- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
-
- Konu Sahibi Dil-i bitab
- #2.341
Agzina sağlık canim❤ihlas suresi tamamlanmıştır
500 tefriciye aldim kalan 2000Kalan 2500
Hepimizin canım.insallahAgzina sağlık canim❤
500 tefriciye aldim kalan 2000
1600 okudum kalan 0300 tefriciye aldim kalan 1600
Merhaba hamdolsun iyiyim canim sen nasilsin ben kalani tamamladim arkadaşa yazicam simdi müsait zamanda dualasinMerhaba canım nasılsıniz cumleten sonunda evimdeyim ne oldu dualama işimiz haber varmı kimse katılmiyormu duaya
iyim canım kaldıgım yerden maratona devam bu günumüzede şükür.Merhaba hamdolsun iyiyim canim sen nasilsin ben kalani tamamladim arkadaşa yazicam simdi müsait zamanda dualasin
Duamiz tamamlandı çok şükür Rabbim makbul olan dualar arasina dahil eylesin okuyan herkesten razi olsun katilan herkesin gönül muradini versin.
Ben olmayacağım canım Rabbim okuduklarınızi kabul etsinArkadaşlar bundan sonra katılmak isteyenlerle bir liste olusturalim.Belirlediğimiz duayi sayiyi paylaşarak hep beraber okuyup bitirelim sonra yeni duaya gecelim.yoksa bu şekilde herkes azcik okuyup çekiliyor birkaç arkadaşla bitirmeye calisiyoruz inanin kendimizden feragat etmek durumunda kaliyoruz bazen aklima gelen arkadaşları etiketliyorum isteyen herkes katilabilir.
icroc ftmclk Umutvar123 @HemDeliHemAsik @zeynoc17 @Ssy8491 S Sabr-Sukur-Dua C cansu_tr S Sabirsiz-bklyn Judy_K L Limonagacii06 H Hiram26 juliet55 Stardust07 @Avon52 tugce0640 V Vavin nursevdi Minnoskafa annesinineseri nyks_42 @Ask-Erim GlySn agustos72 K kartanem2 Edanur86 Shokella arkeolog0635 defne-28 H hayalalemiveben
Ben olmayacağım canım Rabbim okuduklarınızi kabul etsin
Liste olusturuyorum Katilmak ister misinKuzum 2 haftaya aranıza katılmam ınsallah evımde degılım alsam okuyamam simdi ama etiket yaptığında bende ekle baslıcam en kısa zamanda ınsallah
canım nasıl yani anlayamadim benListe olusturuyorum Katilmak ister misin
Canım ben katılamıcam. Allah kabul etsinArkadaşlar bundan sonra katılmak isteyenlerle bir liste olusturalim.Belirlediğimiz duayi sayiyi paylaşarak hep beraber okuyup bitirelim sonra yeni duaya gecelim.yoksa bu şekilde herkes azcik okuyup çekiliyor birkaç arkadaşla bitirmeye calisiyoruz inanin kendimizden feragat etmek durumunda kaliyoruz bazen aklima gelen arkadaşları etiketliyorum isteyen herkes katilabilir.
icroc ftmclk Umutvar123 @HemDeliHemAsik @zeynoc17 @Ssy8491 S Sabr-Sukur-Dua C cansu_tr S Sabirsiz-bklyn Judy_K L Limonagacii06 H Hiram26 juliet55 Stardust07 @Avon52 tugce0640 V Vavin nursevdi Minnoskafa annesinineseri nyks_42 @Ask-Erim GlySn agustos72 K kartanem2 Edanur86 Shokella arkeolog0635 defne-28 H hayalalemiveben
wagen Oznurr26 ShinSeGi @svd_a ZehreNur Bayan hesap P Pisces3507 izmir3534 evanescence10
Bir neden yok canım ara vereceğimHayirdir canim ? Amin insAllah
Arkadaşlar bundan sonra katılmak isteyenlerle bir liste olusturalim.Belirlediğimiz duayi sayiyi paylaşarak hep beraber okuyup bitirelim sonra yeni duaya gecelim.yoksa bu şekilde herkes azcik okuyup çekiliyor birkaç arkadaşla bitirmeye calisiyoruz inanin kendimizden feragat etmek durumunda kaliyoruz bazen aklima gelen arkadaşları etiketliyorum isteyen herkes katilabilir.
wagen Oznurr26 ShinSeGi @svd_a ZehreNur Bayan hesap P Pisces3507 izmir3534 evanescence10
canım ben kuranı bilmiyorum katılamam o yüzden sanirimHayirdir canim ? Amin insAllah