Duası Kabe de Yapılacak Hatimler ❤️

Merhaba hamdolsun iyiyim canim sen nasilsin ben kalani tamamladim arkadaşa yazicam simdi müsait zamanda dualasin
iyim canım kaldıgım yerden maratona devam bu günumüzede şükür.

Duamiz tamamlandı çok şükür Rabbim makbul olan dualar arasina dahil eylesin okuyan herkesten razi olsun katilan herkesin gönül muradini versin.

Amin canım Rabbim kabul etsin inşallah

Arkadaşlar bundan sonra katılmak isteyenlerle bir liste olusturalim.Belirlediğimiz duayi sayiyi paylaşarak hep beraber okuyup bitirelim sonra yeni duaya gecelim.yoksa bu şekilde herkes azcik okuyup çekiliyor birkaç arkadaşla bitirmeye calisiyoruz inanin kendimizden feragat etmek durumunda kaliyoruz bazen aklima gelen arkadaşları etiketliyorum isteyen herkes katilabilir.

icroc ftmclk Umutvar123 @HemDeliHemAsik @zeynoc17 @Ssy8491 S Sabr-Sukur-Dua C cansu_tr S Sabirsiz-bklyn Judy_K L Limonagacii06 H Hiram26 juliet55 Stardust07 @Avon52 tugce0640 V Vavin nursevdi Minnoskafa annesinineseri nyks_42 @Ask-Erim GlySn agustos72 K kartanem2 Edanur86 Shokella arkeolog0635 defne-28 H hayalalemiveben
wagen Oznurr26 ShinSeGi @svd_a ZehreNur Bayan hesap P Pisces3507 izmir3534 evanescence10

Ben olmayacağım canım Rabbim okuduklarınızi kabul etsin

Canım ben katılamıcam. Allah kabul etsin

Ayyy hamile misiiiiinnn çook sevindim canımmmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Çok mutlu oldum canım.
Duaya katılamıyorum adetliyim. Sadece seni tebrik etmek için yazdım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…