I istanbull34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2024 65 14 24 Kasım 2024 Konu Sahibi istanbull34 #1 Selamün aleyküm hanımlar hayatınızı değiştiren, yaptım kabul oldu dediğiniz dualar var mı? Dilekleriniz için hangi duaları okudunuz kaç kere okudunuz..Yazın hepimiz faydalanalım
Selamün aleyküm hanımlar hayatınızı değiştiren, yaptım kabul oldu dediğiniz dualar var mı? Dilekleriniz için hangi duaları okudunuz kaç kere okudunuz..Yazın hepimiz faydalanalım
I incikoo Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Kasım 2024 32 7 24 30 Kasım 2024 Konu Sahibi istanbull34 #2 Kumeyl duası abdest alıp okuyun ve sadece 1 şey için niyet edin er yada geç Rabbim kabul eder inşallah
Kumeyl duası abdest alıp okuyun ve sadece 1 şey için niyet edin er yada geç Rabbim kabul eder inşallah
Nillatte Guru Kayıtlı Üye 26 Nisan 2013 474 907 2 Aralık 2024 Konu Sahibi istanbull34 #3 incikoo .!.: Kumeyl duası abdest alıp okuyun ve sadece 1 şey için niyet edin er yada geç Rabbim kabul eder inşallah Genişletmek için tıkla... Bu Duayı ilk kez duydum bakacağım bende, teşekkür ederim arkadaşım
incikoo .!.: Kumeyl duası abdest alıp okuyun ve sadece 1 şey için niyet edin er yada geç Rabbim kabul eder inşallah Genişletmek için tıkla... Bu Duayı ilk kez duydum bakacağım bende, teşekkür ederim arkadaşım