• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualarınıza ihticım var psikolojim bozuldu artık :(

Gizemasya

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
18
0
6
Ankara
İftiraya uğradım kendimi aklamak için uğraşıyorum fakat karşımdaki insan şizofren gibi kendi bildiğini okuyor. Allah'a sığındım sabırla bekliyorum ve hep dua ediyorum.
Sizden istediğim benim için 3 ihlas bir fatiha 3 ayetel kürsi okurmusunuz dualarınıza çok ihtiyacım var gerçekten :( Şimdiden okuyan herkesten ALLAH (c.c) razı olsun rabbim gönlünüzden geçirdiğinizi gerçekleştirsin (amin)

İşinizi Allaha havale edin,
unutmayın ki o kulunu gören ve gözetendir.

Kendinizi aklamaya çalışmanın bir anlamı olmuyor kimi zaman. Dua edin Rabbimiz çıkarsın adınızı temize.
En kısa zamanda bu olumsuz haleti ruhiye den çıkıp, daha iyi, olumlu, huzurlu ve hayırlı bir ruh hali içinde olmanız duasıyla...

İşinizi Allaha havale edin,
unutmayın ki o kulunu gören ve gözetendir.

Kendinizi aklamaya çalışmanın bir anlamı olmuyor kimi zaman. Dua edin Rabbimiz çıkarsın adınızı temize.
En kısa zamanda bu olumsuz haleti ruhiye den çıkıp, daha iyi, olumlu, huzurlu ve hayırlı bir ruh hali içinde olmanız duasıyla...

Amin kardeşim Allah razı olsun iyi dileklerin için.
Umarım en kısa zamanda gün yüzüne çıkarır gerçekleri yice Rabbim

çok kötü birşeydir herhalde yapmadığın birşeyi yapmakla suçlanmak yapi iftiraya uğramak yer gök dua Allah yardımcın olsun dua ettim canım sana.

Back