- 21 Eylül 2021
- 459
- 535
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
PiXiEE canım maya perşembeyi okudum bildirimi yapmış calcifer Perşembe cuma okumuş tosun paşa yazmış okuduğunu.... bilgine arada gözünden kaçmış sanırım29 – Cuel / ELİF niyeti için okumayanlar – 7 Haziran Salı
OraEtLabora
30 - M Meva59 niyeti için okumayanlar - 7 Haziran Salı
OraEtLabora
31 - Z zeynepmuratselo / ZEYNEP niyeti için okumayanlar – 8 Haziran Çarşamba
OraEtLabora
32- kavs-i kuzah niyeti için okumayanlar - 8 Haziran Çarşamba
OraEtLabora
33 – PiXiEE / FİLİZ niyeti için okumayanlar – 9 Haziran Perşembe
@Maya-
C Calcifer
OraEtLabora
A anabel lee
34 - C Calcifer niyeti için okumayanlar - 9 Haziran Perşembe
@Maya-
C Calcifer
OraEtLabora
A anabel lee
35 - A Asya89 niyeti için okumayanlar – 10 Haziran Cuma
@madamseker
La fontaine
@madamseker Eşi
@Kendikendine
V Vavin
Cuel
C Calcifer
Butimar-
OraEtLabora
A anabel lee
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Gelincik78
36 - PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti için okumayanlar - 10 Haziran Cuma
@madamseker
La fontaine
@madamseker Eşi
@Kendikendine
V Vavin
Cuel
C Calcifer
Butimar-
OraEtLabora
A anabel lee
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Gelincik78
PiXiEE bilgine canim btlaydnz23 tüm listeyi okumuş@Ssevincli @Aktif Lora Cuel @meva Z zeynepmuratselo kavs-i kuzah PiXiEE ve C Calcifer niyetleri için okumuştum. Bildirim yapamadım hakkınızı helal edin. Tüm listeye en başından okuyup tamamlamıştım sadece gününde girip bildirim yapıyordum ama giremedim siteye.
Rabbim her birimizin niyetini hayırla kabul etsin inşallah
37,38,39,40. Arkadaşlarım için okudum. Rabbim kabul etsin.37 - R rana20 / RABİA niyeti – 11 Haziran Cumartesi
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin. Bize bildiğimiz ve bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı nasip eyle.
Dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum. Lütfeyle. Peygamberimizin şefaatine nail eyle. Senin "razıyım"dediğin kullarından olmamızı nasip eyle. Evlatlarımı, beni, eşimi, ailemi ve tüm müslümanları hakkıyla namazlı, iman hakikatlerini bilen ve hakkıyla uygulayan, salih ve saliha kişiler olmalarını, olmamızı nasip eyle. Bizlere dünyada ve ahirette genişlik ver.
İmtihanımızı kolaylaştır. Bizim için kötü düşünen ve haksızlık yapanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse sana havale ettim Rabbim. Sen en güzel hüküm verensin. Müslüman kardeşlerime de gönüllerinden geçen hayırlı dualarını kabul eyle. Birlik, düzenlik ve bereket nasip eyle.
38 - Butimar- /FEYZA niyeti - 11 Haziran Cumartesi
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin
Allahım verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için binlerce kez şükürler olsun sen geçmiş ve gelecek günahlarımızı bağışla, sevdiğin sevdirdiğin kullarından eyle.
Allahım sen Feyza kulunun maddi manevi sıkıntılarını gider, 99 ismin hürmetine borçlarından kurtar tez zamanda. Hayırlı rızıklar kapıları aç. Muradına erdir, Katından müjde ve göz aydınlığı ver senin sevdiğin kullarınla karşılaştır, hayırlı insanlarla tanıştır. Hayırsız insanların şerrinden ve görünür görünmez tüm belalardan bizleri muhafaza eyle.
Tüm ümmeti Muhammed’e Bolluk bereket ve şifa ver. Amin.. amin diyen tüm dua kardeşlerimizin dualarını kabul eyle..
