Kızlar, bir yakınımın başına gelen talihsiz bir kaza ve kaza sonrası yaşadığı ağır sağlık sorunları nedeniyle 4444 kere Salavatı(Salatı) Tefriciyye okumaya başladım.. Yarına kadar bitirmem gerek, çünkü yarın operasyonu var.. Ama ben sadece 1044 tane okuyabildim
Lütfen sizde okuyabildiğiniz kadar okurmusunuz, sayı hiç önemli değil 1 tane bile okusanız benim için önemli.. Eğer okumak isteyen olursa okuduğu sayıyı/yada okuyacağı sayıyı yazarsa sevinirim.. Yardımcı olacaklardan şimdiden Allah razı olsun..
"Salavatı şerifeye başlamadan önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa "Estağfirullah el azizıym ve etubü ileyh" diye istiğfar getirin ve ne için okunuyorsa kalben ona niyet ediniz.
Bismillahirrahmânirrahîm
Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericü bihil kürabü ve tukda bihil havaicü ve tünalü bihir regaibü ve husnül hevatimi ve yüsteskal gamamü bi vechihil kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek. "
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
"Salavatı şerifeye başlamadan önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa "Estağfirullah el azizıym ve etubü ileyh" diye istiğfar getirin ve ne için okunuyorsa kalben ona niyet ediniz.
Bismillahirrahmânirrahîm
Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tenhallü bihil ukadü ve tenfericü bihil kürabü ve tukda bihil havaicü ve tünalü bihir regaibü ve husnül hevatimi ve yüsteskal gamamü bi vechihil kerimi ve ala alihi ve sahbihi fi külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lumin lek. "