- 29 Nisan 2013
- 568
- 487
Evet katilmak istiyorumtoplam kişiye göre belli olacak . katılacak mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet katilmak istiyorumtoplam kişiye göre belli olacak . katılacak mısın
eski listeden alırım canım niyetleriniben katılmak istiyorum canım niyetlerim aynı ,iki niyetle girebilir tekrar , yazmamı istermisin?
niyetin aynı mı canımBnde katılmak istyorm
aynı canımAktif Lora niyetleriniz önceki liste ile aynı mı
12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Yeni listemize katılmak isteyen arkadaşlarım katılım bildirimi yapıp özelden niyetlerini mesaj atsınlar.
Günlük düzenli şekilde okuyamayacak olan, günlük bildirim yapamayacak olan arkadaşlarım lütfen listeye katılım sağlamasın.
İki gün üst üste bildirim yapamayan arkadaşlarım maalesef listeden çıkarılacaktır.
@ezgiisel
ohbb
@madammor
Mintimint
Sadelikherseydir
IcimdekiSonsuzDeniz
@Nefes0858
Taze fasulye
A Ajim aj
@oznurvarol
Cookiie
Y yagmurdansonra
Sehrazat6
@DantelKiz
@Mavihali
Minnosprenses
@Mabellee
ada_elif
lucina06
ShiningLife
hayalleriolankiz
@Sensual_in_love
A Ajim aj
Sevgicik
5 528mucizemmm
M mavikelebeeek
papatyalikizz
madamseker
@duayamuhtaciz
SUHAN
@goah
Migrenben
@begonvil1985
@Tiniminimavihanim
V Vavin
Saliha40
C Cittaslow
@Nevreste
Ssevincli
Aktif Lora
Cuel
@zeynepmuratselo
@kavs-i kuzah
C Calcifer
A Asya89
R rana20
Butimar-
A anabel lee
@Btlaydnz23
Gelincik78
nursevdi
Asiltutku
B buglemm
Sıraya Nasl girebiliriz bnm içinde okur musunuzOkudum listeyi tamamladım. Biraz geç oldu kusura bakmayın. Allah kabul etsin. hakkınızı helal benden yana helal olsun. @PİXİEE
İlk fırsatta yenisini hazırlıcam ne zaman başlıyoruzBnde katılmak istyorm
canım bir liste oluşturuyoruz her gün sırayla bir arkadaşımızın niyetine duamızı okuyoruz katılmak istesen seni de ekleyim listeyeSıraya Nasl girebiliriz bnm içinde okur musunuz
Yenı liste ne zaman baslayacak canım?canım bir liste oluşturuyoruz her gün sırayla bir arkadaşımızın niyetine duamızı okuyoruz katılmak istesen seni de ekleyim listeye
canım sayımız az gibi şu anda bir kaç gün daha bekleyelim diyorum sizlere de uyarsaYenı liste ne zaman baslayacak canım?
Benım için sorun yokcanım sayımız az gibi şu anda bir kaç gün daha bekleyelim diyorum sizlere de uyarsa
Evet okuduk