- 23 Mayıs 2020
- 7.864
- 17.279
tamam canımCnm ben okuyorum ama bildirim yapmakta gecikiyorum ama her ihtimale karsin onlar adina bir kez daha okuyacagim hemen simdi
Ama gectigi icin gunleri bildirim yapmayacagim Cok ozurdilerim herkesten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canımCnm ben okuyorum ama bildirim yapmakta gecikiyorum ama her ihtimale karsin onlar adina bir kez daha okuyacagim hemen simdi
Ama gectigi icin gunleri bildirim yapmayacagim Cok ozurdilerim herkesten
estağfurullah canım. çok geride kalmıyorsun. minik bebişi olanlara toleransımız daha fazlaCok ozur dilerim gercekten herkesten mazeret olarak kabul edilemez belki ama bebisim cok kucuk ve hergun farkli uyuma teknigi gelistiriyoabdest alip okumak icin oturuyorum ya agliyo ya ya gazi oluyo derken biraz gecikebliyo hakkinizi helal edin affiniza siginiyorum
Okudum canım PiXiEE35 - A Asya89 niyeti – 10 Haziran Cuma
Ya RABBİM aileme anneme kardeşlerime eşime çocuklarıma hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip et inşallah. Bizi ağır imtihanlar ile sınama. Aileme sağlık huzur mutluluk ver.evlilik yolunda olan kardeşlerime kolaylıklar ver ya RABBİM hayırlısı ile mutlu yuvalarını kursunlar. Aile birliğimiz hiç bozulmasın. Ailemdeki bu huzursuzlukları tez zamanda gider ALLAHım. Dayıma sağlık ver. Bizileri senden razıyım dediğin kullarından eyle. Hayırlısı ile eşim çocuklarım ile huzur ile oturacağım bir ev nasip et. Çocuklarımızı yetiştirmekte bizlere kolaylık ver ya RABBİM. ALLAHım her şeyi görüp duyup bilensin beni ve bütün dua arkadaşlarımızın dualarını kabul et amin amin amin.
36 - PiXiEE / FİLİZ ikinci niyeti - 10 Haziran Cuma
Allah’ım Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla yarabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma yarabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin
1 – madamseker
2 - @duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - @La fontaine
5 - RedGirl
6 - RedGirl Annesi
7 - madamseker Eşi
8 - SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 - @goah
13 - @Kendikendine
14 - Migrenben
15 - K Kipa2008 ikinci niyeti
16 - @begonvil1985
17 - Cemoos
18 - The
19 - @N u r
20 - @begonvil1985 ikinci niyeti
21 - @Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - @Mavis40
24 - @Cittaslow
25 - Meybuz
26 - @Nevreste
27 - Ssevincli
28 - Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
36 - PiXiEE ikinci niyeti
37 - R rana20
38 - @Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
41 - Aktif Lora – Kardeşi
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - @Gelincik78
45 - @sunpineapple
46 - @nursevdi
47 - Asiltutku – Annesi
48 - Asiltutku
35_36 arkadaşların niyetine okudum Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin35 - A Asya89 niyeti – 10 Haziran Cuma
Ya RABBİM aileme anneme kardeşlerime eşime çocuklarıma hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip et inşallah. Bizi ağır imtihanlar ile sınama. Aileme sağlık huzur mutluluk ver.evlilik yolunda olan kardeşlerime kolaylıklar ver ya RABBİM hayırlısı ile mutlu yuvalarını kursunlar. Aile birliğimiz hiç bozulmasın. Ailemdeki bu huzursuzlukları tez zamanda gider ALLAHım. Dayıma sağlık ver. Bizileri senden razıyım dediğin kullarından eyle. Hayırlısı ile eşim çocuklarım ile huzur ile oturacağım bir ev nasip et. Çocuklarımızı yetiştirmekte bizlere kolaylık ver ya RABBİM. ALLAHım her şeyi görüp duyup bilensin beni ve bütün dua arkadaşlarımızın dualarını kabul et amin amin amin.
