- 31 Mart 2017
- 345
- 319
- 34
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Türkçeden okumak doğru olmaz canım , çünkü Türkçe harfler arapça harfleri karşılamıyor ve mana bozuluyor arapçadan oku yavaş olsun ama doğru olsunCanım bende Kuran’ı çok yavaş okuduğum için Türkçe yazılmışını okuyorum olmaz mı ki
5. cüzü vereyim canım ilk başta kaç tane okuyacağımız yazıyor canım 70 bin tevhid mesela yanında da kaç okuduğumuz yazıyor hiçbiri bitmedi daha çook varCAnım bende bi cüz alayım
Diğer duaları gördüm ama neyden ne kadar kaldığını nasıl anlıcaz
evet canım sen ne kadar okumak istediğini yaz ben ekleyeceğim. (salavati, salavat-ı tefriciye,ihlas,fetih suresi ilk ayet )Ordan mı güncellenecek sayı o anlamadım takibi nasıl olacak
1000 tane de ihlas yaz bana cnm eşim okuyacak onuda. tam da bu ay 4. tüp bebek denememe baslayacaktim guzel denk geldi Allah razi olsunSelamün Aleyküm, @ftmclk @HemDeliHemAsik @Ssy8491 arkadaslarimizin önerisi ile açıyorum bu sayfayı vesile oldugunuz için Allah razi olsunEn kısa en hayırlı zamanda , Rabbimizin razi olacağı kul,Efendimize layik ümmet, Kur an a ve İslama hizmetkar, Vatanina milletine faydali vatandaş, Ana babasina hayirli evlatlarimiz olması için Hatim okuyacağız. 1 sayfada olsa anne olmak isteyen herkesin katilimini bekliyoruz. HATİM DUAMİZ 30 NİSAN MÜBAREK BERAAT GECESİNDE KABE -İ MUAZZAMADA CÜBBELİ AHMET HOCAMİZ TARAFİNDAN YAPİLACAKTİR.
ALINAN/OKUNAN CÜZLER
1.cüz @Ssy8491
2.cüz @Umutvar123
3.cüz @Umutvar123
4.cüz @Umutvar123
5.cüz @Umutvar123
6.cüz @Umutvar123
7.cüz @Umutvar123
8.cüz @Umutvar123
9.cüz @Umutvar123
10.cüz @Umutvar123
11.cüz @Minnoskafa
12.cüz @Minnoskafa
13.cüz @Veson
14.cüz @zeynoc17
15.cüz @ftmclk
16.cüz @Tatlianne20
17.cüz @brcstegul
18.cüz @nur mawish
19.cüz @Cikolatalikurabiyem
20.cüz @IsikOlsun
21.cüz @Bitterlokumu
22.cüz @wagen
23.cüz @bahar1143
24.cüz @Meleekk3
25.cüz @ HemDeliHemAsik
26.cüz @HemDeliHemAsik
27.cüz @betul_65
28.cüz @Saadetim3
29.cüz @agustos72
30.cüz @cansu_tr
2. KURAN-I KERİM HATMİ KALAN CÜZ :0
3. KURAN-I KERİM HATMİ ALINAN OKUNAN CÜZLER
1.cüzShinSeGi
2.cüz @hayalalemiveben
3.cüz @svd_a
4.cüz @Masalim17
DİĞER HATİMLERİMİZ-ALINAN SURE VE DUALAR
41 YASİN-İ ŞERİF ALINAN:19
41 MERYEM SURESİ ALINAN :25
119 FETİH SURESİ ALINAN:13
24.484 FETİH SURESİ İLK AYET ALINAN:5000
70 BİN İHLAS-I ŞERİF ALINAN:7020
70 BİN KELİME-İ TEVHİD ALINAN:5000
4444 SALAVAT-I TEFRİCİYE ALINAN:2500
SALAVAT-I ŞERİF ALINAN :2500
NOT: SON OKUMA TARİHİ 29 NİSAN , OKUDUKÇA HABER VERİN OKUNDU YAZALIM.HATİM OLACAĞI İÇİN DUA VE AYETLERİ OKURKEN ABDESTLİ OLALIM LÜTFEN.
senden de razı olsun canım. Allah kabul etsin.Rabbim pozitif ve hayırlı sonuç almayı nasip etsin1000 tane de ihlas yaz bana cnm eşim okuyacak onuda. tam da bu ay 4. tüp bebek denememe baslayacaktim guzel denk geldi Allah razi olsun
Tamam canım :)Türkçeden okumak doğru olmaz canım , çünkü Türkçe harfler arapça harfleri karşılamıyor ve mana bozuluyor arapçadan oku yavaş olsun ama doğru olsun
@hediye-i rahmet 5. Cuzu okuyacak misin canim senevet canım sen ne kadar okumak istediğini yaz ben ekleyeceğim. (salavati, salavat-ı tefriciye,ihlas,fetih suresi ilk ayet )
Canım cuzmu okuyorsunuz ben yasin süresine dahil olmak istiyorum,seri okuyorum cunkumasal3487 katilmak ister misin Canım
Cuz yasin meryem fetih salavat vs hepso ilk sayfada var canim hangisini istersen 29 nisana kadar suren varCanım cuzmu okuyorsunuz ben yasin süresine dahil olmak istiyorum,seri okuyorum cunku
Yok canim maalesef aynen canim wagen in topiginde beraberdik Allah soyletti heraldeDil-i bitab canım sen hamilemisin? Seni diğer guruptan hatırlıyorum.
Ben yasin ve Meryem sürelerini okurum inşallahCuz yasin meryem fetih salavat vs hepso ilk sayfada var canim hangisini istersen 29 nisana kadar suren var
Ayy vallahi Allah söyletti hadi tez zamanda inşallah:)Yok canim maalesef aynen canim wagen in topiginde beraberdik Allah soyletti heralde
Tmm canim okuyup sayi yazarsin, aminnnn cümlemize insAllah .Ben yasin ve Meryem sürelerini okurum inşallah
Ayy vallahi Allah söyletti hadi tez zamanda inşallah:)
10 tane yasin suresi,5 tanede Meryem suresi almak istiyorum okuduktan sonra mi yazmam lazımdi önceden sayı alsam oluyor mu?Tmm canim okuyup sayi yazarsin, aminnnn cümlemize insAllah .
Olur canim yaziyorum.10 tane yasin suresi,5 tanede Meryem suresi almak istiyorum okuduktan sonra mi yazmam lazımdi önceden sayı alsam oluyor mu?