- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.437
- 33
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Tek bir hatimle yetinmeyiz fatmam yapabildiğimiz kadar yaparız Saliha gelsin ilgilenir inşallahHerkes istediğinimi alıyor canım bence bakalım toplam kaç kişi katılacak ona göre bölüşürüz böyle bazıları çok almış oluyor bazılarına kalmaz toplam sayımız kaç oluyosa 30 cüzü ona göre böleriz
Ha tamam o zaman canımTek bir hatimle yetinmeyiz fatmam yapabildiğimiz kadar yaparız Saliha gelsin ilgilenir inşallahDil-i bitab
Tamam canim okudukca bilgi vereyim oyleyseKelime-i tevhid, salavat, 500 yasin başka şeylerde var galiba
Sana 14. Cuzu yazıyorum canim olur mu?Tamam canim okudukca bilgi vereyim oyleyse
Tatlım başlığı mune ablaya degistirtsene bı de ilk mesajı düzenleyip alınan cüzleri filan topla sayıyı ekle sürekli güncelle daha güzel olurSana 14. Cuzu yazıyorum canim olur mu?
tm canım listeyi yeni yaptım diğer hatimleri de ekleyeyim yazarim ilk sayfayaTatlım başlığı mune ablaya degistirtsene bı de ilk mesajı düzenleyip alınan cüzleri filan topla sayıyı ekle sürekli güncelle daha güzel olur
tm canım güzel olur22 okunmuş cuzum var ve de onu vereyim.gerisini tamamlayalım olur mu canım?Dil-i bitab
Ilk sayfadan baslasam olurmu tamm canımT Tatlianne20 istediğin cüzü sayfaları alabilirsin 1 kere okunucak canım ilk sayfaya bak lütfen
hayır hayır ilk sayfalar verildi :) 16.cüz ün ilk 5 sayfası olsun olur muIlk sayfadan baslasam olurmu tamm canım
16 cuz benim demi ilk 5 nasil oluyor 5 sayfami koplemi 16 cuz bitircem kafa karıştıhayır hayır ilk sayfalar verildi :) 16.cüz ün ilk 5 sayfası olsun olur mu
tamamını bitirebilirim diyorsan tamamı olsunPardon canım almislar bende 16 cüz alayim
Bitiririm canım gunluk 2 3 okurum inşallah hadi kabul olsun inşallah canımtamamını bitirebilirim diyorsan tamamı olsun