Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

PiXiEE ve madamseker için okudum aminnn

M mavikelebeeek M MaviMabellee nesibe K Kipa2008 özlem ve hersey_dua_ile gamze arkadaşlarımızın niyetlerine okudum RABBİM dualarınızı tez vakitte oldu sevinci yaşatsın Aminnnnnnnn PiXiEE

19. ve 20. arkadaşlarıma okumuştum

KIZLAR MERHABA BU MESAJIMI YAZACAKLARIMI LÜTFEN KİMSE ŞAHSİ OLARAK ALGILAMASIN. LİSTEMİZDE EPEY KALABALIĞIZ Kİ BU ÇOK GÜZEL BİRŞEY ANCAK LİSTEMİZ BAŞLADIĞI GÜNDEN BERİ GÜNÜ GÜNÜNE İLERLEMİYOR MALESEF İLK KEZ BİR LİSTEDE BU KADAR GECİKME SORUNU YAŞIYORUZ. HAAA BANA DİYECEKSİNİZ Kİ SENDE GERİDESİN EVET HAKLISINIZ AMA BİLGİNİZ VARDIR KIZIM 3 GÜN HASTANELERDE ORDAN ORAYA ORDAN ORAYA GİTTİK VE MALESEF DUALRIM ÇOK BİRİKTİ. İNANIN GÜN İÇİNDE ÇOK YOĞUN ÇALIŞAN BİRİYİM VE 11 AYLIK BİR KIZIM VAR BUNLARA RAĞMEN BU ZAMANA KADAR DUALARIMDA HİÇ GECİKME YAŞAMAYAN BİRİYİM. EVET HEPİMİZİN SORUNLARI HASTALIKLARI SIKINTILARI OLUYOR AMA LİSTEYE KATILMADAN ÖNCE BURDAKİ ARKADAŞLARIMIZA SORUMLU OLDUĞUMUZU BİLEREK LİSTEYE KATILIYORUZ. HASTALIK DURUMU OLAN ARKADAŞLARIMA BİRŞEY DEMİYOEUM AMA DİĞER ARKADAŞLARIM LÜTFEN DUALARI GÜNÜNDE OKUMAYA DİKKAT EDİN. BAZEN SİTEYE GİRİLMESİNE RAĞMEN CEVAP ALAMADIĞIM ARKADAŞLARIM OLUYOR SÜREKLİ SÜREKLİ OLARAK ETİKET YAPMAK İSTEMİYORUM AMA BUNA MECBUR KALIYORUM.
SİZLERDEN RİCA HAZIRLANAN LİSTENİN AMACINA UYGUN BURADAKİ ARKADAŞLARIMIZA KARŞI SORUMLU OLDUĞUMUZU BİLEREK LİSTEYİ GÜNÜ GÜNÜNE OKUMANIZ.

LİSTEYİ GÜNÜ GÜNÜNE OKUYAN ARKADAŞLARIMA YADA BİR SÜRÜ İŞİ OLMASINA RAĞMEN UYKUSUNDAN KENDİNDEN VS. FERAGAT EDİP DUALARI GÜNÜNDE OKUYAN ARKADAŞLARIMA HAKSIZLIK OLUYOR.

LİSTEDEN BİR KİŞİNİN ÇIKMASI DEMEK HEPİMİZİN FARKLI FARKLI UĞRAŞMASI DEMEK OLUYOR AMA MALESEF OKUMAYANLAR OLUNCA LİSTEDEN DE ÇIKARMAK DURUMUNDA KALIYORUM.

PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN GECİKMELİ OLAN ARKADAŞLARIMI (ÖNEMLİ BİR PROBLEMİ SORUNU HASTALIĞI OLANLAR VE BİLDİRİM YAPANLAR HARİÇ) LİSTEDEN ÇIKARMAK ZORUNDA KALACAĞIM.

BENİ YANLIŞ ANLAMAYIN AMA İLK KEZ BİR LİSTE İÇİME TAM SİNMİYOR ÇÜNKÜ GECİKMELER ÇOK FAZLA LİSTEYİ HAZIRLAYAN SİZLERİ BU DUA İÇİN TOPLAYAN DAVET EDEN KİŞİ OLARAKTA İNANIN İÇİM RAHAT ETMİYOR BİR ARKADAŞIMIN DUASI GECİKTİKÇE BEN RAHAT EDEMİYORUM. ÖNCEDEN GERİDE KALAN ARKADAŞLARIMA ELİMDEN GELDİĞİNCE OKUYUP LİSTEYİ GÜNÜNE YETİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORDUM AMA ŞU ANDA MALESEF BENDE GERİDEN GELİYORUM. PAZARTESİDEN İTİBAREN GECİKME YAPMAYALIM KIZLAR GERİDE OLAN HERKES PAZARTESİYE KADAR EKSİK DUALARINI TAMAMLASIN

ÇOK UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN .

