Dual plan, Ünal Şahin?

percussion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
47
0
Merhaba arkadaşlar. Doktorum bana dual planla yuvarlak 235 cc silikon önerdi. Ben cok büyük olmamasını istediğim söylemiştim. Şu anda göğsüm neredeyse düz... Bu konudaki yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. bekliyorum. Dual plan çok ağrılı mı? Kaç gün sonra hiç ameliyat olmamış gibi ayağa kalkıp dışarı çıkabilirim? Genel anestezi insanı nasıl hissettiriyor? (Çok Korkuyorum) ve tabikii ÜNAL ŞAHİNE göğüs büyütme ameliyatı olanlar var mı?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar. Doktorum bana dual planla yuvarlak 235 cc silikon önerdi. Ben cok büyük olmamasını istediğim söylemiştim. Şu anda göğsüm neredeyse düz... Bu konudaki yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. bekliyorum. Dual plan çok ağrılı mı? Kaç gün sonra hiç ameliyat olmamış gibi ayağa kalkıp dışarı çıkabilirim? Genel anestezi insanı nasıl hissettiriyor? (Çok Korkuyorum) ve tabikii ÜNAL ŞAHİNE göğüs büyütme ameliyatı olanlar var mı?

arkadaşım bende dual plan tekniğiyle ameliyat oldum.göğüslerim neredeyse değil,tamamen düzdü.325 cc yüksek profil yuvarlak silikon takıldı.ben öyle istedim.gercekten bu cclerden aşağıya yapılmaya değmezmiş.neyse.ameliyat hakkında kendi deneyimimi paylaşayım.

14 aralık saat 10 gibi ameliyata alındım.kaçta cıktım ve ayıldım sormadım.akşama doğru taburcu oldum.kesinlikle hicbisekilde ağrım olmadı.gayet normal bi şekilde eve geldim.evdekiler de ameliyat olduğumu bilmiyor.anlamadılar da.okadar rahattım.sadece doktorumun önerisi,oturarak uyu dedi,oturarak uyumaktan 2.gün sırtım ağrıdı.ağrı kesici iğne vurundum önlemimi aldım.3.günden sonra gayet rahattım.yatıp kalkarken tabi destek şart.ben hiç aman aman ağrı çekmedim.7.gün arkadaşlarla eğlenceye gittim,deli gibi gezdim dolaştım eğlendim.bugün 16.cı günüm,ve ameliyat olduğumu bile unuttum diyebilirim.

Ağrı eşiğiyle de alakalı tabi biraz.aneztezi uzmanım bana,narkozdan ayılırken istifra falan edebileceğimi,cok ağrı ve gerginlik hissimin olabileceğini falan anlattı.kendime geldiğimde tvye gözüm takıldı ve anneme kanal değiştir dedim.okadar rahattım yani.darısı senin başına tatlım.dual plan ağrılı bi teknik değil.

doktorun hakkında bır bılgım yok canım ama dual plan guzel bır yontem kasustune gore daha yumusak bır gecıs saglıyo..
vucut yapını bılmıyorum ama protez kucuk degıl mı??
bende 375 cc var benı bundan kucugu memnun etmezdı heralde..

Son düzenleme:
ayrıca genel aneztezi insana bişey hissettirmiyor.çünkü normal bildiğin uyuyorsun yani.neden korkuluyor bu anezteziden bilmiyorum.

Ciddimisin sonçiçek. Bana 270 bile çok iddialı olur dendi...Bide benim boyun 160 minyonum yani onuda düşünmek gerek. Rahatlatıcı mesajın için çook teşekkür ederim. Umarım bende pişman olmam. Göğüs altı kesisi dual plan düşünüyorum... Kızlar 1 ay kaldııı... Çok korkuyoruuum :KK43:

bende minyonum.ince uzun bi yapım var.46 kiloyum.boyumuz da hemen hemen aynı sayılır . 325 cc yuvarlak yüksek profil.ben 350 istiyordum ama meme yapım onu içine almamış.325 cc'yi sığdırabilmişler.iyiki de daha küçüğü olmamış.daha küçüğü gerçekten küçük olurmuş.

Ben südyen içine deneyerek o büyüklüğü seçtim.bence südyen içine deneyerek karar ver.hiç olmazsa gözünün gördüğü oluyo.

