Cok gecmis olsun sen rahat ol bol bol dinlen. Yegenimde ilk haftalarda benzer bi durum yasamisti simdi 7. Aya geldi cok saglikli bi gebeligi de var cok sukur seninde oyle olur insallahKizlar cumartesi sabahi kalktim bel be kasik agrim vardi umursamadim pazara gittim geldim bu sefer agrilarin yaninda kahve rengi akinti akşama dogru agrilarim bitti ama cok yogun bi kanamam oldu apar topar acile gttik allahim biliyo ya ben dusurdum bebegimi dye dusunurken ebe dusuk riskimin oldugunu keseyi gorebildigini soyledi ve 100 mg progestan verdi ve kanamm durdu suand kahve lekenmem var kizlar bisey olmamistr dimi bebeğime daha cok kucuk
Seni cok iyi anliyorum. Kalp atisi daha yeni yeni duyulmaya basliyacak diye biliyorum. 7. Haftayi bile bulabiliyomus duyulmasi. Sen stres yapmamaya calis dinlenmeye devam ilaca devamInsallah hersey yolundadir kızlar o kadar kotuyum ki daha hic kimseye de soylememistik bunu yalniz yasamak o kadar zor ki
Canimm hic korkma bende de ayni sikinti 7. Haftamda oldu 100 mg progestani gunde 3 kez kullaniyorum bugun 9. Haftam bitti cok sukur ve hersey yolunda bir iki gune kalmaz kanaman tamamen biter kahverengi lekelenmeden ve kasik agrilarindan vok korkma gayet normal birde oyle tum gun yatmana gerek yok agir kaldirma birde yuksege uzanma yeterli hayatina devam et kendini cok dinlersen o da kotu bana doktorum tuvaletini yatakta bile yapsan hic kalkmasan dahi o kan gelecekse gelir dedi sadece ekstra yorulma dedi rabbimin izniyle alicaz kucagimiza bebislerimiziCanim iki gundur paso yatyrum ama hic agrim yok allahima bin sukur kanamam da durdu kahve leklnmm var cok sıkılıyorum yalniz esim mecbur ise gdyo kendi iai dye biraz esnek davraniyo ama ne kadar kalabilir yanmda burda da ondan baska kimsem yok
Canim bugun muaynem vardi ve sonucunda hastaneye yatisim yapildi kac tane serum verildi kac tane igne yapildi hatrlamiyorum bnde 3 kez almaya basladim progestani yarin sabah ayrintili ulturosana gricrm cumaya kadar net burdaymisim cuma da ayni problem gorulurse kurtaj olucakmisim