki onların işi bu değil mi
Heh bende bunu demek istedimÇoğu veteriner büyük baş yada kedi kopekle ilgileniyor bu tarz hayvanlara pek onem vermiyorlar. Tartismisligim var bu sebeple
Telefonla sorup ogrenin iki ordekle vet. Vet dolasmak zor olurHeh bende bunu demek istedimilgilenmezler diye dedim belki içimizde veteriner varsa diye konu açtım canim
Benim kedimin veterineri hem kümes hayvanlarına hemde ahır hayvanlarına da bakıyor. Belki ameliyat etmiyordur ama yarasına beresine parazitine bakıyor yani.Heh bende bunu demek istedimilgilenmezler diye dedim belki içimizde veteriner varsa diye konu açtım canim
Küçükken köye giderdik orda fareden büyük patkan denilen kemirgen bir hayvanın saldırısına zaman zaman bizim tavuk,ördekler nasibini alırdı o yüzden demiştim ama tabii bu tatlışlar kediye bile kafa tuttuklarınaYok canim yarası yoktu ki bahçe kapali bi hayvan saldiramaz aksine benim ördek kovaliyo kedileri gaga atiyoya böyle yapış yapış diğer ördeğimin tüyü de sertleşmiş anlayamadim okadar yikiyorum
Bir de şöyle bir şey buldum acaba mantar hastalığına mı yakalandıKüçükken köye giderdik orda fareden büyük patkan denilen kemirgen bir hayvanın saldırısına zaman zaman bizim tavuk,ördekler nasibini alırdı o yüzden demiştim ama tabii bu tatlışlar kediye bile kafa tuttuklarınagöre bu düşük bir ihtimalEki Görüntüle 2281260
Goturcem ya kafaya koydumBir de şöyle bir şey buldum acaba mantar hastalığına mı yakalandı
Istanbul canimBenim kedimin veterineri hem kümes hayvanlarına hemde ahır hayvanlarına da bakıyor. Belki ameliyat etmiyordur ama yarasına beresine parazitine bakıyor yani.
Hangi şehirdesiniz?
Veterinere götürene kadar çay demi ile pansuman yapabilirsiniz, tüylerini yumuşatır.Istanbul canimama oturdugm semtte doğru düzgün veternr yokya
Aa aklıma gelmedi teşekkür ederim canim yapicam inşallah işe yararVeterinere götürene kadar çay demi ile pansuman yapabilirsiniz, tüylerini yumuşatır.
Her hayvana bakmıyorlar malesef. Gonzales hamster beslerken veterinere götürdüm kedi köpek tarzı hayvanlara bakıyorlarmış sadece. Egzotik türlere girenlere bakmıyorlarNiye ilgilenmesinler ki onların işi bu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?