dualarda birleşelim.

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
sevgili kk üyeleri. sitemiz sayesinde birçok konuda paylaşımda bulunuyoruz. dertlerimizi yazıp payşaiıyor çözüm arıyor rahatlıyoruz. kafamıza takılan kadına dair evliliğe dair eve dair çocuğa dair ne varsa kısacası hayata dair herşeyi burada sizlerden öğreniyoruz. yaşam kalitemizi geliştirmek adına açılan bu sitenin eminim ki pekçok arkadaşımıza inanılmaz olumlu etkileri olmuştur. bu yönden site yönetimine ve paylaşımda bulunan herkese teşekkür ederim. bilmiyorum belki daha önce site içinde böyle bir teklifte bulunuldumu yada bunu sağlayan topic varmı ama ben görmediğim için açmak istedim. öncelikle bu fikrimin kimseyi zora sokacak ayrgılayacak incitecek birşey olmadığını düşünmekteyim. eğerki siteye uygun değilse yöneticilerin bu konuda beni bilgilendirmelerini ve topic i de kapatmalarını rica ediyorum.. benim fikrim şu: hepimiz inançlarımız gereği dua eder ibadet ederiz. kimi zaman arkadaşlarımızdan ailemizden dua isteriz. duanın gücüne inanan insanlar bu sayede rahatlarlar manevi bir iç huzur bulurlar. bu konuda ısmarlama dua fikrine pek sıcak bakmayan biriyim. hep brlikte herkesin katkısının olduğu bir birlikteliğin ses getireceğine inanırıum hep. bu topic te de benim gibi düşünemn bayanlar varsa katılım sağlamalarını ve dua birlikteliği yapmayı öneriyorum. mesela namaz kılan arkadaşlarımızın kılmaya çalışanları teşvik etmelerini, oruç tutmayı teşvik etmeyi, güzel duaları anlamları ile birlikte paylaşmalarını, hep birlikte nasıl ki diyet grupları oluşturularak kilo veriliyorsa dua grupları oluşturarak dua etmeyi ve bu dualardan allahın izniyle herkesin nasiplenmesini sağlamayı isterim. 1 hafta toplanıp yasini şerif okuyalım kuranı kerim hatmetmeye azmedelim derim. mübarek 3 aylardayız ve malum bu dönemde insanlar manevi olarak daha farklı duygular içindedir bizlerde böyle isek birleşelim derim. birimizin altından kalkamayacağı darlıkta ona kendiside dahil olarak dua etmeyi birimizin sıkıntısında allahım isni ile manevi anlamda yalnız olmadığını belli etmeyi isterim. yalnız burada özellikle şunu belirtmek isterim ki kimse kimseden çok dardayım aman bana yasin okuyun falan demesin. iteklemeyle kağnı bile yol almaz elbette herkes herkese hayır dua eder ama mühim olanda kişinin kendisi için yaptığıdır. o yüzden eğerki böyle dua drupları oluşturulursa dua edilecek kişide grupta yer almalı ve katkıda bulunmalıdır bir nevi imece usulu diyebiliriz. benim yazacaklarım şuan bukadar. bu konudaki fikirleriniz bekliyorum...

Canım ben çok severim dua etmeyi ama sanırım yasak dini konular çünkü geçenlerde yine birisininki kapanmıştı ,moralini bozmak istemezdim ama keşke böyle bir şey yapabilsek gerçekten..Eğer olursa ben varım seve seve :1:

Canım ben çok severim dua etmeyi ama sanırım yasak dini konular çünkü geçenlerde yine birisininki kapanmıştı ,moralini bozmak istemezdim ama keşke böyle bir şey yapabilsek gerçekten..Eğer olursa ben varım seve seve :1:

inşallah böye birşey olmaz çünkü masumane bir istek benimkisi sonuçta herşeyi payşaltığımız bu ortamda neden bu konularıda konuşmayalım. bakalım canım nsıl yorumlanacak nasıl bir katkıda bulunaklar

inşallah böye birşey olmaz çünkü masumane bir istek benimkisi sonuçta herşeyi payşaltığımız bu ortamda neden bu konularıda konuşmayalım. bakalım canım nsıl yorumlanacak nasıl bir katkıda bulunaklar

Belki de sadece bu topik açık kalır bize bir güzellik yapar :1: Neden olmasın :52::52:

Belki de sadece bu topik açık kalır bize bir güzellik yapar :1: Neden olmasın :52::52:

olsun yaa bu topic kalsın kimseyi zorlamıyoruz ki sadece manevi bir paylaşım için açıldı bu topic hayatta herşeye ihtiyaç olduğu gibi maneiyettada ihtiyacımız var. bunu dile getirmek yanlış değerlendirilmemeli. bu arada işlk katılımı sen yaptın ayrıca teşekkür ederim. inşallah diğer bayanlardan da katılım sağlarız. bak diyet günlüklerine gruplarına hergün paylaşımda bulunup ne güzel motive ediyorlar birbilerini. bizde öyle olsak hiç te fena olmaz değil mi?

olsun yaa bu topic kalsın kimseyi zorlamıyoruz ki sadece manevi bir paylaşım için açıldı bu topic hayatta herşeye ihtiyaç olduğu gibi maneiyettada ihtiyacımız var. bunu dile getirmek yanlış değerlendirilmemeli. bu arada işlk katılımı sen yaptın ayrıca teşekkür ederim. inşallah diğer bayanlardan da katılım sağlarız. bak diyet günlüklerine gruplarına hergün paylaşımda bulunup ne güzel motive ediyorlar birbilerini. bizde öyle olsak hiç te fena olmaz değil mi?

Kesinlikle evet hem sonra gönül birliğiyle yaptığımız dualarımız kabul olunca da inşallah beraber seviniriz :29:
Edindiğimiz bilgiler ve sevaplar da olur ne güzel :16:

Son düzenleme:
evet benzer bir topic varmış editörümüze teşekkür ederim. bu topic tede haftalık dua grubu oluşturmayı tavsiye ederim. değişik fikri olan vcarsa açığım.

bencede çok güzel fikirlr bunlar bundan sonra bende takipcinizim birlikte hatim etme fikri güzel bence çünkü bende başladım ramazan sonuna kadar bitirebileceğimi düşünmüyorum:( birlik olursaak daha kolay olur hemde tüm grubu yarım bırakmamak adına da olsa daha azimle yapışırız bu ve bunun gibi şeylere
ne dersinizz????

bencede çok güzel fikirlr bunlar bundan sonra bende takipcinizim birlikte hatim etme fikri güzel bence çünkü bende başladım ramazan sonuna kadar bitirebileceğimi düşünmüyorum:( birlik olursaak daha kolay olur hemde tüm grubu yarım bırakmamak adına da olsa daha azimle yapışırız bu ve bunun gibi şeylere
ne dersinizz????

bencede güzel olur ama ben kuranı kerim okumayı bilmiyorum inşallah öğreneceğim o yüzden bu talebine aktif katılım yapamıyacağım ama inşallah bilen bayanlar katılırlar. seninle birlikte hatim grubuda başlatabilirz.

Back