Hmm mantıklı bu sütyen dediğin onların şu sporcu sütyeni mi? Benimkilerle bunu algılamam mümkün değil ççünkü hehe :)

bende minyonum.ince uzun bi yapım var.46 kiloyum.boyumuz da hemen hemen aynı sayılır . 325 cc yuvarlak yüksek profil.ben 350 istiyordum ama meme yapım onu içine almamış.325 cc'yi sığdırabilmişler.iyiki de daha küçüğü olmamış.daha küçüğü gerçekten küçük olurmuş.

Ben südyen içine deneyerek o büyüklüğü seçtim.bence südyen içine deneyerek karar ver.hiç olmazsa gözünün gördüğü oluyo.

bende katılıyorum soncıcege..
protezı gor ve sutyen takarak dene ve sonra karar ver..
senı memnun edecek mı cunku sadece o gordugun protezın buyuklugu kalacak odemlerın ındıgınde..

Hmm mantıklı bu sütyen dediğin onların şu sporcu sütyeni mi? Benimkilerle bunu algılamam mümkün değil ççünkü hehe :)

desteksız duz bır sutyenle dene..en guzel fıkrı o sana verır..gıttıgın zaman ole bır sutyen goturursun yanında ve denersın hangısı hosuna gıdecekse ona gore karar verırsın..

Anladım evet ben en iyisi öle yapayım. Kızlar rüyama girmeye başladı ameliyat anlarıı...Zaman azaldıkça korkmaya başladım :KK43: :)))))))) Çok acılı olucağından korkuyorum bu dual plan denilen yöntemle yapılıcakya...Birde ameliyattan sonra şişlikler oluyomuşy...O kocaman göğüsleri nasıl kamufule ettiniz :) İnsanların anlamasını istemyorum :)

Anladım evet ben en iyisi öle yapayım. Kızlar rüyama girmeye başladı ameliyat anlarıı...Zaman azaldıkça korkmaya başladım :KK43: :)))))))) Çok acılı olucağından korkuyorum bu dual plan denilen yöntemle yapılıcakya...Birde ameliyattan sonra şişlikler oluyomuşy...O kocaman göğüsleri nasıl kamufule ettiniz :) İnsanların anlamasını istemyorum :)

canım hıc korkma benımde dual plan agrım olmadı dıyecek kadar azdı benı 4 gun boyunca yatıp kalkma ve ılk gun narkozdan kaynaklanan mıde bulantısı dısında hıc bısey zorlamadı..amelıyattan sonra mıde bulantısı yasarsan solersın doktoruna yada anestezı uzmanına ona gore kuveetlı ıgnelerı var mıde bulantısı ıcın 1 - 2 satte kesıyo..canım benım bandaj vardı 1 hafta onla kaldım..uzerıne bol gomlek gıydım bandaj zaten sıktıgı ıcın ole kocamann durmuyo..1 haftanın sonunda da sporcuya gectım ondan sonrasını zaten kımse anlamaz...narkozdan dolayı vucudundakı sıslıkte 2 haftada gecıyo..

acı falan olmayacak.hiçbişey anlamayacaksın bile.uyuyacaksın,uyanacaksın ve göğüslerin var.olay bukadar.valla benim regl dönemlerimde yaşadığım sıkıntı,ameliyatımın yanında solda sıfır :KK70: ayrıca dual plan ağrılı bi yöntem değil.ameliyat sonrası şişlikler olabiliyor.ben şahsen baya bi şiştim ama kimse anlamadı.göğüslerim de ilk başlarda büyüktü,ama silikonlu sutyen kullandığım zamanlarda göğüslerim daha da büyük görünüyordu :KK70: full desteklilerim sağolsun.insanların anlamasından korkuyosan,ben bütün gün evdeyim,kardeşim babam , gelen misafirler falan,hicbiri anlamadı.ameliyat olduğumu kimse bilmiyor annem sadece.o yüzden için rahat olsun.zaten sürekli oturuyosun.soran olursa da grip olmuşum de yiyorlar :KK70:

Hehe çok tatlısınız kızlar insana çok güç veriyosunuz çok teşekkürler... :) Umarım bende sizin gibi sorunsuz atlatırım ve cesaret bekleyenlere destek olurum sizin gibi...

ankara onepın elamanları bana hıc nazık gelmedıler bırde oraı ümıtkoy gunya sankı varos mahllesınde muhabbet eder konusmaları hallerı gıbı geldıı telde sekreter bekletır bekletırken dahı soylemez telı kapayıp tekrar aramak zorunda kalınır bana bu durumlar uzaklastırdı onepten bırde en ıyı derler paranla rezıllık dıye bu olsa gerek :nazar:

X