- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
- Konu Sahibi feraheymen
- #3.421
Canim Allah razi olsun aminn insaAllah Rabbim guzel haberler vermeyi nasip etsinALLAH sendende razı olsun canım emek verdin vesile oldun ALLAH gönlünde ne varsa görsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim Allah razi olsun aminn insaAllah Rabbim guzel haberler vermeyi nasip etsinALLAH sendende razı olsun canım emek verdin vesile oldun ALLAH gönlünde ne varsa görsün
Canim buralardayim gitmiyorum sadece listelerde olamiycagimSeni ozleyeceğim gittttmeeeee
inş abla inş, Rabbim hayırlısı ile nasip etsin işte, bizler çok istememize rağmen hep hayırlısını istedik. belki olması gereken en hayırlı zamanı budur da sende sağlıcakla kucağına alırsın, Rabbim kimsenin boynunu bükük kucağına boş bırakmasın.Günaydın kader arkadaşlarım. Tedavi surecimizde sona yaklaşıyoruz artık. Bugece çatlatma iğnemi yapacağım. Persembe günü yumurtalarim toplanacak eşim de tese olacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarla sonuçlandirsin tedavimizi Rabbim. 15 yıllık evlat hasretimizi sevince dönüştürsün kurban oldugum. Rabbim hepimize hayırlı ömürlü sağlıklı sıhhatli zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip etsin insAllah. Dua edin bizim için kızlar. Bu kez Rabbim nasip etsin, mucizemiz gelsin sağlıcakla hayatımıza dahil olsun. Minicik eller ellerimizi tutsun. Gülüşünü saatlerce seyredebilmek, pır pır atan minicik kalbini, kulağımizi dayayıp dinleyebilmek nasıl güzeldir Rabbim nasip etsin... Pamuk yüzünü sevmek koklamak opmek nasip olsun inşAllah
Benimde duam oyle canim. Hep hayirlisini istedim. Rabbim hakkimizda en iyisini bilir yasatir bizlere. Tevekkul ettim. Teslim oldum. Yazisina boynumuz kildam ince. Raziyiz. Evlat hasreti ile yanip tutusan tum kullarinin bizim de hepimizin yuzunu guldursun Rabbim insAllahinş abla inş, Rabbim hayırlısı ile nasip etsin işte, bizler çok istememize rağmen hep hayırlısını istedik. belki olması gereken en hayırlı zamanı budur da sende sağlıcakla kucağına alırsın, Rabbim kimsenin boynunu bükük kucağına boş bırakmasın.
bize de cennet kokulu evlatlarımızı müjdelesin inş.
bu arada biz tüp bebek sayfasında muhabbetteyiz katılırsan bekleriz. saydin78
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...p-bebek-olanlar.868758/page-276#post-44445545
Rabbim bu defa nasip etsin inşaAllah yüzünüzü güldürsün canım benim inşallahhhh müjdeli haberlerle gelirsin haber ver bize emi canımmerakta bırakma ayyyyy kıyamam sana canım benim inşallahhhh bu kez pozitifi görürsün gelsin bebişlerrrrrGünaydın kader arkadaşlarım. Tedavi surecimizde sona yaklaşıyoruz artık. Bugece çatlatma iğnemi yapacağım. Persembe günü yumurtalarim toplanacak eşim de tese olacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarla sonuçlandirsin tedavimizi Rabbim. 15 yıllık evlat hasretimizi sevince dönüştürsün kurban oldugum. Rabbim hepimize hayırlı ömürlü sağlıklı sıhhatli zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip etsin insAllah. Dua edin bizim için kızlar. Bu kez Rabbim nasip etsin, mucizemiz gelsin sağlıcakla hayatımıza dahil olsun. Minicik eller ellerimizi tutsun. Gülüşünü saatlerce seyredebilmek, pır pır atan minicik kalbini, kulağımizi dayayıp dinleyebilmek nasıl güzeldir Rabbim nasip etsin... Pamuk yüzünü sevmek koklamak opmek nasip olsun inşAllah
Ayyyh canim benim ne guzel yazmissin cok sagol kuzucmmmm insallah haberler guzrl olur canim. Haber vericem mutlaka. Rabnim hepimizin yuzunu guldursunRabbim bu defa nasip etsin inşaAllah yüzünüzü güldürsün canım benim inşallahhhh müjdeli haberlerle gelirsin haber ver bize emi canımmerakta bırakma ayyyyy kıyamam sana canım benim inşallahhhh bu kez pozitifi görürsün gelsin bebişlerrrrr
Canimmm burdayim ben :) kimse gonullu olmadi galiba dua listesini duzenlemek icin.Zelihammmmmm nerdesin kuzummmmm özledim seni kayboldun ortaklıklardan
canım biz seni isterizCanimmm burdayim ben :) kimse gonullu olmadi galiba dua listesini duzenlemek icin.
