- 28 Aralık 2021
- 421
- 752
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pazar günü niyetleri için okudum37 - R rana20 / RABİA niyeti – 11 Haziran Cumartesi
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin. Bize bildiğimiz ve bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı nasip eyle.
Dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum. Lütfeyle. Peygamberimizin şefaatine nail eyle. Senin "razıyım"dediğin kullarından olmamızı nasip eyle. Evlatlarımı, beni, eşimi, ailemi ve tüm müslümanları hakkıyla namazlı, iman hakikatlerini bilen ve hakkıyla uygulayan, salih ve saliha kişiler olmalarını, olmamızı nasip eyle. Bizlere dünyada ve ahirette genişlik ver.
İmtihanımızı kolaylaştır. Bizim için kötü düşünen ve haksızlık yapanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse sana havale ettim Rabbim. Sen en güzel hüküm verensin. Müslüman kardeşlerime de gönüllerinden geçen hayırlı dualarını kabul eyle. Birlik, düzenlik ve bereket nasip eyle.
38 - Butimar- /FEYZA niyeti - 11 Haziran Cumartesi
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin
Allahım verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için binlerce kez şükürler olsun sen geçmiş ve gelecek günahlarımızı bağışla, sevdiğin sevdirdiğin kullarından eyle.
Allahım sen Feyza kulunun maddi manevi sıkıntılarını gider, 99 ismin hürmetine borçlarından kurtar tez zamanda. Hayırlı rızıklar kapıları aç. Muradına erdir, Katından müjde ve göz aydınlığı ver senin sevdiğin kullarınla karşılaştır, hayırlı insanlarla tanıştır. Hayırsız insanların şerrinden ve görünür görünmez tüm belalardan bizleri muhafaza eyle.
Tüm ümmeti Muhammed’e Bolluk bereket ve şifa ver. Amin.. amin diyen tüm dua kardeşlerimizin dualarını kabul eyle..
39 - OraEtLabora niyeti – 12 Haziran Pazar
Allahım gebeliğimin sağlıklı bir şekilde ilerleyip yavrumu kucağıma almayı bana nasip et. Ona yetebilen bir anne olayım. Beni eşimi ve yavrumu sana hakkıyla ibadet eden kullarından eyle. Bizi bağışla ve merhamet et. Bize sevdiklerimizle beraber bu dünyada güzellikler ver ahirette de güzellikler ver allahım. Sen bize herşeyin hayırlısını ver. Bana dua emanet eden kardeşlerimin duasını kabul et. Sınava girecek kardeşime ve arkadaşıma başarılar nasip et. Bebek isteyen tanıdıklarıma hayırlı evlat nasip et. Amin
40 - A anabel lee niyeti - 12 Haziran Pazar
Allah'ım eşimi, beni ve çocuklarımı yolundan ayırma,dilimizden zikrini, aklımızdan fikrini, kalbimizden imanını eksik etme, bizleri senin razı olduğun, Peygamber Efendimizin şefaatçi olduğu kullarından eyle, bizlere iki dünyada da sıkıntı gösterme, dünyaya geldiğimiz gibi günahsız bir şekilde, son nefesimizde imanla bu dünyadan ayrılmayı nasip et.Bu duaya Amin diyen kullarını affet. Amin Amin Amin
1 – madamseker
2 - duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - La fontaine
5 - RedGirl
6 - RedGirl Annesi
7 - madamseker Eşi
8 - SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 - goah
13 - @Kendikendine
14 - Migrenben
15 - K Kipa2008 ikinci niyeti
16 - begonvil1985
17 - Cemoos
18 - The
19 - i p e k
20 - begonvil1985 ikinci niyeti
21 - Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - Saliha40
24 - C Cittaslow
25 - Meybuz
26 - Nevreste
27 - Ssevincli
28 - Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
36 - PiXiEE ikinci niyeti
37 - R rana20
38 - Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
41 - Aktif Lora – Kardeşi
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - Gelincik78
45 - sunpineapple
46 - nursevdi
47 - Asiltutku – Annesi
48 - Asiltutku
dört arkadaşımız içinde okumayı tamamladım canım37 - R rana20 / RABİA niyeti – 11 Haziran Cumartesi
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin. Bize bildiğimiz ve bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı nasip eyle.
Dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum. Lütfeyle. Peygamberimizin şefaatine nail eyle. Senin "razıyım"dediğin kullarından olmamızı nasip eyle. Evlatlarımı, beni, eşimi, ailemi ve tüm müslümanları hakkıyla namazlı, iman hakikatlerini bilen ve hakkıyla uygulayan, salih ve saliha kişiler olmalarını, olmamızı nasip eyle. Bizlere dünyada ve ahirette genişlik ver.
İmtihanımızı kolaylaştır. Bizim için kötü düşünen ve haksızlık yapanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse sana havale ettim Rabbim. Sen en güzel hüküm verensin. Müslüman kardeşlerime de gönüllerinden geçen hayırlı dualarını kabul eyle. Birlik, düzenlik ve bereket nasip eyle.
38 - Butimar- /FEYZA niyeti - 11 Haziran Cumartesi
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin
Allahım verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için binlerce kez şükürler olsun sen geçmiş ve gelecek günahlarımızı bağışla, sevdiğin sevdirdiğin kullarından eyle.
