Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Okudum canım Allah kabul etsin
Cuma günü niyetleri

Kızlar diğer dua grubumuzdan aklımda kalmış kendi günü gelen fazladan okuyacak mı yoksa herkes 346 olacak şekilde mi okuyacaktık. Araya çok sayfalar girdi ilk baştaki sayfaları göremiyorum da

canım okudum Allah kabul etsin

37 - R rana20 / RABİA niyeti – 11 Haziran Cumartesi
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin. Bize bildiğimiz ve bilmediğimiz ihtiyaçlarımızı nasip eyle.
Dünya ve ahiret nimetlerinin hepsini istiyorum. Lütfeyle. Peygamberimizin şefaatine nail eyle. Senin "razıyım"dediğin kullarından olmamızı nasip eyle. Evlatlarımı, beni, eşimi, ailemi ve tüm müslümanları hakkıyla namazlı, iman hakikatlerini bilen ve hakkıyla uygulayan, salih ve saliha kişiler olmalarını, olmamızı nasip eyle. Bizlere dünyada ve ahirette genişlik ver.
İmtihanımızı kolaylaştır. Bizim için kötü düşünen ve haksızlık yapanlar ıslah olacaksa ıslah et, değilse sana havale ettim Rabbim. Sen en güzel hüküm verensin. Müslüman kardeşlerime de gönüllerinden geçen hayırlı dualarını kabul eyle. Birlik, düzenlik ve bereket nasip eyle.

38 - Butimar- /FEYZA niyeti - 11 Haziran Cumartesi
Rabbim, sen bizim neye ihtiyacımız olduğunu bilensin

Allahım verdiğin vereceğin sonsuz nimetler için binlerce kez şükürler olsun sen geçmiş ve gelecek günahlarımızı bağışla, sevdiğin sevdirdiğin kullarından eyle.
Allahım sen Feyza kulunun maddi manevi sıkıntılarını gider, 99 ismin hürmetine borçlarından kurtar tez zamanda. Hayırlı rızıklar kapıları aç. Muradına erdir, Katından müjde ve göz aydınlığı ver senin sevdiğin kullarınla karşılaştır, hayırlı insanlarla tanıştır. Hayırsız insanların şerrinden ve görünür görünmez tüm belalardan bizleri muhafaza eyle.
Tüm ümmeti Muhammed’e Bolluk bereket ve şifa ver. Amin.. amin diyen tüm dua kardeşlerimizin dualarını kabul eyle..

39 - OraEtLabora niyeti – 12 Haziran Pazar
Allahım gebeliğimin sağlıklı bir şekilde ilerleyip yavrumu kucağıma almayı bana nasip et. Ona yetebilen bir anne olayım. Beni eşimi ve yavrumu sana hakkıyla ibadet eden kullarından eyle. Bizi bağışla ve merhamet et. Bize sevdiklerimizle beraber bu dünyada güzellikler ver ahirette de güzellikler ver allahım. Sen bize herşeyin hayırlısını ver. Bana dua emanet eden kardeşlerimin duasını kabul et. Sınava girecek kardeşime ve arkadaşıma başarılar nasip et. Bebek isteyen tanıdıklarıma hayırlı evlat nasip et. Amin

40 - A anabel lee niyeti - 12 Haziran Pazar
Allah'ım eşimi, beni ve çocuklarımı yolundan ayırma,dilimizden zikrini, aklımızdan fikrini, kalbimizden imanını eksik etme, bizleri senin razı olduğun, Peygamber Efendimizin şefaatçi olduğu kullarından eyle, bizlere iki dünyada da sıkıntı gösterme, dünyaya geldiğimiz gibi günahsız bir şekilde, son nefesimizde imanla bu dünyadan ayrılmayı nasip et.Bu duaya Amin diyen kullarını affet. Amin Amin Amin

1 – madamseker

2 - duayamuhtaciz

3 - penyez83

4 - La fontaine

5 - RedGirl

6 - RedGirl Annesi

7 - madamseker Eşi

8 - SUHAN

9 – Kadriye kızı Gülçin

10 - Jawlensky

11 - K Kipa2008

12 - goah

13 - @Kendikendine

14 - Migrenben

15 - K Kipa2008 ikinci niyeti

16 - begonvil1985

17 - Cemoos

18 - The

19 - i p e k

20 - begonvil1985 ikinci niyeti

21 - Tiniminimavihanim

22 - V Vavin

23 - Saliha40

24 - C Cittaslow

25 - Meybuz

26 - Nevreste

27 - Ssevincli

28 - Aktif Lora

29 - Cuel

30 - M Meva59

31 - Z zeynepmuratselo

32 - kavs-i kuzah

33- PiXiEE

34 - C Calcifer

35 - A Asya89

36 - PiXiEE ikinci niyeti

37 - R rana20

38 - Butimar-

39 - OraEtLabora

40 - A anabel lee

41 - Aktif Lora – Kardeşi

42 - @Ada-anne

43 - @Btlaydnz23

44 - Gelincik78

45 - sunpineapple

46 - nursevdi

47 - Asiltutku – Annesi

48 - Asiltutku

11_12 haziran niyetlerini okudum

R rana20 Rabia
Butimar- Feyza
OraEtLabora
A anabel lee
Arkadaşların niyetlerine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn PiXiEE

R rana20
Butimar-
OraEtLabora
A anabel lee
Arkadaşlarımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah

29 – Cuel / ELİF niyeti için okumayanlar – 7 Haziran Salı

OraEtLabora

30 - M Meva59 niyeti için okumayanlar - 7 Haziran Salı

OraEtLabora

31 - Z zeynepmuratselo / ZEYNEP niyeti için okumayanlar – 8 Haziran Çarşamba

OraEtLabora

32- kavs-i kuzah niyeti için okumayanlar - 8 Haziran Çarşamba

OraEtLabora

33 – PiXiEE / FİLİZ niyeti için okumayanlar – 9 Haziran Perşembe

The

C Calcifer

OraEtLabora

A anabel lee

34 - C Calcifer niyeti için okumayanlar - 9 Haziran Perşembe

The

C Calcifer

OraEtLabora

A anabel lee

35 - A Asya89 niyeti için okumayanlar – 10 Haziran Cuma

madamseker

La fontaine

madamseker Eşi

@Kendikendine

V Vavin

Cuel

C Calcifer

Butimar-

OraEtLabora

A anabel lee

@Ada-anne

@Btlaydnz23

Gelincik78

36 - PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti için okumayanlar - 10 Haziran Cuma

madamseker

La fontaine

madamseker Eşi

@Kendikendine

V Vavin

Cuel

C Calcifer

Butimar-

OraEtLabora

A anabel lee

@Ada-anne

@Btlaydnz23

Gelincik78

OraEtLabora canım siteye giriyorsun ama okudum bildirimi yapmıyorsun çok geride kaldın okudun mu bilgi verir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…