Dualar, Esmalar, Mantralar, Meditasyon ve Bilinçaltı Kodlamaları

herhangi bi şey yaparken dinleyebiliriz dimi? mesela haber okurken falan ya da şu an. illa uzanmak mı gerek yoksa?

peki renkler hakkında ne düşünuyorsun?
beni çoğu zaman renkler ,kendine haps ediyor mesela bu ara morcuyum :)

Hepsinin yaydığı bir enerji var ve hepsi hayatındaki bazı enerjisel alanlara etki ediyor. Mesela mor, 3. göz çakrasıyla ilişkilendirilir.
Bazı dönemlerde bazı renklere dadanmak, o dönemlerde o çakranın aktivasyonuna ihtiyaç duyduğumuz manasına gelebilir.
Mor kullanmaya başladığından beri 6. hissinde, olanı biteni algılamanda, hissetmede, ruhsal uyanışta bir yükselme hissediyor musun?

herhangi bi şey yaparken dinleyebiliriz dimi? mesela haber okurken falan ya da şu an. illa uzanmak mı gerek yoksa?

İçinden nasıl geliyorsa öyle dinleyebilirsin. Kimisi bazı pozisyonları önerebilir ya da gözünüzü kapayın, odaklanın falan diyebilir ama önemli olan içinden nasıl geldiği bence.

Aşk ve evlilik mantrası=)

evet...ve garip bir şekilde vizyonlarım arttı...

evet...ve garip bir şekilde vizyonlarım arttı...

Üçüncü göz atağa geçmiş=)
Zaten biz şu an, sadece 5 duyumuzla, çok kısıtlı bi algıya sahibiz. Evren bunun ötesinde gerçeklerle ve bağlantılarla dolu.
Enerji alanımızı ne kadar temizleyip evrenle ne kadar uyumlanırsak, bu algımızın ötesindeki şeyleri algılamaya o kadar açık oluyoruz.

3. göz aktivasyonu. 6 hislerim artsın, aman efendim istişareye yatayım da şu sorularıma cevap bulayım falan diyorsanız dinlemenizi öneririm=) Kulaklıkla dinlerseniz daha iyi olur.
Ama bence bu üst çakralara, alt çakraları açmadan geçmeyin.

3. göz

Son düzenleme:
3. gözden sonra taç çakraya geçebilirsiniz.

Ay şimdi hayatıma aşkı çekmek için ilgili olanı dinlicem. Hadi bakaaaalım başlayalım

Ay şimdi hayatıma aşkı çekmek için ilgili olanı dinlicem. Hadi bakaaaalım başlayalım

Keşke direkt onla değil de, çakra meditasyonlarıyla başlasaydın önce=)

Ben çok faydasını görüyorum bunların, en faydasını gördüklerimi paylaştım. Hayat renk değiştirmeye başlıyor biz algılarımızı açınca=)

Bu arada bu müzikleri, mantraları vs. dinleyenler, dinledikten sonra nasıl hissettiklerini paylaşırlarsa sevinirim.

Bu arada özellikle regl dönemi ağrılı geçenlerde sakral çakra blokajı olduğunu söyleyebilirim.
Aslında zaten zorlu ve ağrılı regl dönemleri geçiriyor olmak, dişilikle ilgili problemlerimiz olduğunun sinyallerinden biridir.
Dişil enerjimizin bastırıldığını, keşfedilmediğini, dişiliğimizle ve cinselliğimizle barışmadığımızı gösterir.

Bu durumlarda özellikle 2. çakra (sakral çakra) üzerinde çalışılması gerekir.
Zaten genel olarak, hayatın akışı içinde enerji blokajı yaşamayan kimse yok diyebiliriz. Yani an an, herkesin her çakrasında az ya da çok blokajlar meydana geliyor. Önemli olan, bunları hissettiğimiz an temizlemek.

Bir de, "bağlanma korkusu" ve "yalnız kalma korkusu" için birkaç meditasyon müziği ve iyileştirici bilinçaltı kodlamaları paylaşacaktım ama Youtube'u çökerttik galiba=D
Youtube düzeldiğinde onları da paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…