- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- Konu Sahibi Dil-i bitab
Ben katılmak isterim canım@Gulasor62 @limonsekeri pawlover @sahra41 [USER=400068]@svd_a @anneveoglusu katilmak ister misiniz[/USER]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben katılmak isterim canım@Gulasor62 @limonsekeri pawlover @sahra41 [USER=400068]@svd_a @anneveoglusu katilmak ister misiniz[/USER]
Cuz almak istersen 3. Cuz diger dualarimiz ilk sayfada yaziyorBen katılmak isterim canım
Hangi cüzü alayımBen katılmak isterim canım
Tamam 3. Cüzü aldım inşallahCuz almak istersen 3. Cuz diger dualarimiz ilk sayfada yaziyor
Aminn inşallah. Beş Meryem suresi bir de fetih suresi aldım arkadaşım. Aynı zamanda üçüncü cüz inşallahAllah kabul etsin
Tmm canim yaziyorumAminn inşallah. Beş Meryem suresi bir de fetih suresi aldım arkadaşım. Aynı zamanda üçüncü cüz inşallah
Olur bende cüz alabilirim kaçıncı boşta?@Gulasor62 @limonsekeri pawlover @sahra41 [USER=400068]@svd_a @anneveoglusu katilmak ister misiniz[/USER]
4. Cuzu vereyim canim diger dualarimiz ilk sayfada yaziyor almak.istersenOlur bende cüz alabilirim kaçıncı boşta?
Tamamdır 4üncü cüz ve 5 tane de meryem suresi okuyayım yarın akşama dimi?4. Cuzu vereyim canim diger dualarimiz ilk sayfada yaziyor almak.istersen
Allah kabul etsin , yok 29 nisana kadarTamamdır 4üncü cüz ve 5 tane de meryem suresi okuyayım yarın akşama dimi?
Aa tamam daha iyiymiş okuyunca yazarım canımAllah kabul etsin , yok 29 nisana kadar
Ne kadar güzel bir görümce kardeş sin keşke tüm görümce ler senin gibi olsa keşke benim görümcelerimde senin gibi düşüne bilselerdi canım mesajını görünce içimden geçenleri yazamadan geçemedimBen evli değilim ama abimle yengem için okumak istiyorum tedavi görüyorlar inşallah hayırlısıyla bir evlat sahibi olabilirler. Bitiş süreniz ne zaman cumartesi okuyup teslim etsem olur mu Dil-i bitab
Canım ben Arapça okuyamıyorum. Turkcesinden olursa okumaya çalışirim. Neyi okucaz tam olarak
Türkçe olmaz canım, türkçe den okumak manayı bozar salavat okuyabilirsin . kimin hangi duasının makbul olduğunu ancak Rabbim bilir.okursan sayısını yazarsın canım.ha bir de salavatı tefriciye var onu da okuyabilirsin ayrıyeten.nasıl olduğunu nette bulabilirsin.Allah kabul etsinCanım ben Arapça okuyamıyorum. Turkcesinden olursa okumaya çalışirim. Neyi okucaz tam olarak
Ne kadar güzel bir görümce kardeş sin keşke tüm görümce ler senin gibi olsa keşke benim görümcelerimde senin gibi düşüne bilselerdi canım
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Elimizden dilimizden dua etmekten başka birşey gelmez onu da seve seve yapıyoruz.
Canım bende Kuran’ı çok yavaş okuduğum için Türkçe yazılmışını okuyorum olmaz mı kiTürkçe olmaz canım, türkçe den okumak manayı bozar salavat okuyabilirsin . kimin hangi duasının makbul olduğunu ancak Rabbim bilir.okursan sayısını yazarsın canım.ha bir de salavatı tefriciye var onu da okuyabilirsin ayrıyeten.nasıl olduğunu nette bulabilirsin.Allah kabul etsin