- 12 Ocak 2019
- 2.849
- 6.404
Canım benim niyetim aynı olsun. ❣yeni liste için niyetlerinizi yazar mısınız kızlar sayıların kesinleşmesi lazım ona göre başlayacağız
i p e k
The
La fontaine
kavs-i kuzah
Madammor
Gelincik78
Evet katılmak isterim ekleyin lütfencanım bir liste oluşturuyoruz her gün sırayla bir arkadaşımızın niyetine duamızı okuyoruz katılmak istesen seni de ekleyim listeye
bayramda okuma yapmayız canım geçen bayramda da okumamıştıkBirde bayram girecek ben sayıya göre karar vereyim canim
Merhabaaa katılcam inşaallah sayı sanırım netleşmedi ama olsun Allah yüzümüzü kara çıkarmasın varımmmmDantelKiz sayıya göre canım katılacak mısın ?
La fontaine niyetini özelden yazar mısın
Madammor (niyetini yazacak )
Cilek kizz niyetini özelden yazar mısın
1 ay yoğunum, takip edemem, teşekkür ederim
canlarım yeni listemiz epey şekillendi katılacaklar listesi aşağıdaki gibidir. Niyetleri eksik olan arkadaşlarım niyetlerini yazdığında başlarız inşallah
Geçen sefer yaptığım gibi bir defaya mahsus tüm niyetleri paylaşacağım. Sizlerden özellikle rica ediyorum listeyi önceden okuyan arkadaşlarım olursa okudum bildirimini sadece gününde yapın. sırası gelmeyen arkadaşlar için okudum bildirimi yapılınca çok karışıklık oluyor . Geçen sefer bir sıkıntı yaşamadık inşallah bu seferde olmaz. Lütfen tüm listeye okudum deyip uzun süre siteye girmemezlik yapmayın .
Herzaman ki gibi 2 gün üst üste bildirim yapmayan arkadaşı maalesef listeden çıkarılacaktır. Günü gününe okumaya gayret edelim. Mazereti olan arkadaşım olursa lütfen bilgi versin hepimiz öyle bir durumda idare ediyoruz.
Sayı fazla gelebilir ama inşallah yetiştiririz kızlar. Günlük 1 kişiye okuyalım bu sefer sizlere de uyarsa 2 kişi ağır gelebilir
1 -penyez83
2 -pembe4044
3 -Teach_Mavi
4 -sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 -goah niyeti
8 -duayamuhtaciz
9 -begonvil1985
10-begonvil1985 – İKİNCİ NİYETİ
11- Kadriye Kızı Gülçin niyeti
12 - @Btlaydnz23
13 -nursevdi
14 -Aktif Lora niyeti
15 -Aktif Lora – Kardeşi
16 -Butimar-
17 -Sohrab
18- Z zeynepmuratselo
19- C Calcifer
20 -Jawlensky
21 -madamseker
22-PiXiEE
23 -i p e k
24 -kavs-i kuzah
25 -The
26 - V Vavin
27 -Gelincik78
KATILACAKLAR
DantelKiz (niyetini yazacak )
La fontaine (niyetini yazacak )
Madammor (niyetini yazacak )
Cilek kizz(niyetini yazacak )
kaç gündündür yoktum.canım benide eklermisin listeye.SUHAN CANIM YRNİ LİSTEDE YOK MUSUN
çok mantıklıPiXiEE canım niyetimiz dualarda buluşmak ve günlük zikir esma salavat çekiyor olmak
30 gün çok uzun 15 günde bitecek gibi günde 2 kişi niyetine okusak sayıda sabit olsun kişi başı 100 salavat okuyalım 2 kişi için günlük 200 salavat okurumus oluruz
Senin için ve herkes için uygunsa tabiki