Allah’ım Filiz kulunun yuvasından huzuru saygıyı sevgiyi eksik etme, kalplerinden imanlarını eksik etme, senin yolunda sağlıklı bir ömür nasip et Ya Rabbim. Karşılaştığı ve karşılaşacağı tüm haksızlıkları sana havale ediyor Rabbim kulunun hakkını sen ver, eşi de kendisi de işlerinde maddi manevi hak ettikleri yerlere gelsinler emeklerinin karşılıklarını alsınlar Allah’ım. Kötülük etmek isteyenleri, art niyetli insanları onlardan uzak tut, sen onları koru kolla yarabbim. Sende başka sığınacak dalları yok sen onları himayenden çıkarma yarabbim. Onların dualarına Amin diyen arkadaşlarının da gönlünden geçenlerin en hayırlılarını nasip eyle Ya Rabbim. Amin
1 – madamseker
2 - @duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - @La fontaine
5 - RedGirl
6 - RedGirl Annesi
7 - madamseker Eşi
8 - SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 - @goah
13 - @Kendikendine
14 - Migrenben
16 - @begonvil1985
17 - Cemoos
18 - The
19 - @N u r
21 - @Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - @Mavis40
24 - @Cittaslow
25 - Meybuz
26 - @Nevreste
27 - Ssevincli
28 - Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - @Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - @Gelincik78
45 - @sunpineapple
46 - @nursevdi
47 - Asiltutku – Annesi
48 - Asiltutku
yardımcı meleğimPiXiEE canımmmm sana destek için 3.000 okudum kime eksiğin varsa bağışlarsın
ALLAH kabul etsin aminnnnnn
Canım bugün hepsini bitireceğimDÜZENLİ OLARAK GEÇ OKUYAN ARKADAŞLARIM VAR MALESEF. DAHA ÖNCE DE DEMİŞTİM AMA GERÇEKLMEŞTİRMEDİĞİM İÇİN SANIRIM GEÇ OKUMALAR DEVAM EDİYOR. İKİ GÜN GERİDE KALAN ARKADAŞLARIMI LİSTEDEN ÇIKARICAM
27 – Ssevincli niyeti için okumayanlar – 6 Haziran Pazartesi
Migrenben
The
Aktif Lora
Aktif Lora – Kardeşi
@Btlaydnz23
28- Aktif Lora niyeti için okumayanlar - 6 Haziran Pazartesi
Migrenben
The
Aktif Lora
Aktif Lora – Kardeşi
@Btlaydnz23
29 – Cuel / ELİF niyeti için okumayanlar – 7 Haziran Salı
@La fontaine
Migrenben
The
V Vavin
Aktif Lora
C Calcifer
OraEtLabora
Aktif Lora – Kardeşi
@Btlaydnz23 @nursevdi
30 - M Meva59 niyeti için okumayanlar - 7 Haziran Salı
@La fontaine
Migrenben
The
V Vavin
Aktif Lora
PiXiEE
PiXiEE ikinci niyeti
OraEtLabora
Aktif Lora – Kardeşi
@Btlaydnz23
31 - Z zeynepmuratselo / ZEYNEP niyeti için okumayanlar – 8 Haziran Çarşamba
@La fontaine
Jawlensky
Migrenben
The
@N u r
V Vavin
Cuel
PiXiEE
PiXiEE ikinci niyeti
OraEtLabora
@Ada-anne
@Btlaydnz23
32- kavs-i kuzah niyeti için okumayanlar - 8 Haziran Çarşamba
@La fontaine
Jawlensky
Migrenben
The
@N u r
V Vavin
Cuel
PiXiEE
PiXiEE ikinci niyeti
OraEtLabora
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Asiltutku – Annesi
Asiltutku
1 – madamseker
2 - @duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - @La fontaine
5 - RedGirl
6 - RedGirl Annesi
7 - madamseker Eşi
8 - SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 - @goah
13 - @Kendikendine
14 - Migrenben
16 - @begonvil1985
17 - Cemoos
18 - The
19 - @N u r
21 - @Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - @Mavis40
24 - @Cittaslow
25 - Meybuz
26 - @Nevreste
27 - Ssevincli
28 - Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - @Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - @Gelincik78
45 - @sunpineapple
46 - @nursevdi
47 - Asiltutku – Annesi
48 - Asiltutku
PiXiEE internetim olmadığı için takip de edemedim. Ben bu listeye istinaden yazdım düzenli okumayanlar diye. Yoğun olduğunu tahmin edebiliyorumDÜZENLİ OLARAK GEÇ OKUYAN ARKADAŞLARIM VAR MALESEF. DAHA ÖNCE DE DEMİŞTİM AMA GERÇEKLMEŞTİRMEDİĞİM İÇİN SANIRIM GEÇ OKUMALAR DEVAM EDİYOR. İKİ GÜN GERİDE KALAN ARKADAŞLARIMI LİSTEDEN ÇIKARICAM
