Okudum canım Allah kabul etsin35 - A Asya89 niyeti – 10 Haziran Cuma
Ya RABBİM aileme anneme kardeşlerime eşime çocuklarıma hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip et inşallah. Bizi ağır imtihanlar ile sınama. Aileme sağlık huzur mutluluk ver.evlilik yolunda olan kardeşlerime kolaylıklar ver ya RABBİM hayırlısı ile mutlu yuvalarını kursunlar. Aile birliğimiz hiç bozulmasın. Ailemdeki bu huzursuzlukları tez zamanda gider ALLAHım. Dayıma sağlık ver. Bizileri senden razıyım dediğin kullarından eyle. Hayırlısı ile eşim çocuklarım ile huzur ile oturacağım bir ev nasip et. Çocuklarımızı yetiştirmekte bizlere kolaylık ver ya RABBİM. ALLAHım her şeyi görüp duyup bilensin beni ve bütün dua arkadaşlarımızın dualarını kabul et amin amin amin.
36 -PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti - 10 Haziran Cuma
Allah’ım Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla yarabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma yarabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin
1 –madamseker
2 -duayamuhtaciz
3 -penyez83
4 -La fontaine
5 -RedGirl
6 -RedGirl Annesi
7 -madamseker Eşi
8 -SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 -Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 -goah
13 - @Kendikendine
14 -Migrenben
15 - K Kipa2008 ikinci niyeti
16 -begonvil1985
17 -Cemoos
18 -The
19 -i p e k
20 -begonvil1985 ikinci niyeti
21 -Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 -Saliha40
24 - C Cittaslow
25 -Meybuz
26 -Nevreste
27 -Ssevincli
28 -Aktif Lora
29 -Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 -kavs-i kuzah
33-PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
36 -PiXiEE ikinci niyeti
37 - R rana20
38 -Butimar-
39 -OraEtLabora
40 - A anabel lee
41 -Aktif Lora – Kardeşi
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 -Gelincik78
45 -sunpineapple
46 -nursevdi
47 -Asiltutku – Annesi
48 -Asiltutku
Kendin icin 33 adet fazla okuyacaksin canim.Kızlar diğer dua grubumuzdan aklımda kalmış kendi günü gelen fazladan okuyacak mı yoksa herkes 346 olacak şekilde mi okuyacaktık. Araya çok sayfalar girdi ilk baştaki sayfaları göremiyorum da
Canım çok teşekkürler Allah razı olsunKendin icin 33 adet fazla okuyacaksin canim.
RABBİM tez vakitte babacığınıza şifa versin aminnnnnMerhaba herkese, Babama pankreas kanseri teshisi kondu,maalesef ileri evredeymis.nasil oluyor burda okuma sekli bilmiyorum ama benim babacigimada şifasına niyet okuyabilir misiniz
canım okudum Allah kabul etsin35 - A Asya89 niyeti – 10 Haziran Cuma
Ya RABBİM aileme anneme kardeşlerime eşime çocuklarıma hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip et inşallah. Bizi ağır imtihanlar ile sınama. Aileme sağlık huzur mutluluk ver.evlilik yolunda olan kardeşlerime kolaylıklar ver ya RABBİM hayırlısı ile mutlu yuvalarını kursunlar. Aile birliğimiz hiç bozulmasın. Ailemdeki bu huzursuzlukları tez zamanda gider ALLAHım. Dayıma sağlık ver. Bizileri senden razıyım dediğin kullarından eyle. Hayırlısı ile eşim çocuklarım ile huzur ile oturacağım bir ev nasip et. Çocuklarımızı yetiştirmekte bizlere kolaylık ver ya RABBİM. ALLAHım her şeyi görüp duyup bilensin beni ve bütün dua arkadaşlarımızın dualarını kabul et amin amin amin.