Allahım sen Feyza kulunun maddi manevi sıkıntılarını gider, 99 ismin hürmetine borçlarından kurtar tez zamanda. Hayırlı rızıklar kapıları aç. Muradına erdir, Katından müjde ve göz aydınlığı ver senin sevdiğin kullarınla karşılaştır, hayırlı insanlarla tanıştır. Hayırsız insanların şerrinden ve görünür görünmez tüm belalardan bizleri muhafaza eyle.
Tüm ümmeti Muhammed’e Bolluk bereket ve şifa ver. Amin.. amin diyen tüm dua kardeşlerimizin dualarını kabul eyle..
39 - OraEtLabora niyeti – 12 Haziran Pazar
Allahım gebeliğimin sağlıklı bir şekilde ilerleyip yavrumu kucağıma almayı bana nasip et. Ona yetebilen bir anne olayım. Beni eşimi ve yavrumu sana hakkıyla ibadet eden kullarından eyle. Bizi bağışla ve merhamet et. Bize sevdiklerimizle beraber bu dünyada güzellikler ver ahirette de güzellikler ver allahım. Sen bize herşeyin hayırlısını ver. Bana dua emanet eden kardeşlerimin duasını kabul et. Sınava girecek kardeşime ve arkadaşıma başarılar nasip et. Bebek isteyen tanıdıklarıma hayırlı evlat nasip et. Amin
40 - A anabel lee niyeti - 12 Haziran Pazar
Allah'ım eşimi, beni ve çocuklarımı yolundan ayırma,dilimizden zikrini, aklımızdan fikrini, kalbimizden imanını eksik etme, bizleri senin razı olduğun, Peygamber Efendimizin şefaatçi olduğu kullarından eyle, bizlere iki dünyada da sıkıntı gösterme, dünyaya geldiğimiz gibi günahsız bir şekilde, son nefesimizde imanla bu dünyadan ayrılmayı nasip et.Bu duaya Amin diyen kullarını affet. Amin Amin Amin
1 – madamseker
2 - duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - La fontaine
5 - RedGirl
6 - RedGirl Annesi
7 - madamseker Eşi
8 - SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 - goah
13 - @Kendikendine
14 - Migrenben
16 - begonvil1985
17 - Cemoos
18 - The
19 - i p e k
21 - Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - Saliha40
24 - C Cittaslow
25 - Meybuz
26 - Nevreste
27 - Ssevincli
28 - Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - Gelincik78
45 - sunpineapple
46 - nursevdi
47 - Asiltutku – Annesi
48 - Asiltutku
Pazartedi niyetini okudum41 – Aktif Lora – Kardeşi niyeti – 13 Haziran Pazartesi
Allahım once affına sığınıp senden dünyada ve ahirette güzellikler istiyorum.
Rabbim Hayirli bir şekilde okulumu bitirip mesleğimi elime almamı nasip et.. Amiin
42 - @Ada-anne niyeti - 13 Haziran Pazartesi
Gönlümden geçenin hayırlısı ile kabulünü diliyorum
1 – madamseker
2 - duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - La fontaine
5 - RedGirl
6 - RedGirl Annesi
7 - madamseker Eşi
8 - SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 - goah
13 - @Kendikendine
14 - Migrenben
16 - begonvil1985
17 - Cemoos
18 - The
19 - i p e k
21 - Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - Saliha40
24 - C Cittaslow
25 - Meybuz
26 - Nevreste
27 - Ssevincli
28 - Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - Gelincik78
45 - sunpineapple
46 - nursevdi
47 - Asiltutku – Annesi
48 - Asiltutku
canım cumartesi gününü okumuş muydun kaçırdım sanırımPazar günü niyetleri için okudum
39 ve 40. Arkadaşlar
canım listemiz şu anda alımlara kapalı istersen sonraki liste için adını not alabilirim.Selamun aleykum isleyis nasil ben de katilabilir miyim
Aktif Lora kardeşi41 – Aktif Lora – Kardeşi niyeti – 13 Haziran Pazartesi
Allahım once affına sığınıp senden dünyada ve ahirette güzellikler istiyorum.
Rabbim Hayirli bir şekilde okulumu bitirip mesleğimi elime almamı nasip et.. Amiin
42 - @Ada-anne niyeti - 13 Haziran Pazartesi
Gönlümden geçenin hayırlısı ile kabulünü diliyorum
1 – madamseker
2 - duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - La fontaine
5 - RedGirl
6 - RedGirl Annesi
7 - madamseker Eşi
8 - SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 - goah
13 - @Kendikendine
14 - Migrenben
16 - begonvil1985
17 - Cemoos
18 - The
19 - i p e k
21 - Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - Saliha40
24 - C Cittaslow
25 - Meybuz
26 - Nevreste
27 - Ssevincli
28 - Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - Gelincik78
45 - sunpineapple
46 - nursevdi
47 - Asiltutku – Annesi
48 - Asiltutku
KARDEŞİNDE OKUDUMU CANIM37,38,39,40,41. Arkadaşlarımın niyetlerine okudum Allah kabul etsin PiXiEE
Bunlara okumadı yarim dedi öğlene biter inşallah canimKARDEŞİNDE OKUDUMU CANIM