• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🦆ördeğimin yardima ihtiyacı var🙄

Beyazolsun

Gamzeli 🙃
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
190
284
18
Değerli kadınlar kulübü arkadaşlarım birşey sorucam benim bahçede ördeğim var 2 tane ikisinde de aynı sorun var veterinere götürmek istedim ama ilgilenirlermi bilmiyorum içinizde veteriner arkadaş varsa yardımcı olabilirmi bana 🙄ördeğimin bi tanesinin tüyleri yapış yapış ve sert suyada girmek istemiyo ama diğer ördeğim tüyleri yumuşak o suya giriyo ve göz altlarinda biriken bisey var yikiyorum ama gecmiyor sertleşmiş ne yapsam bilemedim resmini atiyorum tanıdığınız veteriner varsa gosterirmisinz. yardımcı olursaniz sevinirim
20190622_195740.jpg

Geçmiş olsun ördekler 🦆 de çok tatlıymış.bu konuda bilgim yok ama acaba daha önce açık yarası mı vardı o tarafta,sonra da enfeksiyon kapıp bu hale gelmiş olabilir mi?
Ya da saldırıya uğrayıp o hayvanın ısırığından mikrop kapmış olma ihtimali aklıma geliyor?

Geçmiş olsun ördekler 🦆 de çok tatlıymış.bu konuda bilgim yok ama acaba daha önce açık yarası mı vardı o tarafta,sonra da enfeksiyon kapıp bu hale gelmiş olabilir mi?
Ya da saldırıya uğrayıp o hayvanın ısırığından mikrop kapmış olma ihtimali aklıma geliyor?
Yok canim yarası yoktu ki bahçe kapali bi hayvan saldiramaz aksine benim ördek kovaliyo kedileri gaga atiyo 😀 ya böyle yapış yapış diğer ördeğimin tüyü de sertleşmiş anlayamadim okadar yikiyorum

Niye ilgilenmesinler ki onların işi bu değil mi
Hayvan eziyet cekiyor belli ki biran once veterinere goturun
Götürmesine goturcemde anlarlarmi acaba ördekle ilgilenirlermi diye düşündüm 😊hiç bi bilgim yokta bu konuda.ama yara değil bunu biliyorum bakıyorum böyle yapiskanliktan tüyleri toplanmis sertleşmiş kalmış öyle kışın oldu büyük ihtimal suya az giriyolardi ozamanlar

Heh bende bunu demek istedim 😊ilgilenmezler diye dedim belki içimizde veteriner varsa diye konu açtım canim🤗
Benim kedimin veterineri hem kümes hayvanlarına hemde ahır hayvanlarına da bakıyor. Belki ameliyat etmiyordur ama yarasına beresine parazitine bakıyor yani.
Hangi şehirdesiniz?

Yok canim yarası yoktu ki bahçe kapali bi hayvan saldiramaz aksine benim ördek kovaliyo kedileri gaga atiyo 😀 ya böyle yapış yapış diğer ördeğimin tüyü de sertleşmiş anlayamadim okadar yikiyorum
Küçükken köye giderdik orda fareden büyük patkan denilen kemirgen bir hayvanın saldırısına zaman zaman bizim tavuk,ördekler nasibini alırdı o yüzden demiştim ama tabii bu tatlışlar kediye bile kafa tuttuklarına 😂 göre bu düşük bir ihtimal
2281260

Küçükken köye giderdik orda fareden büyük patkan denilen kemirgen bir hayvanın saldırısına zaman zaman bizim tavuk,ördekler nasibini alırdı o yüzden demiştim ama tabii bu tatlışlar kediye bile kafa tuttuklarına 😂 göre bu düşük bir ihtimalEki Görüntüle 2281260
Bir de şöyle bir şey buldum acaba mantar hastalığına mı yakalandı

Niye ilgilenmesinler ki onların işi bu değil mi
Hayvan eziyet cekiyor belli ki biran once veterinere goturun
Her hayvana bakmıyorlar malesef. Gonzales hamster beslerken veterinere götürdüm kedi köpek tarzı hayvanlara bakıyorlarmış sadece. Egzotik türlere girenlere bakmıyorlar
Ördek hangi kategoriye giriyo bilmiyorum gerçi

Back