36 -PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti - 10 Haziran Cuma
Allah’ım Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla yarabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma yarabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin
1 –madamseker
2 -duayamuhtaciz
3 -penyez83
4 -La fontaine
5 -RedGirl
6 -RedGirl Annesi
7 -madamseker Eşi
8 -SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 -Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 -goah
13 - @Kendikendine
14 -Migrenben
16 -begonvil1985
17 -Cemoos
18 -The
19 -i p e k
21 -Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 -Saliha40
24 - C Cittaslow
25 -Meybuz
26 -Nevreste
27 -Ssevincli
28 -Aktif Lora
29 -Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 -kavs-i kuzah
33-PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
36 -PiXiEE ikinci niyeti
37 - R rana20
38 -Butimar-
39 -OraEtLabora
40 - A anabel lee
41 -Aktif Lora – Kardeşi
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 -Gelincik78
45 -sunpineapple
46 -nursevdi
47 -Asiltutku – Annesi
48 -Asiltutku
11_12 haziran niyetlerini okudum37 - R rana20 / RABİA niyeti – 11 Haziran Cumartesi
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin. Bize bildiğimiz ve bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı nasip eyle.
Dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum. Lütfeyle. Peygamberimizin şefaatine nail eyle. Senin "razıyım"dediğin kullarından olmamızı nasip eyle. Evlatlarımı, beni, eşimi, ailemi ve tüm müslümanları hakkıyla namazlı, iman hakikatlerini bilen ve hakkıyla uygulayan, salih ve saliha kişiler olmalarını, olmamızı nasip eyle. Bizlere dünyada ve ahirette genişlik ver.
İmtihanımızı kolaylaştır. Bizim için kötü düşünen ve haksızlık yapanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse sana havale ettim Rabbim. Sen en güzel hüküm verensin. Müslüman kardeşlerime de gönüllerinden geçen hayırlı dualarını kabul eyle. Birlik, düzenlik ve bereket nasip eyle.
38 -Butimar- /FEYZA niyeti - 11 Haziran Cumartesi
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin
Allahım verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için binlerce kez şükürler olsun sen geçmiş ve gelecek günahlarımızı bağışla, sevdiğin sevdirdiğin kullarından eyle.
Allahım sen Feyza kulunun maddi manevi sıkıntılarını gider, 99 ismin hürmetine borçlarından kurtar tez zamanda. Hayırlı rızıklar kapıları aç. Muradına erdir, Katından müjde ve göz aydınlığı ver senin sevdiğin kullarınla karşılaştır, hayırlı insanlarla tanıştır. Hayırsız insanların şerrinden ve görünür görünmez tüm belalardan bizleri muhafaza eyle.
Tüm ümmeti Muhammed’e Bolluk bereket ve şifa ver. Amin.. amin diyen tüm dua kardeşlerimizin dualarını kabul eyle..
39 -OraEtLabora niyeti – 12 Haziran Pazar
Allahım gebeliğimin sağlıklı bir şekilde ilerleyip yavrumu kucağıma almayı bana nasip et. Ona yetebilen bir anne olayım. Beni eşimi ve yavrumu sana hakkıyla ibadet eden kullarından eyle. Bizi bağışla ve merhamet et. Bize sevdiklerimizle beraber bu dünyada güzellikler ver ahirette de güzellikler ver allahım. Sen bize herşeyin hayırlısını ver. Bana dua emanet eden kardeşlerimin duasını kabul et. Sınava girecek kardeşime ve arkadaşıma başarılar nasip et. Bebek isteyen tanıdıklarıma hayırlı evlat nasip et. Amin
40 - A anabel lee niyeti - 12 Haziran Pazar
Allah'ım eşimi, beni ve çocuklarımı yolundan ayırma,dilimizden zikrini, aklımızdan fikrini, kalbimizden imanını eksik etme, bizleri senin razı olduğun, Peygamber Efendimizin şefaatçi olduğu kullarından eyle, bizlere iki dünyada da sıkıntı gösterme, dünyaya geldiğimiz gibi günahsız bir şekilde, son nefesimizde imanla bu dünyadan ayrılmayı nasip et.Bu duaya Amin diyen kullarını affet. Amin Amin Amin
1 –madamseker
2 -duayamuhtaciz
3 -penyez83
4 -La fontaine
5 -RedGirl
6 -RedGirl Annesi
7 -madamseker Eşi
8 -SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 -Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 -goah
13 - @Kendikendine
14 -Migrenben
16 -begonvil1985
17 -Cemoos
18 -The
19 -i p e k
21 -Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 -Saliha40
24 - C Cittaslow
25 -Meybuz
26 -Nevreste
27 -Ssevincli
28 -Aktif Lora
29 -Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 -kavs-i kuzah
33-PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
36 -PiXiEE ikinci niyeti
37 - R rana20
38 -Butimar-
39 -OraEtLabora
40 - A anabel lee
41 -Aktif Lora – Kardeşi
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 -Gelincik78
45 -sunpineapple
46 -nursevdi
47 -Asiltutku – Annesi
48 -Asiltutku
R rana20 Rabia37 - R rana20 / RABİA niyeti – 11 Haziran Cumartesi
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin. Bize bildiğimiz ve bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı nasip eyle.
Dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum. Lütfeyle. Peygamberimizin şefaatine nail eyle. Senin "razıyım"dediğin kullarından olmamızı nasip eyle. Evlatlarımı, beni, eşimi, ailemi ve tüm müslümanları hakkıyla namazlı, iman hakikatlerini bilen ve hakkıyla uygulayan, salih ve saliha kişiler olmalarını, olmamızı nasip eyle. Bizlere dünyada ve ahirette genişlik ver.
İmtihanımızı kolaylaştır. Bizim için kötü düşünen ve haksızlık yapanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse sana havale ettim Rabbim. Sen en güzel hüküm verensin. Müslüman kardeşlerime de gönüllerinden geçen hayırlı dualarını kabul eyle. Birlik, düzenlik ve bereket nasip eyle.
Allahım verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için binlerce kez şükürler olsun sen geçmiş ve gelecek günahlarımızı bağışla, sevdiğin sevdirdiğin kullarından eyle.
Allahım sen Feyza kulunun maddi manevi sıkıntılarını gider, 99 ismin hürmetine borçlarından kurtar tez zamanda. Hayırlı rızıklar kapıları aç. Muradına erdir, Katından müjde ve göz aydınlığı ver senin sevdiğin kullarınla karşılaştır, hayırlı insanlarla tanıştır. Hayırsız insanların şerrinden ve görünür görünmez tüm belalardan bizleri muhafaza eyle.
Tüm ümmeti Muhammed’e Bolluk bereket ve şifa ver. Amin.. amin diyen tüm dua kardeşlerimizin dualarını kabul eyle..
Allahım gebeliğimin sağlıklı bir şekilde ilerleyip yavrumu kucağıma almayı bana nasip et. Ona yetebilen bir anne olayım. Beni eşimi ve yavrumu sana hakkıyla ibadet eden kullarından eyle. Bizi bağışla ve merhamet et. Bize sevdiklerimizle beraber bu dünyada güzellikler ver ahirette de güzellikler ver allahım. Sen bize herşeyin hayırlısını ver. Bana dua emanet eden kardeşlerimin duasını kabul et. Sınava girecek kardeşime ve arkadaşıma başarılar nasip et. Bebek isteyen tanıdıklarıma hayırlı evlat nasip et. Amin
Allah'ım eşimi, beni ve çocuklarımı yolundan ayırma,dilimizden zikrini, aklımızdan fikrini, kalbimizden imanını eksik etme, bizleri senin razı olduğun, Peygamber Efendimizin şefaatçi olduğu kullarından eyle, bizlere iki dünyada da sıkıntı gösterme, dünyaya geldiğimiz gibi günahsız bir şekilde, son nefesimizde imanla bu dünyadan ayrılmayı nasip et.Bu duaya Amin diyen kullarını affet. Amin Amin Amin
1 –madamseker
2 -duayamuhtaciz
3 -penyez83
4 -La fontaine
5 -RedGirl
6 -RedGirl Annesi
7 -madamseker Eşi
8 -SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 -Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 -goah
13 - @Kendikendine
14 -Migrenben
16 -begonvil1985
17 -Cemoos
18 -The
19 -i p e k
21 -Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 -Saliha40
24 - C Cittaslow
25 -Meybuz
26 -Nevreste
27 -Ssevincli
28 -Aktif Lora
29 -Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 -kavs-i kuzah
33-PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
36 -PiXiEE ikinci niyeti
37 - R rana20
38 -Butimar-
39 -OraEtLabora
40 - A anabel lee
41 -Aktif Lora – Kardeşi
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 -Gelincik78
45 -sunpineapple
46 -nursevdi
47 -Asiltutku – Annesi
48 -Asiltutku
R rana2037 - R rana20 / RABİA niyeti – 11 Haziran Cumartesi
1 –madamseker
2 -duayamuhtaciz
3 -penyez83
4 -La fontaine
5 -RedGirl
6 -RedGirl Annesi
7 -madamseker Eşi
8 -SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 -Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 -goah