dualariniza ihtiyacim var :(

H1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2015
83
49
Kizlar cumartesi sabahi kalktim bel be kasik agrim vardi umursamadim pazara gittim geldim bu sefer agrilarin yaninda kahve rengi akinti akşama dogru agrilarim bitti ama cok yogun bi kanamam oldu apar topar acile gttik allahim biliyo ya ben dusurdum bebegimi dye dusunurken ebe dusuk riskimin oldugunu keseyi gorebildigini soyledi ve 100 mg progestan verdi ve kanamm durdu suand kahve lekenmem var kizlar bisey olmamistr dimi bebeğime daha cok kucuk

Cok gecmis olsun sen rahat ol bol bol dinlen. Yegenimde ilk haftalarda benzer bi durum yasamisti simdi 7. Aya geldi cok saglikli bi gebeligi de var cok sukur seninde oyle olur insallah

Esimden allah razi olsun lavabo disinda kaldirmadi hic beni ise gderken bile kahvaltimi hazrlyp öyle gitti ama cok korkuyorum ya bsey olduysa dye suan 6+1 m sadece keseyi görmesi yeterli mi peki yani bu çarşamba kalp atisi icin gdcem o zaman da duyulmazmiydi cok sağolun bu arada inşallah bnm ki de öyle olur

Korkma Allah a emanet bolbol dinlen yat bende gunde uc kere ictim progestani atlattik duzenli ic ilaclarini insallah kalp atisini duyarsin . kotu dusunme iyi dusun rahat ol pskolojik olarak da

Korkma Allah a emanet bolbol dinlen yat bende gunde uc kere ictim progestani atlattik duzenli ic ilaclarini insallah kalp atisini duyarsin . kotu dusunme iyi dusun rahat ol pskolojik olarak da . Bu kanama oyle degisik bisey ki ben kanama oldugu gibi doktora gittim bebegin cok iyi kalp atisi iyi suyu iyi dedi hatta hareket ediyordu ama kanamam vardi sebepsizdi . fazla kafana takma hersey yolundayken bile olabiliyor .

Insallah hersey yolundadir kızlar o kadar kotuyum ki daha hic kimseye de soylememistik bunu yalniz yasamak o kadar zor ki

Insallah hersey yolundadir kızlar o kadar kotuyum ki daha hic kimseye de soylememistik bunu yalniz yasamak o kadar zor ki
Seni cok iyi anliyorum. Kalp atisi daha yeni yeni duyulmaya basliyacak diye biliyorum. 7. Haftayi bile bulabiliyomus duyulmasi. Sen stres yapmamaya calis dinlenmeye devam ilaca devam

hakkında hayırlısı iyi düşünmeye çalış benimde oldu 3 ay çok dikkat ettim sakın dikkatli ol gerisi takdiri ilahi.

Evet veren de rabbim alanda hersey olacagina variyo ama yapicak birsey yok ister istemez korkuyorum endiseleniyorum kanamam durdu suan da zaten kahve lekenmem var çarşamba günü de hastaneye gdcez rabbim kimseye aratmasin

Hareket etme hiç bak bunu ciddi diyorum benim de öyle oldu iğne ve hap kullandım Allah'a şükür atlattım ama kusmalarım dışında kalkmadım ki son dönemde kusmalarım için bile kalkmadım dikkat et kendine sadece bu dönem değil Herzaman ağrın varsa yapma hiçbirşey

Canim iki gundur paso yatyrum ama hic agrim yok allahima bin sukur kanamam da durdu kahve leklnmm var cok sıkılıyorum yalniz esim mecbur ise gdyo kendi iai dye biraz esnek davraniyo ama ne kadar kalabilir yanmda burda da ondan baska kimsem yok

Canimm hic korkma bende de ayni sikinti 7. Haftamda oldu 100 mg progestani gunde 3 kez kullaniyorum bugun 9. Haftam bitti cok sukur ve hersey yolunda bir iki gune kalmaz kanaman tamamen biter kahverengi lekelenmeden ve kasik agrilarindan vok korkma gayet normal birde oyle tum gun yatmana gerek yok agir kaldirma birde yuksege uzanma yeterli hayatina devam et kendini cok dinlersen o da kotu bana doktorum tuvaletini yatakta bile yapsan hic kalkmasan dahi o kan gelecekse gelir dedi sadece ekstra yorulma dedi rabbimin izniyle alicaz kucagimiza bebislerimizi

Canim bugun muaynem vardi ve sonucunda hastaneye yatisim yapildi kac tane serum verildi kac tane igne yapildi hatrlamiyorum bnde 3 kez almaya basladim progestani yarin sabah ayrintili ulturosana gricrm cumaya kadar net burdaymisim cuma da ayni problem gorulurse kurtaj olucakmisim

Moralini yuksek tut canimm senin icin dua etcem en kisa zamanda cok guzel haberlerini almayi diliyorum ama lutfen karamsarliga kapilma hersey allahtan cok buyuk bir mucizeyi tasiyoruz ama boyle aksilikler olabiliyor hastanede emin ellerde olucaksin insallahta atlatacaksin

Inşallah bise olamaz bol bol dinlen aynı durumdayız 4 hastalikti kaşık bel ağrısı kanamam oldu iç kanama varmış kesede banda protestan folik asit felan yazdi suan 6 4 günlük halen düşük riski var umut ve dua tek çaremiz bu

Cnm bna progestan dışında birsey vermedi hamilelikten önce folikasit kullandığım danmi acaba vitamin di demir hapiydi sağlık veriyomus pazartesi gdcem bklm

Canim elinde ultrason goruntun var mi ayni haftada olan bi kac kisininkine baktm bnmki cok farkli

Canım Allah sana o bebeği nasip ettiyse korkma.Ben 2 aylık anneyim yeni doğum yaptım 9 ayım hep tehlikeyle geçti kanamala akıntılar bebeğin kilo almaması hatta doğumda bile normal giderken herşey bebeğin kalp atışarı zayıfladı sezeryana alındım acilen Allahıma şükür bebeğim şuan yanımda uyuyor :) Rabbim hayırlıysa sana nasip etsin o bebeği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…