-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.361
Tamam canimBir neden yok canım ara vereceğim
Yok degilim canim henuz sadece takvim koydum adetli ikende okuyabilirsin tesbihleriAyyy hamile misiiiiinnn çook sevindim canımmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok mutlu oldum canım.
Duaya katılamıyorum adetliyim. Sadece seni tebrik etmek için yazdım canım
Canim atiyorum 70 bin tevhid 10 kisiye bolusturup okuyacagiz kur an bilmene gerek yok sonra ba ska bir duaya gecicez yine bolusup okuycaz ve hepsi kabede dualanacakcanım nasıl yani anlayamadim ben
Benide etiketlemissiniz tesekkur ederimArkadaşlar bundan sonra katılmak isteyenlerle bir liste olusturalim.Belirlediğimiz duayi sayiyi paylaşarak hep beraber okuyup bitirelim sonra yeni duaya gecelim.yoksa bu şekilde herkes azcik okuyup çekiliyor birkaç arkadaşla bitirmeye calisiyoruz inanin kendimizden feragat etmek durumunda kaliyoruz bazen aklima gelen arkadaşları etiketliyorum isteyen herkes katilabilir.
icroc @ftmclk Umutvar123 @HemDeliHemAsik @zeynoc17 @Ssy8491 S Sabr-Sukur-Dua C cansu_tr @Sabirsiz-bklyn @Judy_K @Limonagacii06 @Hiram26 @juliet55 Stardust07 @Avon52 @tugce0640 @Vavin nursevdi @Minnoskafa annesinineseri nyks_42 @Ask-Erim @GlySn @agustos72 @kartanem2 @Edanur86 @Shokella arkeolog0635 @defne-28 @hayalalemiveben
@wagen @Oznurr26 @ShinSeGi @svd_a @ZehreNur @Bayan hesap @Pisces3507 @izmir3534 @evanescence10
Canim 5 tane mi kaldiCanlar merhaba 5 yasında bir yavru icin 5 qdet yasin dagıtıyor akrabamız yardimci olacaklardan simdiden teşekkür ederim
Cuzleri simdiden paylasalim canim uzun oldugu icin hemen bitmez Kuran bilenler gucu yettigi kadar alsin bilmeyenler dağitma imkani olursa dagitabilirTevhid olsun bnce canm. Sonra bir de cüz okuyalım