Gebeliğe Hazırlık Dualarınıza ihtiyacım var🤲🤲🤲😔😔😔

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CeReNnnKeskn

Annesinin bebeği💗💗
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
2.379
3.769
133
Herkeze merhabaa..
Daha önce bir kaç konu acmiştım hamilemiyim, falan diye sonunda o mutlu tabloyu yakalamıştım. Ama malesef gecen cuma son kontrolden sonra kanamlarım baslayıp MİNİĞİMİ kaybettim.. Düsük yapıyorsun bthc da yükselme olmamıs dedi.. Kürtaja gerek yok dedi doktorcugum zaten minicik daha kan pırtısı oldugundan kanamalı birsekide atıcaksın dedi, 1 haftadır kanamam az az oluyor ve onun benden birazdaha gittiğini görmek o kadar çok canımı acıtıyorki... Ve daha yeni olduğu için ailelerimize bile söyleyememistim kalp atısı ı duyalım söyleyelim dedik.. Suan o kadar cok yalnız.,caresız hissediyorumki kendimi. Bir ALLAHIM var beni anlayan o bilir en dogrusunu diyorum.. Kocan nerde derseniz erkekler böyle seyleri pek algılayamaz oda üzüldü ama bir anne kadar üzelemez bir hafta oldu ama hala atlatamadım çok üzülüyorum.. Sizden sadece DUA istiyorum Rabbim benim yasadığım seyleri yasayan tüm kadınlara sabırlar ver.. Bebegin bekleyen anne adaylarına saglikla bebeklerine kavustur..Hasta olan sifa bekleyen tüm hasta yavrulara Şafi ismiyle şifa versin.. Evlat hasretiyle yanan güzel annelerede bu güzel duyguyu tattırsın Rabbim

Çok geçmiş olsun canim dua edicem sana herkese ediyorum gerçi rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün insallah

Benim kocam benden daha beter olmuştu ağrım oldukça ağlamaktan mafettim kendimi sanki bir daha hiç olmayacak gibi yıkıldık ikimizde ama bol bol dua ettim yasin okudum kendimi ferah tutmaya çalıştım yine olur en azından olabiliyor diye gerçekten çok zor bir durum canım ama en azından seninde olabiliyor onu düşün yine olur Rabbimin izniyle çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.

Canım çok geçmiş olsun Rabbım bunu unutturacak başka acı yaşatmasın. biliyorum çok ama çok acı ve hiç bir cümle teselli olmaz olamazda o yüzden hiçbir şey diyemiyorum ama seni çok iyi anlayabiliyorum acını nasıl yaşayıp hissettiğini biliyorum ve bu acıyı yaşayan bir sürü insan var tek değiliz rabbim bizi böyle imtihan ediyor Rabbım böyle sevdi bize böyle verdi dualarım seninle Rabbım isteyen herkese sanada bizlere de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Çok cokkk geçmiş olsunn.uzulme desekde üzülmemek elde değil biliyorum..aynı şeyi iki kere yaşadım bir kürtajım ve bir kimyasalım var senin gibi..ama ne güzel ki hamile kalabiliyorsun..ins tez zamanda tekrar olur..bol bol dua et ins.

Canım çok gecmiş olsun.Bak şöyle düşün daha ileri haftalarda kaybetmiş olsaydın kürtaja gerek olacaktı ve doktor belli bir süre korunmanı isteyecekti.Senin böyle bir durumun yok inş yine hamile kalırsın saplıkla

İlk b3beğimi 6.haftada kaybettim 6 ay sonra ikizlerime hamile kaldım ama 22.haftada onları da kaybettik tam bir sene sonra yeniden hamileyim ama neler çektim bir ben bilirim. Her kaybımdan sonra tek merhemim yeni bebek oldu. Anladığım kadarıyla çok küçük kaybetmişsin beklemene gerek yok diyecekler muhtemelen. Hamile kalabiliyorsun inşallah en yakın zamanda merhemine kavuşursun.

Kızlar cok tesekkürler yorumlarınız için Allah razı olsun hepinizden insallah gececek öpüyorum güzel yüreğinizden.. Rabbim sizinde ne muradınız varsa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…