39 - OraEtLabora niyeti – 12 Haziran Pazar
Allahım gebeliğimin sağlıklı bir şekilde ilerleyip yavrumu kucağıma almayı bana nasip et. Ona yetebilen bir anne olayım. Beni eşimi ve yavrumu sana hakkıyla ibadet eden kullarından eyle. Bizi bağışla ve merhamet et. Bize sevdiklerimizle beraber bu dünyada güzellikler ver ahirette de güzellikler ver allahım. Sen bize herşeyin hayırlısını ver. Bana dua emanet eden kardeşlerimin duasını kabul et. Sınava girecek kardeşime ve arkadaşıma başarılar nasip et. Bebek isteyen tanıdıklarıma hayırlı evlat nasip et. Amin
40 - A anabel lee niyeti - 12 Haziran Pazar
Allah'ım eşimi, beni ve çocuklarımı yolundan ayırma,dilimizden zikrini, aklımızdan fikrini, kalbimizden imanını eksik etme, bizleri senin razı olduğun, Peygamber Efendimizin şefaatçi olduğu kullarından eyle, bizlere iki dünyada da sıkıntı gösterme, dünyaya geldiğimiz gibi günahsız bir şekilde, son nefesimizde imanla bu dünyadan ayrılmayı nasip et.Bu duaya Amin diyen kullarını affet. Amin Amin Amin
1 – @madamseker
2 - duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - La fontaine
5 - @RedGirl
6 - @RedGirl Annesi
7 - @madamseker Eşi
8 - @SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - @Tosun Pasa
11 - @Kipa2008
12 - @goah
13 - @Kendikendine
14 - @D u t
15 - @Kipa2008 ikinci niyeti
16 - @begonvil1985
17 - @Cemoos
18 - @Maya-
19 - @N u r
20 - @begonvil1985 ikinci niyeti
21 - Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - Saliha40
24 - @Cittaslow
25 - @Assos32
26 - @Nevreste
27 - @Ssevincli
28 - @Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
36 - PiXiEE ikinci niyeti
37 - R rana20
38 - Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
41 - @Aktif Lora – Kardeşi
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - Gelincik78
45 - @sunpineapple
46 - @nursevdi
47 - @Asiltutku – Annesi
48 - @Asiltutku
CANIM EN BAŞTA DEMİŞTİM GÜNLÜK BİLDİRİM YAPILSIN DİYE HERKES TEK TEK NOT ALAMIYORUM O YÜZDEN GÜNLÜK BİLDİRİM YAPMAYANI OKUDU YAZMIYORUMPiXiEE bilgine canim btlaydnz23 tüm listeyi okumuş
TOSUN PAŞA HANGİ GÜNÜ OKUMUŞ ANLAMADIM CANIMPiXiEE canım maya perşembeyi okudum bildirimi yapmış calcifer Perşembe cuma okumuş tosun paşa yazmış okuduğunu.... bilgine arada gözünden kaçmış sanırım
Bugün bitiricem.bildirim yaparımOraEtLabora canım siteye giriyorsun ama okudum bildirimi yapmıyorsun çok geride kaldın okudun mu bilgi verir misin
11 cumartesi37 - R rana20 / RABİA niyeti – 11 Haziran Cumartesi
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin. Bize bildiğimiz ve bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı nasip eyle.
Dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum. Lütfeyle. Peygamberimizin şefaatine nail eyle. Senin "razıyım"dediğin kullarından olmamızı nasip eyle. Evlatlarımı, beni, eşimi, ailemi ve tüm müslümanları hakkıyla namazlı, iman hakikatlerini bilen ve hakkıyla uygulayan, salih ve saliha kişiler olmalarını, olmamızı nasip eyle. Bizlere dünyada ve ahirette genişlik ver.
İmtihanımızı kolaylaştır. Bizim için kötü düşünen ve haksızlık yapanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse sana havale ettim Rabbim. Sen en güzel hüküm verensin. Müslüman kardeşlerime de gönüllerinden geçen hayırlı dualarını kabul eyle. Birlik, düzenlik ve bereket nasip eyle.
Allahım verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için binlerce kez şükürler olsun sen geçmiş ve gelecek günahlarımızı bağışla, sevdiğin sevdirdiğin kullarından eyle.
Allahım sen Feyza kulunun maddi manevi sıkıntılarını gider, 99 ismin hürmetine borçlarından kurtar tez zamanda. Hayırlı rızıklar kapıları aç. Muradına erdir, Katından müjde ve göz aydınlığı ver senin sevdiğin kullarınla karşılaştır, hayırlı insanlarla tanıştır. Hayırsız insanların şerrinden ve görünür görünmez tüm belalardan bizleri muhafaza eyle.
Tüm ümmeti Muhammed’e Bolluk bereket ve şifa ver. Amin.. amin diyen tüm dua kardeşlerimizin dualarını kabul eyle..
