- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Amin Allah razi olsunAllah hayrinizi kabul etsin dualarınıza icabet etsin kızlar selametle ❤❤
Yapalım bencede . ... çok iyi olur1000 veya 70 bin ihlas ,70 bin tevhid, 41 ,123, veya 500 yasin, 4444 tefriciye,ismi azam,kenzul ars okuyabildiklerimizi okuyalim kizlar ne dersiniz?
2.3.4.5.6.7.8.9 ve 10. Cüzleri de ben aldım arkadaşlar . .
Canimmm bende katılacam insallah insallab yasinlrle katilacamT Tatlianne20
@TamBirRabia
@CocoChanelmademoiselle
@Eses07
IsikOlsun
@kanikey
@Esseteacher
@Tazegelin33
@efsuni06
@hediye-i rahmet
@miyaww__
@Monalisa09
@Baby44
30 NİSANA (BERAAT KANDİLİ) KADAR KURAN HATMİ VE ÇEŞİTLİ HATİMLER OKUYACAĞIZ DUASI KABE DEYAPILACAK KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ
.huh ne zormuş yavv
Canım toplu olacak kendi özel hatimin varsa seher onu da katar sayıya duasını yaptırır
Cnm ben kuran ı kerim hatmine katılamayabilirim çalıştığım.için 7 yi geçiyor eve gelmem ama dua salavat hatmine bende katılırımYapalım bencede . ... çok iyi olur
Kelime-i tevhid, salavat, 500 yasin başka şeylerde var galibaDil-i bitab canim sadece kuran hatmimi neler var bende katilayim hemen baslayayim
Herkes istediğinimi alıyor canım bence bakalım toplam kaç kişi katılacak ona göre bölüşürüz böyle bazıları çok almış oluyor bazılarına kalmaz toplam sayımız kaç oluyosa 30 cüzü ona göre bölerizKelime-i tevhid, salavat, 500 yasin başka şeylerde var galiba