• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua ve olumlama arasındaki fark

Darlene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
17
3
86
37
Arkadaşlar dua ve olumlama farklı şeyler değil mi? Bazı sayfalar da olumlama bir duadır vs yazılar gördüm. Olumlamalar ile ilgilenen kişiler beni aydınlatabilir mi? Biraz kafam karıştı.

Olumlamalar farklidir.

Pozitifte kalıyorum, kendimi seviyorum, kadınlığımı seviyorum, sevilmeyi seçiyorum, mutsuzluklar geride kaliyor, su anda huzurluyum gibi seyler olumlamadir.

Duayi anlatmama gerek yok.

Hangisi huzur veriyorsa o yapilmali. Biri diğerinden daha az etkili degil.

olumlama yapa yapa sorunlardan kurtulunmaz ama üstü örtülür o an için iyi olursunuz, sonrasında daha fazlasıyla karşınıza çıkar. bu aynı şey gibi bir kirli sepeti düşünün çamaşırlar birikmiş yıkanması lazım ama diyorsunuz ki hayır henüz yeterince birikmedi daha da artması lazım böyle oluncada tek seferde bir çok çamaşır yıkamak zorunda kalıp daha fazla iş yükü çıkarırsınız kendinize. bazen ipinizde çamaşırı asacak yer bulamazsınızda. Dua ise çaba ister tevekkül ister güven ister sabır ister ve mutlaka sonucunda sizin için hayırlısı neyse o olur, çünkü Rabbimiz bizler için daima en güzelini düşünür ve en doğru zamanda en doğru şekilde verir.

Back