Allahım gebeliğimin sağlıklı bir şekilde ilerleyip yavrumu kucağıma almayı bana nasip et. Ona yetebilen bir anne olayım. Beni eşimi ve yavrumu sana hakkıyla ibadet eden kullarından eyle. Bizi bağışla ve merhamet et. Bize sevdiklerimizle beraber bu dünyada güzellikler ver ahirette de güzellikler ver allahım. Sen bize herşeyin hayırlısını ver. Bana dua emanet eden kardeşlerimin duasını kabul et. Sınava girecek kardeşime ve arkadaşıma başarılar nasip et. Bebek isteyen tanıdıklarıma hayırlı evlat nasip et. Amin
Allah'ım eşimi, beni ve çocuklarımı yolundan ayırma,dilimizden zikrini, aklımızdan fikrini, kalbimizden imanını eksik etme, bizleri senin razı olduğun, Peygamber Efendimizin şefaatçi olduğu kullarından eyle, bizlere iki dünyada da sıkıntı gösterme, dünyaya geldiğimiz gibi günahsız bir şekilde, son nefesimizde imanla bu dünyadan ayrılmayı nasip et.Bu duaya Amin diyen kullarını affet. Amin Amin Amin
1 – @madamseker
2 - duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - La fontaine
5 - @RedGirl
6 - @RedGirl Annesi
7 - @madamseker Eşi
8 - @SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - @Tosun Pasa
11 - @Kipa2008
12 - @goah
13 - @Kendikendine
14 - @D u t
16 - @begonvil1985
17 - @Cemoos
18 - @Maya-
19 - @N u r
21 - Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - Saliha40
24 - @Cittaslow
25 - @Assos32
26 - @Nevreste
27 - @Ssevincli
28 - @Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - Gelincik78
45 - @sunpineapple
46 - @nursevdi
47 - @Asiltutku – Annesi
48 - @Asiltutku
Çok sağol bugün bitiriyorum inşallahOraEtLabora canım ne durumdasın destek istermisin
PiXiEE Bilgine canim kendikendine asya89 ve senin 2. Niyetine okumuşR rana20 Rabia
Butimar- Feyza
OraEtLabora
A anabel lee A anabel lee
A Asya89
PiXiEE ikinci niyeti
Niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin
29 – Cuel / ELİF niyeti – 7 Haziran Salı
Evimizden sağlık, huzur, mutluluk, bereket eksik olmasın. Evlatlarımız vatana, millete, bizlere hayırlı evlatlar olsun inşallah. İşimizde yükselirken rabbimin yolunda helal kazançlarla yükselmemizi nasip etsin Rabbim
30 - M Meva59 niyeti - 7 Haziran Salı
Allah'im bana kizima ve aileme hayirli saglikli uzun bir omur nasip et.Bildigimiz bilmedigimiz hastaliklarimiza ya şafi isminle sifa nasip et.Evimizden huzuru eksik etme.Kalbimden gecenleri en iyi bilensin.Nasip et Allah'im suphesizki herseye gucun yeter.Evlat isteyen kullarina hayirli saglikli evlatlar nasip et tez vakitte kucaklarini doldur.Duama amin diyen dua arkadaslariminda gonlundeki dualarini kabul eyle.AMİN AMİN AMİN
1 – @madamseker
2 - duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - La fontaine
5 - @RedGirl
6 - @RedGirl Annesi
7 - @madamseker Eşi
8 - @SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - @Tosun Pasa
11 - @Kipa2008
12 - @goah
13 - @Kendikendine
14 - @D u t
16 - @begonvil1985
17 - @Cemoos
18 - @Maya-
19 - @N u r
21 - Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - Saliha40
24 - @Cittaslow
25 - @Assos32
26 - @Nevreste
27 - @Ssevincli
28 - @Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - Gelincik78
45 - @sunpineapple
46 - @nursevdi
47 - @Asiltutku – Annesi
48 - @Asiltutku
31 - Z zeynepmuratselo / ZEYNEP niyeti – 8 Haziran Çarşamba
Rabbım hayırlısı ıle bebegımı kucagıma almayı nasıp etsın bır aksilik cıkmasın rabbım evlat acısı gostermesın kımseye yarabbım amin .
32- kavs-i kuzah niyeti - 8 Haziran Çarşamba
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin. Bize bildiğimiz ve bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı nasip eyle. Dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum. Lütfeyle. Peygamberimizin şefaatine nail eyle. Senin "razıyım"dediğin kullarından olmamızı nasip eyle. Evlatlarımı, beni, eşimi, ailemi ve tüm müslümanları hakkıyla namazlı, iman hakikatlerini bilen ve hakkıyla uygulayan, salih ve saliha kişiler olmalarını, olmamızı nasip eyle. Bizlere dünyada ve ahirette genişlik ver. İmtihanımızı kolaylaştır. Bizim için kötü düşünen ve haksızlık yapanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse sana havale ettim Rabbim. Sen en güzel hüküm verensin. Müslüman kardeşlerime de gönüllerinden geçen hayırlı dualarını kabul eyle. Birlik, düzenlik ve bereket nasip eyle.
