Dubleks eve merdiven kısmına kapı

BATINCIM

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2008
100
0
96
45
Ankara
MERHABA ARKADAŞLAR
MALUM SOĞUKLAR BAŞLADI DUBLEKS EVDE OTURUYORUZ.AMA ISITMAK SANIRIM BİRAZ ZOR OLACAK.MERDİVEN İÇİN KAPI İSTİYORUM.
FAKAT NORMAL KAPI DEĞİL ÇÜNKİ EVİN ESTETİĞİ BOZULMASIN.
ACORDION KAPI DÜŞÜNDÜM EN AZINDAN YAZIN KENARA TOPLANIR DİE.FAKAT ONLARDA ÇOK UYDURUK.ŞIK VE FARKLI BİR ŞEY OLSUN DİYORUM.

KULLANAN VEYADA FİKARİ OLANLAR BANA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM.TŞK.:1hug:

Bi marangoza izah etseniz isteğinize göre hazırlasalar sonra fotosunu çekip bizide aydınlatsanız çok hoş olacakkk:hulya:

Canlarım Tşk.ederim.ılginiz ıçin Fkat ben cam olsun istiyorum belki kenar kısımları ahşap olabilir.
koçtaştakilere baktım ama çok basitler resmen palktikten yapmışlar:gitme:

Aslında fikir üretmek için merdivenin konumun bilmek gerek
Bizde de aynı durum var Bizde hiç bir şekilde dublkes estetiğini bozmak istemiyoruz
Bu yüzden hiç bi şekilde kalıcı kapatma yapmak istemedik
Ben şu duvarlara fln kaplanan straforlardan aldım
3-5 yıldır soğuklar başlayınca onları yerleştirirm havalar ısınınca toplarım
Ama işte merdivenin konumu önemli
Bizimki salonda ve yukarı kısmına görünmeyecek halde koyulabilyorlar
Hatta misafriler otururken bile farketmez çok zaman oranın straforla kapalı olduğunu

merhaba bende dubleks evde oturuyorum ve sizin gibi kapı sorunum var soğuk olduğu için kapı yaptırmak istiyorum siz yaptırdınız mı yaptırdıysanız nereden yaptırdınız yazabilirmisiniz ..yada bi foto ekleyebilirmisiniz fikir olur ...

bizim evimizde dublex ama kapı yaptırmadık.bir ara düşünmüştüm ama estetiği bozulacak diye vageçtik.ablamın evinde koçtaştan aldıkları akardeon kapı var ama öyle uyduruk değil..her bir kırmasında cam var ve o camlar kesmeli kesmeli çok şık duruyor.vestiyer dolabı sanıyor herkes..onun kapısı evin giriş kapısından girince solda kalıyor...fikir olur diye yazmak istedim...

Son düzenleme:
Sana benden bir çözüm umarım işine yarar.
Kalın döşemelik kumaş al. Malum bu aralar yerleri süpüren perdeler çok moda... Sen normalden daha uzun tut perdeni.
Duvarın bir tarafınada dekoratif bir çengel koyarsın. Yazın toplu durur. Kışında salarsın.
Benim eski evde salon ve yemek odası arasında duvar, kapı v.s. yoktu ben de kışın bu şekilde odamı ısıtıyorum. Bir kapı kadar yalıtımlı olmaz ama dekor olarak gayet şık duruyor. Ayrıca duvara falanda zarar verme ihtimalin yok. İstemezsen çabucacıkta sökersin.

tavsiyem kalın camdan dumduz bir kapı hem estetiği bozmuyor hemde amaca hizmet ediyor bazı modellerde sonuna kadar açtığınızda otomatik kilitlenen itildiğinde yeniden kapanan modellerden alın biz öyle yaptık gayet şık

Merdiven benim evimin tam ortasında ve evim çok küçük kapı olsa dahi açıp kapatmak imkansız. :s

bence akardıyon olabılır ama onuda merdıvenın son basamagına yanı ust katın cıkısına yatay sekılde yaabılrısın bence degısık guzel olur

Biz kalınca perde diktirdik . Sonradan alt kata inen merdivene Amerikan kapı yaptırdık ama üst kata çıkan merdivende hâlaâ perde var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…