Hayatımın en zor günleri.
İlk bebeğini Gebelik zehirlenmesi Preeklemsiden kaybetmiş bir anneyim.
Yıllar sonra tekrar cesaretini toplamış ve doktor doktor gezip en iyisini bulmuş ve Dr sozuden çıkmamış biriyim.
Bu sefer 28haftada vurdu bizi yaşananlar.
Birgun bı kanama başladı ve plesenta bebekten ayrılmıştı ve tamda bebeğin uzerine kalbine yerleştiği için yavrum ölmek üzereyken doktorumun dikkati üzerine doğuma girdik.
Oğlum 12 gündür yoğun bakımda ve sadece 800 gram.Kalbim Heran kut kut,güçlü olmaya çalışıyorum.
Ne olur duanızı esirgemeyin,yapabilen varsa oğluma bı ayetel kürsü ve bir dua bagislayabilirmi?buna öyle ihtiyacimiz varki.Belki oğluma birinizin nefesi iyi gelecek.
Bunu ilk yavrusunu kaybetmiş ,ikincisi yardım isteyen bir anne olarak yazıyorum.
Allah'ım bu yollarda kimseyi birakmasin,kimsenin canı yanmasın.
İçim yana yana yazıyorum aglayamiyorum bile.Tikandi kaldı boğazımda cümleler...
Oğlumun adı Poyraz .
Sizden ricamız sadece bizede dua edin olurmu?
Sevgiler
İlk bebeğini Gebelik zehirlenmesi Preeklemsiden kaybetmiş bir anneyim.
Yıllar sonra tekrar cesaretini toplamış ve doktor doktor gezip en iyisini bulmuş ve Dr sozuden çıkmamış biriyim.
Bu sefer 28haftada vurdu bizi yaşananlar.
Birgun bı kanama başladı ve plesenta bebekten ayrılmıştı ve tamda bebeğin uzerine kalbine yerleştiği için yavrum ölmek üzereyken doktorumun dikkati üzerine doğuma girdik.
Oğlum 12 gündür yoğun bakımda ve sadece 800 gram.Kalbim Heran kut kut,güçlü olmaya çalışıyorum.
Ne olur duanızı esirgemeyin,yapabilen varsa oğluma bı ayetel kürsü ve bir dua bagislayabilirmi?buna öyle ihtiyacimiz varki.Belki oğluma birinizin nefesi iyi gelecek.
Bunu ilk yavrusunu kaybetmiş ,ikincisi yardım isteyen bir anne olarak yazıyorum.
Allah'ım bu yollarda kimseyi birakmasin,kimsenin canı yanmasın.
İçim yana yana yazıyorum aglayamiyorum bile.Tikandi kaldı boğazımda cümleler...
Oğlumun adı Poyraz .
Sizden ricamız sadece bizede dua edin olurmu?
Sevgiler