5 - Aktif Lora / AYŞE için okumayanlar – 1 Nisan Cuma

hayalleriolankiz yerine kendisi okuyacak

9 - C Calcifer / nick ile niyeti için okumayanlar – 3 Nisan Pazar

10 - ada_elif / Zehra Nur niyeti için okumayanlar – 3 Nisan Pazar

15- ezgiisel / EZGİ niyeti için okumayanlar - 6 Nisan Çarşamba

Aktif Lora / AYŞE

PiXiEE / FİLİZ

PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti

16 - K Kipa2008 / ÖZLEM birinci niyeti için okumayanlar – 6 Nisan Çarşamba

Aktif Lora / AYŞE

PiXiEE / FİLİZ

17 - PiXiEE / FİLİZ niyeti için okumayanlar - 7 Nisan Perşembe

Aktif Lora / AYŞE

PiXiEE / FİLİZ

Taze fasulye / ZEYNEP

papatyalikizz / nick ile

kavs-i kuzah / AYŞE

kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti

18 - madamseker / VİLDAN niyeti için okumayanlar – 7 Nisan Perşembe

Aktif Lora / AYŞE

PiXiEE / FİLİZ

Taze fasulye / ZEYNEP

papatyalikizz / nick ile

19- begonvil1985 / İREM niyeti için okumayanlar – 8 Nisan Cuma

Aktif Lora / AYŞE

Kadriye kızı Gülçin

C Calcifer / nick ile

penyez83 / nick ile

PiXiEE / FİLİZ

OraEtLabora

nursevdi / NURSEVEN

V Vavin / nick ile

Taze fasulye / ZEYNEP

papatyalikizz / nick ile

i p e k / NUR

5 528mucizemmm / TUĞÇE

@Kendikendine / FATMA

Butimar-

20 - sunpineapple niyeti için okumayanlar – 8 Nisan Cuma

Aktif Lora / AYŞE

Kadriye kızı Gülçin

C Calcifer / nick ile

penyez83 / nick ile

nursevdi / NURSEVEN

PiXiEE / FİLİZ

begonvil1985 / İREM

OraEtLabora

V Vavin / nick ile

Taze fasulye / ZEYNEP

papatyalikizz / nick ile

i p e k / NUR

begonvil1985 / İREM ikinci niyeti

5 528mucizemmm / TUĞÇE

@Kendikendine / FATMA

Butimar-

1 - Teach_Mavi / MERYEM

2 - ShiningLife / GAMZE

3 - duayamuhtaciz

4 - @Btlaydnz23 / DEMET

5 - Aktif Lora / AYŞE

6 – Kadriye kızı Gülçin

7 - Asiltutku annesi / NESİBE

8 - RedGirl / nick ile

9- C Calcifer / nick ile

10 - ada_elif / ZEHRA NUR

11 - penyez83 / nick ile

12 - Tiniminimavihanim / ESRA

13 - M Mavi Menekse / ÖZNUR

14 - nursevdi / NURSEVEN

15 - ezgiisel / EZGİ

16 - K Kipa2008 / ÖZLEM

17 - PiXiEE / FİLİZ

18 - madamseker / VİLDAN

19 - begonvil1985 / İREM

20 - sunpineapple / nick ile

21 - M mavikelebeeek / SEMA

22 - M MaviMabellee / NESİBE

23 - K Kipa2008 / ÖZLEM ikinci niyeti

24 - hersey_dua_ile

25 - Saliha40 / SALİHA

26 - PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti

27 - OraEtLabora

28 - IcimdekiSonsuzDeniz / nick ile

29 - Migrenben / ÖZGE

30 - ohbb / HANİFE

31 - nursevdi / NURSEVEN

32 - V Vavin / nick ile

33 - Jawlensky / MERVE

34 - Taze fasulye / ZEYNEP

35 - Cemoos / CEMİLE

36 - papatyalikizz / nick ile

37 - i p e k / NUR

38 - kavs-i kuzah / AYŞE

39 - begonvil1985 / İREM ikinci niyeti

40 - 5 528mucizemmm / TUĞÇE

41- @Kendikendine / FATMA

42 - SUHAN

43 - Butimar-

44- kavs-i kuzah / AYŞE ikinci niyeti

Canım benim yerime penyez okumuştu 8 nisan niyetini bende şu an bugünkünü yetiştirmeye çalışıyorum kızlarımuyuturken

Canım benim yerime penyez okumuştu 8 nisan niyetini bende şu an bugünkünü yetiştirmeye çalışıyorum kızlarımuyuturken
TAMAM CANIM SEN GENEL OLARAK GÜNÜNDE OKUYORSUN . PENYEZİN SENİN İÇİN OKUDUĞUNUDA YAZDIM LİSTEYE CANIM

PiXiEE canım okumayan,geri dönüş yapmayan arkadaşları kara listeye al bı daha böyle sorun yaşamayalım.
Eğer size uygunsa zor durumda olan 1-2 arkadaşın dualarını alalım daha fazla gecikme olmasın.
Mesela ben senin yerine geri kalanları okurum.

Canim ben okumustum yazdim da kuzum PiXiEE

Canım ben 20. Arkadaşa okudum. Bir tek bugunkilere okuyacağım. Bir de bugün 4 kişi paylasmissin 2 kişiyi yarın giremeyecegin için paylaştım demi?

PAZARTESİDEN İTİBAREN ÖYLE YAPICAM CANIM. KİMSEYİ KIRMAK ÜZMEK İSTEMİYORUM AMA BU ŞEKİLDE DE İÇİME SİNMİYOR HİÇ .

Canım ben 20. Arkadaşa okudum. Bir tek bugunkilere okuyacağım. Bir de bugün 4 kişi paylasmissin 2 kişiyi yarın giremeyecegin için paylaştım demi?
EVET KUŞUM PAZARLARI PEK GİRMİYORUM OKUMA AKSAMASIN DİYE ÖNDEN PAYLAŞTIM

20. ARKA
20. ARKADAŞTA OKUMAYANLAR ARASINDA YOKSUN CANIM OKUDUN SEN. BİLDİRİM HERKESE GİTSİN DİYE HEPİMİZE ETİKET YAPTIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…