27 – Ssevincli niyeti için okumayanlar – 6 Haziran Pazartesi
Migrenben
The
Aktif Lora
Aktif Lora – Kardeşi
@Btlaydnz23
28- Aktif Lora niyeti için okumayanlar - 6 Haziran Pazartesi
Migrenben
The
Aktif Lora
Aktif Lora – Kardeşi
@Btlaydnz23
29 – Cuel / ELİF niyeti için okumayanlar – 7 Haziran Salı
@La fontaine
Migrenben
The
V Vavin
Aktif Lora
C Calcifer
OraEtLabora
Aktif Lora – Kardeşi
@Btlaydnz23 @nursevdi
30 - M Meva59 niyeti için okumayanlar - 7 Haziran Salı
@La fontaine
Migrenben
The
V Vavin
Aktif Lora
PiXiEE
PiXiEE ikinci niyeti
OraEtLabora
Aktif Lora – Kardeşi
@Btlaydnz23
31 - Z zeynepmuratselo / ZEYNEP niyeti için okumayanlar – 8 Haziran Çarşamba
@La fontaine
Jawlensky
Migrenben
The
@N u r
V Vavin
Cuel
PiXiEE
PiXiEE ikinci niyeti
OraEtLabora
@Ada-anne
@Btlaydnz23
32- kavs-i kuzah niyeti için okumayanlar - 8 Haziran Çarşamba
@La fontaine
Jawlensky
Migrenben
The
@N u r
V Vavin
Cuel
PiXiEE
PiXiEE ikinci niyeti
OraEtLabora
@Ada-anne
@Btlaydnz23
Asiltutku – Annesi
Asiltutku
1 – madamseker
2 - @duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - @La fontaine
5 - RedGirl
6 - RedGirl Annesi
7 - madamseker Eşi
8 - SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 - @goah
13 - @Kendikendine
14 - Migrenben
16 - @begonvil1985
17 - Cemoos
18 - The
19 - @N u r
21 - @Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - @Mavis40
24 - @Cittaslow
25 - Meybuz
26 - @Nevreste
27 - Ssevincli
28 - Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - @Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - @Gelincik78
45 - @sunpineapple
46 - @nursevdi
47 - Asiltutku – Annesi
48 - Asiltutku
A Asya89 ve PiXiEE Arkadaşlarımızın adına okundu Rabbim niyetini dualarını kabul etsin inşallah35 - A Asya89 niyeti – 10 Haziran Cuma
1 – madamseker
2 - @duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - @La fontaine
5 - RedGirl
6 - RedGirl Annesi
7 - madamseker Eşi
8 - SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 - @goah
13 - @Kendikendine
14 - Migrenben
16 - @begonvil1985
17 - Cemoos
18 - The
19 - @N u r
21 - @Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - @Mavis40
24 - @Cittaslow
25 - Meybuz
26 - @Nevreste
27 - Ssevincli
28 - Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - @Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - @Gelincik78
45 - @sunpineapple
46 - @nursevdi
47 - Asiltutku – Annesi
48 - Asiltutku
A Asya89 Ve PiXiEE filizimmmm ikinci niyetine okudum ALLAH kabul etsin aminnnnnn35 - A Asya89 niyeti – 10 Haziran Cuma
1 – madamseker
2 - @duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - @La fontaine
5 - RedGirl
6 - RedGirl Annesi
7 - madamseker Eşi
8 - SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 - @goah
13 - @Kendikendine
14 - Migrenben
16 - @begonvil1985
17 - Cemoos
18 - The
19 - @N u r
21 - @Tiniminimavihanim
22 - V Vavin
23 - @Mavis40
24 - @Cittaslow
25 - Meybuz
26 - @Nevreste
27 - Ssevincli
28 - Aktif Lora
29 - Cuel
30 - M Meva59
31 - Z zeynepmuratselo
32 - kavs-i kuzah
33- PiXiEE
34 - C Calcifer
35 - A Asya89
37 - R rana20
38 - @Butimar-
39 - OraEtLabora
40 - A anabel lee
42 - @Ada-anne
43 - @Btlaydnz23
44 - @Gelincik78
45 - @sunpineapple
46 - @nursevdi
47 - Asiltutku – Annesi
48 - Asiltutku
@pixannem ve ben 35 ve 36 yi okuduk35 - A Asya89 niyeti – 10 Haziran Cuma
1 – madamseker
2 - @duayamuhtaciz
3 - penyez83
4 - @La fontaine
5 - RedGirl
6 - RedGirl Annesi
7 - madamseker Eşi
8 - SUHAN
9 – Kadriye kızı Gülçin
10 - Jawlensky
11 - K Kipa2008
12 - @goah