- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Dil-i bitab
-
Başlığı ben degistiremiyorum galoba yöneticilere rica etmemiz lazim ilk oyle yazcktim aslinda uzun olucak diye yapmadim :/Başlığı duası Kabe'de yapılacak kuranı kerim hatmi yapabilirsin saliham, başka hatimlerde yapariz tabi
Olabilir canım bilgi sahibi değilimBaşlığı ben degistiremiyorum galoba yöneticilere rica etmemiz lazim
Bütün topiklerdeki kızları etiketle ama tek mesajda topla ki konuyu okuyanlar zorlanmasınlarArkadaslari etiketleyilim hadi cok heyecan yaptim bu ise :)
Rabbim gönlüne göre vermiş ❤❤❤Tm canim , ay daha dun icimden geçirmiştim bunu hatim okuyup kabe de dua yaptirsam diye , ama etrafimda gidecek kimse yok diye üzülmüştüm
Yok canım sendende Allah razı olsunSelamün Aleyküm,ftmclk Rakika @Ssy8491 arkadaslarimizin önerisi ile açıyorum bu sayfayı vesile oldugunuz için Allah razi olsun En kısa en hayırlı zamanda , Rabbimizin razi olacağı kul,Efendimize layik ümmet, Kur an a ve İslama hizmetkar, Vatanina milletine faydali vatandaş, Ana babasina hayirli evlatlarimiz olması için Hatim okuyacağız. 1 sayfada olsa anne olmak isteyen herkesin katilimini bekliyoruz. HATİM DUAMİZ 30 NİSAN MÜBAREK BERAAT KANDİLİNDE KABE -İ MUAZZAMADA CÜBBELİ AHMET HOCAMİZ TARAFİNDAN YAPİLACAKTİR
İnşallah sonu hayır olur kolay olur canım bekleyelim inşallah katılım çok olurhuh ne zormuş yavv
Kolay gelsin Hz İbrahim'in duası topiginde de etiketlehuh ne zormuş yavv
etiketledim canım en zoru onlardı isimlerin yanını doldurmuşlarKolay gelsin Hz İbrahim'in duası topiginde de etiketlesonra da altına bilgi geçersen karışmaz inşallah
İNŞALLLAHİnşallah sonu hayır olur kolay olur canım bekleyelim inşallah katılım çok olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?