Dualar, Esmalar, Mantralar, Meditasyon ve Bilinçaltı Kodlamaları

daha da ciddi merak ettim, benim de bir şeyleri çözmeye ihtiyacım var belki yardımcı olur Sinir ve baş ağrısı pek vurmaz bende midesel şekilde olumsuz etki gösterebilir, öyle düşündüm bakalım neler olacak, yazacağım denedikçe :)

bence de başla hele 3 tekrar yapmak çok çok basit...yaparken biraz aç olmayı dene
yani miden boş olsun...
gece yapmak benim için daha olumlu meselas
kimilerine göre sabah ilk saatte kimine göre öğlen...ona bedenin karar verir zaten

şu an uyukluyor olmasam deneyecektim, ama şu sıralar uyumak iyi geliyor erken yatıyorum. Sabah kesinlikle deneyeceğim ve devam ettirmeye çalışacağım. Umarım ben de olumlu etkilerini yaşarım, özellikle çözmem gerekenlere konusunda

uyukla uyukla çünküü bundan sonra (başlarsan eğer) 5 saatlik uykuyla bile zehir gibi olucaksın...:) bak bu herkesde öyle
nadir ters tepti :)

uyukla uyukla çünküü bundan sonra (başlarsan eğer) 5 saatlik uykuyla bile zehir gibi olucaksın...:) bak bu herkesde öyle
nadir ters tepti :)

oo süpermiş, önümüzdeki haftalar ihtiyacım olacak o enerjiye Ama şimdilik rüyalar alemine dalmak üzereyim, iyi geceler

Ben öyle spesifik yoga ya da meditasyon pozisyonlarını çok bilmiyorum ama bizim spiritüel çalışmalardan önce uyguladığımız şöyle bir şey vardı:
Vücudumuza dokunuyoruz ve teşekkür ediyoruz, mesela bacaklarımıza. Canım bacaklarım, güzel bacaklarım, nasıl da beni taşıyorsun, her yere götürüyorsun, seni çok seviyorum.
Canım kollarım, canım ellerim, canım omurgam, sizi çok çok seviyorum. Canım omurgam senin sayende dik duruyorum. Canım yüzüm, canım kafam, güzel yüzüm, güzel kulaklarım, güzel burnum, gözlerim, dudaklarım. Hepinize çok teşekkürler.
Sonra vücudumuzu serbest bırakıp tamamen kontrolsüzce atlayıp zıplamaya başlıyoruz. İçimizden ne gelirse. Tamamen kontrolsüz. Çalıştırabildiğimiz her kası çalıştırarak. Eller, kollar, bacaklar, bel, parmaklar, omuz oynatma, bel kıvırma, sağa sola atlama, ne gelirse...
Bu o kadar faydalı oluyor ki evrenle bütünleşmede. Akışa uyumlanmada.

Sigarayı bırakmak için bilinçaltı kodlamaları.

sigara bağımlılığı ve iştahsızlık...
bunlar için hangi çakraların önemi büyük?
tıkanıklığıa mı işarettir?

Bu arada iştahsızlık kök çakrayla, bağımlılıklar kalp çakrasıyla bağdaştırılıyor. Çünkü bağımlılıkların kökeninde yüzleşemediğimiz bazı hisleri bastırmak yatıyor, bu da kalp çakrasıyla alakalı.

aaa bu çok güzel :)
iki elinle mi dokunuyorsun?
eğer yanlış duymadıysam ya sağ ya sol elde enerji daha fazla oluyor,tabi yanlış bilgi değilse...

ooo tatlım süper konu olmuş,takipdeyim :)

aaa bu çok güzel :)
iki elinle mi dokunuyorsun?
eğer yanlış duymadıysam ya sağ ya sol elde enerji daha fazla oluyor,tabi yanlış bilgi değilse...
İki elle dokunuyoruz. Böyle mıncık mıncık seve seve =D Ama tabi o sırada içinden bi elle dokunmak daha çok geliyorsa, o da olur.

ana hadi ya öyle mi oluyor
bende de bu dönem YEŞİL tutkusu var
normalde eskiden çok itici geliyordu ama fellik fellik yeşil oje tişört aradığım oldu uzun süre hala daha yeşile karşı bi ilgim var
mesela geçen sene sarıydı yeşil ne peki?

kalp çakrasının rengi=) kalpteki öfkeyi, korkuyu, kızgınlığı, nefreti sevgiye çevirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…