rabbim tüm süreçlerinin en güzel şekilde geçmesini ve evladına kavuşmanı nasip etsin... opun çok güzel geçsin. tese ile o folikülleri dölleyecek spermler bulunsun, foliküllerin döllenip embriyo olsun ve analarının göbişine konsun inşallah. rabbim onlara can versin kan versin sana evlat olsunlar inşallahGünaydın kader arkadaşlarım. Tedavi surecimizde sona yaklaşıyoruz artık. Bugece çatlatma iğnemi yapacağım. Persembe günü yumurtalarim toplanacak eşim de tese olacak. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarla sonuçlandirsin tedavimizi Rabbim. 15 yıllık evlat hasretimizi sevince dönüştürsün kurban oldugum. Rabbim hepimize hayırlı ömürlü sağlıklı sıhhatli zeki akıllı imanlı inançlı salih saliha evlatlar nasip etsin insAllah. Dua edin bizim için kızlar. Bu kez Rabbim nasip etsin, mucizemiz gelsin sağlıcakla hayatımıza dahil olsun. Minicik eller ellerimizi tutsun. Gülüşünü saatlerce seyredebilmek, pır pır atan minicik kalbini, kulağımizi dayayıp dinleyebilmek nasıl güzeldir Rabbim nasip etsin... Pamuk yüzünü sevmek koklamak opmek nasip olsun inşAllah
Ayy canım benimmm sagol bitanem. Allah razi olsun. Cok duygulandim Rabbim inşAllah hepimize anne olmayi nasip etsinrabbim tüm süreçlerinin en güzel şekilde geçmesini ve evladına kavuşmanı nasip etsin... opun çok güzel geçsin. tese ile o folikülleri dölleyecek spermler bulunsun, foliküllerin döllenip embriyo olsun ve analarının göbişine konsun inşallah. rabbim onlara can versin kan versin sana evlat olsunlar inşallah
inşallah canım bu topiclerde anne olmayan kalmasın, yüreğine evlat aşkı düşen herkes anne olsun inşallah...Ayy canım benimmm sagol bitanem. Allah razi olsun. Cok duygulandim Rabbim inşAllah hepimize anne olmayi nasip etsin
Aminnn canim Rabbim yanginimizi sondursun hepimizininşallah canım bu topiclerde anne olmayan kalmasın, yüreğine evlat aşkı düşen herkes anne olsun inşallah...
Ben olurdum ama etiketlemeyi falan bilmiyorum hem sensiz tadımı olur gel işte kuzummmmmCanimmm burdayim ben :) kimse gonullu olmadi galiba dua listesini duzenlemek icin.
Evet yaaaaaa gelsin işte beni depresyona sokuyorcanım biz seni isteriz
Canimm burdan yine dua edebilirz birbirimize illaki sayiyla dua okumamiz gerekmiyor :) bi zikrim var ona yogunlasmak icin tum listelerde dualarimi bitirip cikiyorm canim benim. Rabbim kabul etsin dualarimizi. Ben buralardayim zatenZelihammmmmm ben depresyona girdim çünkü sen listeyi öksüz bıraktın