- 20 Ocak 2018
- 383
- 522
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.461
Kuzum Allah tüm dualarımızı kabul etsin bende dahil olmak üzere bekleyen isteyen herkeze sağlıkla kucağına almayı nasip etsin "Amin" okudum çok şükür70.000 ihlas okuyoruz. HERKES 5300 TANE OKUYACAK. SURE 23 EKİM SAAT 20.00 YE KADAR
99 LA İLAHE İLLALLAH DİYİP 100. DE LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDÜR RASULULLAH DİYEBİLİRSİNİZ.
- C cansu_tr …Cansu okudu
nursevdi …Nurseven nyks_42 Yarimm66 Stardust07 annesinineseri … Eser - S Sabr-Sukur-Dua … Neslihan
arkeolog0635 … Burcu Dil-i bitab … Saliha okudu Umutvar123 … Betül - @Ssy8491 …Seher
15yusra11 emineee_e
Peki sen bilirsin canim.Bir de kızlar ben yetişemiyorum o yüzden bu ihlası da okuduktan sonra bu gruptan ayrılıyprum. Kimsenin hakkına girip sizleri bekletmek istemem. Bilginiz olsun.Dil-i bitab
Tşk ederm cnmPeki sen bilirsin canim.
[/QUOTE]70.000 ihlas okuyoruz. HERKES 5300 TANE OKUYACAK. SURE 23 EKİM SAAT 20.00 YE KADAR
99 LA İLAHE İLLALLAH DİYİP 100. DE LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDÜR RASULULLAH DİYEBİLİRSİNİZ.
- C cansu_tr …Cansu okudu
nursevdi …Nurseven nyks_42 Yarimm66 Stardust07 annesinineseri … Eser - S Sabr-Sukur-Dua … Neslihan
arkeolog0635 … Burcu Dil-i bitab … Saliha okudu Umutvar123 … Betül - @Ssy8491 …Seher
15yusra11 emineee_e
Hata ben de sen demesen farkinda değilim :) tamam canim okuyup yazarsin sorun yok kelimei tevhidi okuduk bitti:)[/QUOTE]Canım şuan soklardayim ben onu kelime-i tevhid sanmıştım asagidakinde 99 la ilahe illallah yazıyor ya yukarı hiç bakmamisim birinin yorumunu gördüm ihlas diye o zaman dank etti .ben okumadım yani biraz daha süre verirsen okuyabilirim niye öyle anlamışım bende anlamadım
Ya ben bu ara sürekli doktora gidip geliyorum dün iki kere gittim bugün bı kere gittim öyle anlamışım kusura bakma çabucak okumaya çalışacağım inşallah bitirebilirim nolur kusura bakma[/QUOTE]Hata ben de sen demesen farkinda değilim :) tamam canim okuyup yazarsin sorun yok kelimei tevhidi okuduk bitti:)
Tamam biz paylasirizKızlar ihlas okuyamadım ve bu ara okuyacak vaktim inanın yok. Sayı eksik olmasın diye buraya yazıyorum kusura bakmayın. Benim sayımı aranzda bölüşebilir msnz ? Nasıl yapalım ? Anlayışınız için tşk ederim.
çok tşk edermTamam biz paylasiriz
canım bende diğer kalan duaları okuyorum bı ıkı gune tamamlarım ınsallah
Canim bitti micanım bende diğer kalan duaları okuyorum bı ıkı gune tamamlarım ınsallah
Canim bitti miBnde mazeretliyim canim devam ederim bitince. Siz okudum sayabilirsiniz
Bitirebildin mi canimben mazeretli olduğum için okuyamadım hala.. 3500 kaldı, yarın kaldığım yerden devam ederim..