1 – @madamseker
2 - duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - La fontaine
5 - @RedGirl
6 - @RedGirl Annesi
7 - @madamseker Eşi
8 - @SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - @Tosun Pasa
11 - @Kipa2008
12 - @goah
13 - @Kendikendine
14 - @D u t
16 - @begonvil1985
17 - @Cemoos
18 - @Maya-
19 - @N u r
21 - Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - Saliha40
24 - @Cittaslow
25 - @Assos32
26 - @Nevreste
27 - @Ssevincli
28 - @Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - Gelincik78
45 - @sunpineapple
46 - @nursevdi
47 - @Asiltutku – Annesi
48 - @Asiltutku
33 – PiXiEE / FİLİZ niyeti – 9 Haziran Perşembe
Allah’ım Filiz kulunun kızını sana inanan peygamber efendimize inanan kitabımıza inanan salih kullarından nasip eyle Ya Rabbim. Vatanına annesine babasına hayırlı evlat olmasını, sağlıkla sıhhatle huzurla büyümesini, akıllı oturaklı kendini bilen aklıselim, vicdan sahibi, çalışkan bir insan olmasını nasip eyle Ya Rabbim. Onu büyütme yolunda bana ve eşime afiyet, sıhhat ve sağlık ver Allah’ım. Tüm annelerin evlatlarını iyi insanlarla karşılaştır evlat isteyen kullarının kucağını boş bırakma Allah’ım. Duama Amin diyen arkadaşlarımın da gönüllerinden geçenlerin en hayırlısını nasip et Allah’ ım. Amin.
34 - C Calcifer niyeti - 9 Haziran Perşembe
Bismillahirrahmanirrahim
Maddi ve manevi sıkıntıda darda koyma biz rabbim. eşime bol ve helalinden kazançlı işler nasip et. Çocuğumu Kur'an ahlakıyla yetiştirme gücü ver bana rabbim. Anneme ve babama sağlıklı sıhhatli ömürler ver rabbim
1 – @madamseker
2 - duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - La fontaine
5 - @RedGirl
6 - @RedGirl Annesi
7 - @madamseker Eşi
8 - @SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - @Tosun Pasa
11 - @Kipa2008
12 - @goah
13 - @Kendikendine
14 - @D u t
16 - @begonvil1985
17 - @Cemoos
18 - @Maya-
19 - @N u r
21 - Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - Saliha40
24 - @Cittaslow
25 - @Assos32
26 - @Nevreste
27 - @Ssevincli
28 - @Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - Gelincik78
45 - @sunpineapple
46 - @nursevdi
47 - @Asiltutku – Annesi
48 - @Asiltutku
35 - A Asya89 niyeti – 10 Haziran Cuma
Ya RABBİM aileme anneme kardeşlerime eşime çocuklarıma hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip et inşallah. Bizi ağır imtihanlar ile sınama. Aileme sağlık huzur mutluluk ver.evlilik yolunda olan kardeşlerime kolaylıklar ver ya RABBİM hayırlısı ile mutlu yuvalarını kursunlar. Aile birliğimiz hiç bozulmasın. Ailemdeki bu huzursuzlukları tez zamanda gider ALLAHım. Dayıma sağlık ver. Bizileri senden razıyım dediğin kullarından eyle. Hayırlısı ile eşim çocuklarım ile huzur ile oturacağım bir ev nasip et. Çocuklarımızı yetiştirmekte bizlere kolaylık ver ya RABBİM. ALLAHım her şeyi görüp duyup bilensin beni ve bütün dua arkadaşlarımızın dualarını kabul et amin amin amin.
36 - PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti - 10 Haziran Cuma
Allah’ım Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla yarabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma yarabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin
1 – @madamseker
2 - duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - La fontaine
5 - @RedGirl
6 - @RedGirl Annesi
7 - @madamseker Eşi
8 - @SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - @Tosun Pasa
11 - @Kipa2008
12 - @goah
13 - @Kendikendine
14 - @D u t
16 - @begonvil1985
17 - @Cemoos
18 - @Maya-
19 - @N u r
21 - Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - Saliha40
24 - @Cittaslow
25 - @Assos32
26 - @Nevreste
27 - @Ssevincli
28 - @Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - Gelincik78
45 - @sunpineapple
46 - @nursevdi
47 - @Asiltutku – Annesi
48 - @Asiltutku
Eksiklerimi tamamladım PiXiEE Allah herkesin duasını kabul etsin.37 - R rana20 / RABİA niyeti – 11 Haziran Cumartesi
1 – @madamseker
2 - duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - La fontaine
5 - @RedGirl
6 - @RedGirl Annesi
7 - @madamseker Eşi
8 - @SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - @Tosun Pasa
11 - @Kipa2008
12 - @goah