Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim hemen bakıyorumYaşam ve mistik sayfasına bakın instagramdan. Orada Dualar paylaşılıyor. Çok faydasını gördüm.
Evet oldu önemli günlerde hep dua ettim. Evliya ziyareti yaptım, sadaka verdim, o çok istediğim duam kabul oldu. Sonra keşke olmasaydı dedim. Belki ben kabul olan duamın kıymetini bilemedim bilmiyorum. Sevdiğin kişiyle evlenmek içindi duam. Sonra evlendik 1 yıl sonra da terk etti beni. Evvela hayırlısını istemek lazım olmuyorsa da diretmemek..Merhaba arkadaşlar olması imkansız gibi gözüken ancak duanız sayesinde olan çok istediğiniz bir sey oldu mu? Olduysa nasıl dua ettiniz ya da ne okudunuz ?
Üzüldüm durumunuza bosandiniz mi? Kesinlikle hayırlısını istemek lazım, insan bazen çok istediği şeyle imtihan oluyorEvet oldu önemli günlerde hep dua ettim. Evliya ziyareti yaptım, sadaka verdim, o çok istediğim duam kabul oldu. Sonra keşke olmasaydı dedim. Belki ben kabul olan duamın kıymetini bilemedim bilmiyorum. Sevdiğin kişiyle evlenmek içindi duam. Sonra evlendik 1 yıl sonra da terk etti beni. Evvela hayırlısını istemek lazım olmuyorsa da diretmemek..
Evet boşandık. Çok zor zamanlardı keşke kabul olmasaydı dedim düşünün. Çok istediğiniz şeyi gerçekten kabul olacağına inanarak dua etmelisiniz en temiz en samimi şekilde yalvarmalısınız Allah’a. Duanızın kabulü için hayırlısını kesinlikle katın ve ille de olsun demeyin ve sadaka da verin. Duanızda ısrarcı olun sürekli dua edin. Hakkınızda hayırlıysa kabul olur inşallah.Üzüldüm durumunuza bosandiniz mi? Kesinlikle hayırlısını istemek lazım, insan bazen çok istediği şeyle imtihan oluyor![]()
Amin Allah razı olsun. Rabbım sizinde gönlünüze inşirah versin, bundan sonra hayatınız çok güzel olsun inşallahEvet boşandık. Çok zor zamanlardı keşke kabul olmasaydı dedim düşünün. Çok istediğiniz şeyi gerçekten kabul olacağına inanarak dua etmelisiniz en temiz en samimi şekilde yalvarmalısınız Allah’a. Duanızın kabulü için hayırlısını kesinlikle katın ve ille de olsun demeyin ve sadaka da verin. Duanızda ısrarcı olun sürekli dua edin. Hakkınızda hayırlıysa kabul olur inşallah.
Bende 8 aylık evlilikte boşandım yeniEvet boşandık. Çok zor zamanlardı keşke kabul olmasaydı dedim düşünün. Çok istediğiniz şeyi gerçekten kabul olacağına inanarak dua etmelisiniz en temiz en samimi şekilde yalvarmalısınız Allah’a. Duanızın kabulü için hayırlısını kesinlikle katın ve ille de olsun demeyin ve sadaka da verin. Duanızda ısrarcı olun sürekli dua edin. Hakkınızda hayırlıysa kabul olur inşallah.
Neden peki 8 ayda kısa bir süre bu arada bende bosaniyorumBende 8 aylık evlilikte boşandım yeni
Kavga edip edip barışıyorduk en son kaynanam niye kavga ediyorsunuz diye ilişkime müdahale edince zaten ona doluydum patladım ağzıma geleni saydım anında boşanmak istediNeden peki 8 ayda kısa bir süre bu arada bende bosaniyorum
Şimdi hatırladım seni canım değmeyecek bir adammışKavga edip edip barışıyorduk en son kaynanam niye kavga ediyorsunuz diye ilişkime müdahale edince zaten ona doluydum patladım ağzıma geleni saydım anında boşanmak istedi
Rabbim hayırlısı ile tez zamanda kabul etsinBen de çok dua var istediğim şey de imkansız değil ama henüz olmadı